Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar günaydın adet olacakmışım gb ağrım var birde afedersiniz dışkıda incelme var.Doğum belirtisi olabilir mi ya
doguma hazirlik agrilari olabilir benim son ayda cok agrim oldu ama normalden farkli siddetteyse birden ve siddetli gelen agrilarin varsa doktorunla gorusmelisin bence.benim doktorum hatirladigim kadariyla ayaga kalkmakta zorlanacak kadar agrin olursa aniden gelirse mutlaka ara demisti

Canim ben ebeleri

Canim ben ebelerin dogan cocugun esine bakarak bi sonraki cocugun cinsiyetini bildiklerini duymustum usyu bi sekilli oluyormus es in
us yu ne anlamadim acıklarmısınız merak ettim. kızlar bende adet bitimi ilişkiden hamile kaldım bir kızım var ilk oğlum ölmüştü nasıl olmuştu hatırlamıyorum neyse sonra bir kızım oldu şuan 2.5 aylık hamileyim ve çok merak ediyorum cinsiyetini nasıl geçicek zaman bilmiyorum ya

Sağol canım çok şükür bugün gidicem saat 2 de randevum ınş oluşmuştur bebeğim hayırlısıyla.
Oluşmuştur canımm annesine merhaba dıyecek. Haber ver bıze canım bakalım keseye hangı taraftan girmiş bebiş :)

Oluşmuştur canımm annesine merhaba dıyecek. Haber ver bıze canım bakalım keseye hangı taraftan girmiş bebiş :)
Ay bende onu merak ediyorum:))
Öncelikle kalp atışını duysun hayırlısıyla sonra keseye bakarıZ. Senin ramzi teorisi tutmusmuydu esmacim

Meraba kizlar doktordsn geliyom 8.6haftalik olduk bebis sol tarafta doktora sordum evet dedi nicin sordun dedim sol olunca kiz diyorlar dogrumu diye dogru ama halk arasinda soylenen bir soylenti dedi dogruluk payi varmi diye sordum onu anlamamiz icin arastirma yapmamiz lazim dedi sol olupta oglu olan varmi acaba aranizda merak ettim

Kiz mi istiodun benimde solda ama erkek dedi doktor bilmiorum yanilmismidir ilk oglum sagimdaydi hatta ama bu solda

Ay bende onu merak ediyorum:))
Öncelikle kalp atışını duysun hayırlısıyla sonra keseye bakarıZ. Senin ramzi teorisi tutmusmuydu esmacim
O teori şey mi canım hanı bebek kesede hangi taraftan gırdıyse. Evet canım tuttu benım soldan girmişti ilk kesenin solundaydı

Kiz mi istiodun benimde solda ama erkek dedi doktor bilmiorum yanilmismidir ilk oglum sagimdaydi hatta ama bu solda
İlk ultrason kagıdında mı solda olup erkek dedi canım. Çünkü mesela sonraki haftalarda dönüyor. Benim 7 haftayken galıba gerçekten de soldaydı ve kızım oluyor. Su an mesela sağdan girmiş gibi çünkü dönmüş

Kızlar pardon tam tersini yazmışım. Sağdan girmişti sag kız demek zaten. Sımdı sol tarafta kafası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…