Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ilk kızım normal dogumdu canım. Ağrı çekerken kötü ama sonrası çok rahattim. Bunda sonrasında ağrıyı cekiyorsun.ama normal doğum kadar canın yanmiyor.
Belden yapılan igne falan hiç acimadi. Belden aşağısı uyusuk oluyor. Acı yok ama dokunduklarini hissediyorsun. Bebeğim doğar doğmaz gördüm. Yanagima getirdiler kokladim. Ilk gün çok ağrım oldu. Yürümek çok Canımı acıtıyordu. Gün geçtikçe iyiye gidiyorum. Ufak tefek is yapabiliyorum. Hafif ağrı oluyor. Çok şükür rahatım.
Inşallah sizlere de kolay hayırlı doğum nasip olur

Amin inşallah benim ilk olucak bakalim ama sezeryani bi yakinim icin sordum yaşi 42 ve 12 yil sonra rabbim nasip etti ona biraz korkualri var daha once normal dogum yapmiş bir fakat şuan normal yapmasi Imkansiz doktor sezeryan olucagini soylemiş inşallah oda hayirlisiyla dogum yapar buarada cok tsk ederim sana beni bilgilendirdigin icin

Rica ederim canım.bende çok korktum.ameliyathaneye girince fenalastim hatta:) şimdi gülüyorum inanki tadını çıkarmak lazımmış. O an sadece Bebeği düşünmek ona odaklanmak gerek. Icimden hep ayetel kursi ve insirah suresini okudum. Inşallah hayirlisiyla doğar Bebeğiniz.korkulacak bişey yok.rabbim yardımcısı olsun.

Amin inşallah cnm benim

Selam bayanlar beni hatırlamışsınızdır umarım yumurta çatladıktan sonra tek ilişki ile hamile kaldım 12+6 günlükken doktora gittiğimde küçük çıkıntı var bu erkeğe de dönüşebilir kızda olabilir demişti dün 14+4 günlük gittik başta baktı cinsiyet belli değil dedi bende hocam 12+6 günlükken çıkıntıdan bahsetmiştiniz dediğimde çıkıntı hala küçük böyle olunca kız oluyor dedi.. Öncelikle sizlere sormak istediğim şey 15 haftalık bebeğin cinsel organı şeklini almış olmaz mı hani dudak şekline dönmesi gerekmez mi ?

Ayrıca ilk bakınca cinsiyet belli değil dedi ben geçen defada çıkıntıyı hatırlatınca kız bu bebek kız dedi.. Çok ümitliydim hani dündendir üzülüyorum ağlıyorum karnımdakine haksızlık ediyormuşum gibi geliyor eşimde çook bariz üzüldü ama hani bana çaktırmıyor gülerek bütün bebeklerimiz kız olacak diyor ben sana dedim erkek çocuğumuz olmayacak diyor bilmiyorum çok üzgünüm

A.s canım dün aklıma geldin tam ismin aklıma gelmedi cinsiyet belli olmuştur artık dedim etiket yapicaktim :) canım doktorun 14 te artık tam birşeye benzetemiyorsa bence bu tecrübesiyle alakalı diye düşünüyorum.belkide doktorun tam emin olmak için 16.yi bekliyor olabilir mi.Kız olursa bile moralini bozma ilk başta insan şok oluyor haklısın ama sen elinden geleni yaptın dualarını yaptın için rahat olsun vardır bunda bir hikmet.

Çıkıntı hala var ama büyümemiş dedi 15 haftada çıkıntı değil de dudak olur bence bide başta belli değil dedi sonra kız dedi... Üzülüyorum elimde değil çok yanlış yapıyorum ama üzülüyorum çevre aaa 2. De kızmış diyecek bir eltimin 3 birinin 1 oğlu var onlar çok nisbet yapacak eşim büyük eltimin oğlunu sevende bile gözüm doluyor dediği gibi belki de hiç oğlumuz olmayacak

Bahsettiği Klitoris cikintisi oluyor canım.dudaklar daha sonra gelişiyor.erkek bebeklerinde testisi daha sonra oluşuyor.16 yi bekle canım olmazları ol duran rabbim inş.gonlundekini duymayı nasip eder dua ni bırakma.

İnşallah canım çok umudum yok ama o kadar çook dua ettim ki adaklar adadım yumurtlama günü falan derken çok hazırladım erkeğe kendimi bakalım hayırlısı olsun artık.
Rabbim selamete çıkarsın ınş seni .Hatırladığım birde esin hep kız olucak diyordu içine mi öyle doğuyordu. Canım birşey sorucam birde deneyeceklerede bilgi olur testin siliklestikten kaç saat sonra birliktelik oldu tahmini akintin var miydi kurumuydun hatirliyormusun.

Gece 12 gibi yaptım testim koyuydu sabah 8 9 arası yaptım silikleşmişdi çok ıslak değildim ama kuru da sayılmazdm o şeffaf akıntıda parmağımın arasında uzadı ama kısmet işte olmayınca olmuyor.. Ama nedenszce ben hala erkek hissediyorum

Canım diyet falan uygulamismiydin kaç gün perhiz yaptın

Siliklestigini gördüğün gibi birliktelik oldu dimi canım akşamı beklemedin

Üzmeyin kendinizi Allah nasip etmiş vermiş sorgusu bize mi düşer. Hem nolmus 2 kızın var deyince millet. Valla bide onları 10 20 yıl sonra görmek gerek. Kızların senin etrafında pervane dönerken onlar oğlan yolu gozleyecekler.

Haklısınız bir kız bir erkek olsaydı diğer çocuklarımın cinsiyetinin zerre önemi olmazdı bu baskı kalkardı en azından.. O çıkıntı tam yok olana kadar bir ümit bekliyorum hala bakalım hayırlısı

canim ben sen olsam baska doktora giderim
Hic olmazsa icin rahat eder ya kiz ya erkek emin olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…