- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.821
Hadi bakalım inşallah en hayırlı zamanda gelsin. Dogum ağrısı çekerken dualarinda unutma canim.Hala doğuramadım canım 12 günüm var
Ilk kızım normal dogumdu canım. Ağrı çekerken kötü ama sonrası çok rahattim. Bunda sonrasında ağrıyı cekiyorsun.ama normal doğum kadar canın yanmiyor.Merhaba bebişlerinizi sağlıcakla büyütün inşalalhben bsy sormak istiyorum Spinal sezeryandan biraz bahsedermisiniz şuan nasılsıniz agrıniz çok yoktur inşallah yani biraz bilgilenmek istiyorum bu konuda
Amin inşallah benim ilk olucak bakalim ama sezeryani bi yakinim icin sordum yaşi 42 ve 12 yil sonra rabbim nasip etti ona biraz korkualri var daha once normal dogum yapmiş bir fakat şuan normal yapmasi Imkansiz doktor sezeryan olucagini soylemiş inşallah oda hayirlisiyla dogum yapar buarada cok tsk ederim sana beni bilgilendirdigin icinIlk kızım normal dogumdu canım. Ağrı çekerken kötü ama sonrası çok rahattim. Bunda sonrasında ağrıyı cekiyorsun.ama normal doğum kadar canın yanmiyor.
Belden yapılan igne falan hiç acimadi. Belden aşağısı uyusuk oluyor. Acı yok ama dokunduklarini hissediyorsun. Bebeğim doğar doğmaz gördüm. Yanagima getirdiler kokladim. Ilk gün çok ağrım oldu. Yürümek çok Canımı acıtıyordu. Gün geçtikçe iyiye gidiyorum. Ufak tefek is yapabiliyorum. Hafif ağrı oluyor. Çok şükür rahatım.
Inşallah sizlere de kolay hayırlı doğum nasip olur
Rica ederim canım.bende çok korktum.ameliyathaneye girince fenalastim hatta:) şimdi gülüyorum inanki tadını çıkarmak lazımmış. O an sadece Bebeği düşünmek ona odaklanmak gerek. Icimden hep ayetel kursi ve insirah suresini okudum. Inşallah hayirlisiyla doğar Bebeğiniz.korkulacak bişey yok.rabbim yardımcısı olsun.Amin inşallah benim ilk olucak bakalim ama sezeryani bi yakinim icin sordum yaşi 42 ve 12 yil sonra rabbim nasip etti ona biraz korkualri var daha once normal dogum yapmiş bir fakat şuan normal yapmasi Imkansiz doktor sezeryan olucagini soylemiş inşallah oda hayirlisiyla dogum yapar buarada cok tsk ederim sana beni bilgilendirdigin icin
Amin inşallah cnm benimRica ederim canım.bende çok korktum.ameliyathaneye girince fenalastim hatta:) şimdi gülüyorum inanki tadını çıkarmak lazımmış. O an sadece Bebeği düşünmek ona odaklanmak gerek. Icimden hep ayetel kursi ve insirah suresini okudum. Inşallah hayirlisiyla doğar Bebeğiniz.korkulacak bişey yok.rabbim yardımcısı olsun.
Bahsettiği Klitoris cikintisi oluyor canım.dudaklar daha sonra gelişiyor.erkek bebeklerinde testisi daha sonra oluşuyor.16 yi bekle canım olmazları ol duran rabbim inş.gonlundekini duymayı nasip eder dua ni bırakma.Çıkıntı hala var ama büyümemiş dedi 15 haftada çıkıntı değil de dudak olur bence bide başta belli değil dedi sonra kız dedi... Üzülüyorum elimde değil çok yanlış yapıyorum ama üzülüyorum çevre aaa 2. De kızmış diyecek bir eltimin 3 birinin 1 oğlu var onlar çok nisbet yapacak eşim büyük eltimin oğlunu sevende bile gözüm doluyor dediği gibi belki de hiç oğlumuz olmayacak
Rabbim selamete çıkarsın ınş seni .Hatırladığım birde esin hep kız olucak diyordu içine mi öyle doğuyordu. Canım birşey sorucam birde deneyeceklerede bilgi olur testin siliklestikten kaç saat sonra birliktelik oldu tahmini akintin var miydi kurumuydun hatirliyormusun.İnşallah canım çok umudum yok ama o kadar çook dua ettim ki adaklar adadım yumurtlama günü falan derken çok hazırladım erkeğe kendimi bakalım hayırlısı olsun artık.
Canım diyet falan uygulamismiydin kaç gün perhiz yaptınGece 12 gibi yaptım testim koyuydu sabah 8 9 arası yaptım silikleşmişdi çok ıslak değildim ama kuru da sayılmazdm o şeffaf akıntıda parmağımın arasında uzadı ama kısmet işte olmayınca olmuyor.. Ama nedenszce ben hala erkek hissediyorum
Siliklestigini gördüğün gibi birliktelik oldu dimi canım akşamı beklemedinGece 12 gibi yaptım testim koyuydu sabah 8 9 arası yaptım silikleşmişdi çok ıslak değildim ama kuru da sayılmazdm o şeffaf akıntıda parmağımın arasında uzadı ama kısmet işte olmayınca olmuyor.. Ama nedenszce ben hala erkek hissediyorum
Üzmeyin kendinizi Allah nasip etmiş vermiş sorgusu bize mi düşer. Hem nolmus 2 kızın var deyince millet. Valla bide onları 10 20 yıl sonra görmek gerek. Kızların senin etrafında pervane dönerken onlar oğlan yolu gozleyecekler.Çıkıntı hala var ama büyümemiş dedi 15 haftada çıkıntı değil de dudak olur bence bide başta belli değil dedi sonra kız dedi... Üzülüyorum elimde değil çok yanlış yapıyorum ama üzülüyorum çevre aaa 2. De kızmış diyecek bir eltimin 3 birinin 1 oğlu var onlar çok nisbet yapacak eşim büyük eltimin oğlunu sevende bile gözüm doluyor dediği gibi belki de hiç oğlumuz olmayacak
Haklısınız bir kız bir erkek olsaydı diğer çocuklarımın cinsiyetinin zerre önemi olmazdı bu baskı kalkardı en azından.. O çıkıntı tam yok olana kadar bir ümit bekliyorum hala bakalım hayırlısıÜzmeyin kendinizi Allah nasip etmiş vermiş sorgusu bize mi düşer. Hem nolmus 2 kızın var deyince millet. Valla bide onları 10 20 yıl sonra görmek gerek. Kızların senin etrafında pervane dönerken onlar oğlan yolu gozleyecekler.
Hayirlisi olsun Allah gönlünüze göre versin insallahHaklısınız bir kız bir erkek olsaydı diğer çocuklarımın cinsiyetinin zerre önemi olmazdı bu baskı kalkardı en azından.. O çıkıntı tam yok olana kadar bir ümit bekliyorum hala bakalım hayırlısı
canim ben sen olsam baska doktora giderimHaklısınız bir kız bir erkek olsaydı diğer çocuklarımın cinsiyetinin zerre önemi olmazdı bu baskı kalkardı en azından.. O çıkıntı tam yok olana kadar bir ümit bekliyorum hala bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?