Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Slm kızlar nasılsınız? İyiki varsınız burası çok iyi geliyor bana Allah hepinizden razı olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin ınşallah ....
Bu arada bugün akşam saat 8den beri alt karnıma ağrı giriyor.Acaba doğummu yaklaştı.Yaklaşık 1 saattir geçti gibi arada ağrı giriyor.Inşallah hayırlısıyla doğururum.Rabbim hepimize kolaylık versin.

Allah yardimcin olsun canim. cok az kaldi Olabilir artik heran. Sende iyiki varsin dogumun normal dogummu olacak

B Beybipattis canim sen nasilsin bebisin nasil.
Ben iyiyim canım çok şükür. Ağrım falan oluyor ama zamanla geçer inşallah. Bebeğim de iyi. Uykusuz gecelerimiz başladı. Kızım çok kiskaniyor. Sürekli mizmiz.
Sizde ne var ne yok.ozledim valla topigimizde takilmayi.

Ne yaptın canım? Doğum ağrısı olabilir. Inşallah rabbim yolunu kolaylaştırsin. Hayirlisiyla kucağına alirsin

Kizlar merhaba, bu topik gercekten bana da cok iyi geldi kimseye sorup danisamadigimiz seyleri burada konusabilmek cok guzel. Hepiniz iyi ki varsiniz
Bu arada Aralik 8 benim 13. gundu yani yumurtlamadan 1 gun once, akinti yogunluma bakarak o gun deneme yaptik ve 14. gun yani 9 Aralik yumurtlama gunu bir kez daha deneme yaptik. ama benim akintim daha bu sabah beyaza donmeye basladi Erken mi oldu simdi o kadar plan yaptik yine de istedigim gibi olmadi icim rahat degil. zaten esime kahve verecektim 10 cok erken icmis kahveyi ben kizimi uyuturken. Sonra bolgesel soguk dus almayi da unuttu of bilmiyorum ya Allahin takdiri hersey tuttu mu onu bile bilmiyorum ama icim hic rahat degil
Gecemavisim sanirim ayni kaderi paylasiyoruz senin bat ne zaman?

22 yada 23 aralik canim.

Gunaydin hanimlar ..
Kizimi 22 yas dogum gunumde ogrenmistim gunum iki gun gecikince testle ogrenmistimtam da dogum gunumde. Dunde 27 yasim bitti.bu sefer beklemicem olursa olur zaten diyorum son 3 gun telas sariyor beni. Bu gunde akintim devam ediyor. Kac aydir olmadi olmadi belki bu da yeni yasimin yediyesi olur ne dersiniz
Bat 13 aralik

Canim testte cikabilir aslinda yarin ilk idrarinla yaparsin insallah gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…