- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.761
Canım sıkıntı yapma Allah'ın dediği olur .ben bir defa test kullanıp oğluna hamile kalanlara çok imreniyorum. Ben de aylardır test yapıyorum hala yumurtlama günümü bulamadım. Bırak onu piki bile görmedim hiç kısmetGece 1 de test yaptim malesef t cden hemde cok koyu cikti. yaniltti test hala catlamadi anlasilan. Yogun bazik vajinal duş yaptim dunku spermler ölsun diye sacma belki. Gitmislerdir yumurtanin etrafina bile. ben ne yaparsam yapim Allahin dedigi olur böyle olacagi aklimin ucundan gecmezdi. Iyice sacmalamaya basladim. Olan oldu artik.
Canım idare eder bu sırt ağrıları beni mahfetti üstüne bide son 2 ayda çok kilo aldım.Bide ona taktım kafayı hiç bişey yapmak istemiyorum.Dışarı bile çıkmak istemiyorum bi doğursam hayırlısıyla da şu psikolojiden kurtulsam
Kızınız kaç yaşında?Hayirli aksamlar hanimlar uzun zamandir takip ediyorum sizleri yazma cesaretini ancak buldum. Benimde bir kizim var ve bende 2. Cocugumun Allahim nasip ederse hayirlisiyla erkek evladi olmasini istiyorum cunku ailemizde hic erkek çocuğu yok. Nisan mayis gibi ilk denememi yapacağım Allahin izniyle ama oncelikle sizlerden neler yapmam gerektigi konusunda bilgi ve tavsiye almak istiyorum yardimci olursanız cok sevinirim biraz uzun oldu kusura bakmayın
Ben de bugün Regl oldum. Desene aynı zamanlarda olacak deneme tabi bi engel çıkmazsa inşallah. Ben de sadece incir yiyorum Rabbim ol desin inşallah bu ayHayırlı pazarlar kızlar nasilsiniz?
Gecemavisim cnm sıkma canını inan biz ne yaparsak yapalım Rabbim ne dilerse o olacak o yüzüden dua et kalbini bozma cnm.
L Lilarengim1 cnm doğuma az kalmış rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kiloları dert etme doğumdan sonra hepsi gidicek biliyon sırt ağrısı ben kaç aydır çekiyorum çok zor rabbim yardımcın olsun.
N naznaz16 Sen nasilsin cnm neler yapiyosun?
SEVECENIM nasilsin napıyorsun cnm ben bugün adet oldum yaklaşık 16 gün sonra denemem olacak nolur yardımlarına ihtiyacım var yumurta kalitesi için bol incir yiyorum başka ne yapsam bu ay acaba?
Canım Dr gitmeyi düşünmüyonmuHavuc kaynatip suyunu için yumurta kalitesi için. Icim rahat M MRM01 biran şeytanin vesvesine düstüm evlat mutlak kader biz neyaparsak yapalim degismiyecek olan kader... 3 gun once yapip oglu olanda var. Benimki cok degisik oldu 14.gün öğlen test cok koyu cikti aksam üstü yaptigimda siliklesti iki test yaptim 3 saat arayla ikiside silikti. deneme oldu gecesinde. Ertesi gün yaptim test tekrar koyulaşti yaklasik 1 gün boyu test pikti gece birde test yaptim yine pikti sabah kalktim 7 gibi ilk idrarla yaptim meraktan yine koyuydu namazdan sonra tekrar deneme oldu son testim kalmisti denemeden yaklasik 4-5 saat sonra test yaptim testte hafif acilma vardi. Durumum bu kızlar aylarca diyet vs boşuna ugrasmisim Gecen ay tutamamıştı bu ay tutmazsa bu sene düsunmuyorum artik. Cok skldm üzüntüm gecti nasipte varsa olur olmazsa ne yaparsan yap boş.. Rabbimden gelen baş taci. Cattan iki gun önce oldu diye kesin kiz diye bir kaygimda yok. Ayni gunde deneme oldu buarada sol tarafimda hissettim agriyi buyuk ihtimal soldan oldu yumurta.
Yas 31.5 canim. Gebe kalirsam giderim cnm tahlil yaptirmistim değerlerim normal duzeydeydi ekstara kadin doguma gitmedim. Cunku herhangi bir sikayetim yoktu.Canım Dr gitmeyi düşünmüyonmu
Yaşin kaçtı
1.5 aydır takılıyorum topige anca niklerinizi öğrenebildim..
yaş konusu benim takıntım
Bende 1.5 sene denedim kendiliğinden olmadıya..benimkide yaşım ve geçirdiğim enfeksiyonlar yüzünden yumurta kalitem düşmüş o yüzdenmis
Bende bugün bir rüya gördüm
Rüyamda doğum yapıyorum hemşire yüzünden doğumdan sonra bebeğim sakat kalıyor cok ağladım
Hayır olur inşallah
Bebek kizmiydi erkekmiydi onu öğrenemedim ama merak ettim:)
Hayırlı pazarlar kızlar nasilsiniz?
