Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Mrb arkadaslar benim sizleri uzun zamandir takip ediyorum allahim gonlunuze gore verir insallah benimde 3 kizim var kucugum 1 yasinda ilerde rabbim nasip ederse bende dusunuyorum son kizimda yumurtlamadan once iliski olmustu adet periyodum 20 gune bir oluyodu adetim 4 gun surer bittigi gun ilski olmustu kuruydum o gun 2 gun sonra yum akintisi gelmisti ondan biliyorum

aramiza hosgeldin) bu topikden fazlasiyla yararlanacagina eminim)

Canım ben geçen hafta 2li testi yaptırdım ama miniğin yüzüsttü yattıgı için hiç tahminde bulunamadı ama 4yaşında kızım var onun içinde 2li taramada yaptırdıgmda %80 kız bu demişti Duruşu uygunsa görebilir yani

Merhaba bebişlerinizi sağlıcakla büyütün inşalalh ben bsy sormak istiyorum Spinal sezeryandan biraz bahsedermisiniz şuan nasılsıniz agrıniz çok yoktur inşallah yani biraz bilgilenmek istiyorum bu konuda

İyiyiz canım sabırsızlıkla doğumumu bekliyorum.Son günler geçmek bilmiyor ya biraz bunaldım.Sen nasılsın?
iyiyim.bende cok sukur.20haftalik olduk.bugun.zaman su gibi akip gidiyor.bir avazda dogurursun.insallah kuzunu.bebek kokusunu ozlemisim valla.doya doya kokusunu icine cekmek gibisi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…