Gecemavisim cnm sıkma canını inan biz ne yaparsak yapalım Rabbim ne dilerse o olacak o yüzüden dua et kalbini bozma cnm.
L Lilarengim1 cnm doğuma az kalmış rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kiloları dert etme doğumdan sonra hepsi gidicek biliyon sırt ağrısı ben kaç aydır çekiyorum çok zor rabbim yardımcın olsun.
SEVECENIM nasilsin napıyorsun cnm ben bugün adet oldum yaklaşık 16 gün sonra denemem olacak nolur yardımlarına ihtiyacım var yumurta kalitesi için bol incir yiyorum başka ne yapsam bu ay acaba?
Anladım canımYas 31.5 canim. Gebe kalirsam giderim cnm tahlil yaptirmistim değerlerim normal duzeydeydi ekstara kadin doguma gitmedim. Cunku herhangi bir sikayetim yoktu.
Allah razi olsun insallah hepimiz gonlumuzdekine kavusuruzAnladım canım
Doğurganlığın yüksek olduğu yaslardasin ne güzel
İnşallah emeklerin boşa çıkmaz oğluna kavuşursun
İyiyim canım çok şükür bebeğim kolik onunla uğraşıyorumHayırlı pazarlar kızlar nasilsiniz?
L Lilarengim1 cnm doğuma az kalmış rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kiloları dert etme doğumdan İyiyi sonra hepsi gidicek biliyon sırt ağrısı ben kaç aydır çekiyorum çok zor rabbim yardımcın olsun.
Rabbim gönlüne göre versin .Sen elinden geleni yaptın.Sonrası rabbimin taktiridir.Nerden bilecektin ki testin böyle yapacağını o emretti diye oldu canım kendini sakın üzme .Havuc kaynatip suyunu için yumurta kalitesi için. Icim rahat M MRM01 biran şeytanin vesvesine düstüm evlat mutlak kader biz neyaparsak yapalim degismiyecek olan kader... 3 gun once yapip oglu olanda var. Benimki cok degisik oldu 14.gün öğlen test cok koyu cikti aksam üstü yaptigimda siliklesti iki test yaptim 3 saat arayla ikiside silikti. deneme oldu gecesinde. Ertesi gün yaptim test tekrar koyulaşti yaklasik 1 gün boyu test pikti gece birde test yaptim yine pikti sabah kalktim 7 gibi ilk idrarla yaptim meraktan yine koyuydu namazdan sonra tekrar deneme oldu son testim kalmisti denemeden yaklasik 4-5 saat sonra test yaptim testte hafif acilma vardi. Durumum bu kızlar aylarca diyet vs boşuna ugrasmisim Gecen ay tutamamıştı bu ay tutmazsa bu sene düsunmuyorum artik. Cok skldm üzüntüm gecti nasipte varsa olur olmazsa ne yaparsan yap boş.. Rabbimden gelen baş taci. Cattan iki gun önce oldu diye kesin kiz diye bir kaygimda yok. Ayni gunde deneme oldu buarada sol tarafimda hissettim agriyi buyuk ihtimal soldan oldu yumurta.
Üzmüyorum artik canim nasip kismet. Ol derse oĺur Rab. Bebisin nasil rahatladinizmi birazRabbim gönlüne göre versin .Sen elinden geleni yaptın.Sonrası rabbimin taktiridir.Nerden bilecektin ki testin böyle yapacağını o emretti diye oldu canım kendini sakın üzme .
Kizim 1 yaşındaKızınız kaç yaşında?
Sende bendensin deseneIyi geceler hanimlar bende hep okuyorum fakat yazma firsarim olmuyor.onceden beridir takipteyim biliyorsuniz. Bende bu ay test yapmicam demistim. Tahmini cat ayin 28 idi ayin. 23unde 27 sinde deneme oldu fakat meraktan duramadim test yaptim silikti dedim 28 veya 29 cat olur heralde vesveseye girdim 28inde yapinca da silik cikinca dedim heralde cat oldu vss karisti yani iyice kafam. Esiminde isleri cok yogun 27sinden sonra deneme olmadi biraktim kendi haline. Dun geve ruya gordum hamileydim. Bugunde soylemesi ayip sarimsi akinti geldi hayr olur insallah hakkimda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?