- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.841
Ultrason ölümünü baz alicaksin canım çünkü geç döllenme olduğundan bebek son adet tarihine göre geriden geliyorKizlar bisey sorcam carsamba doktora gittim 8.6haftalik son adet tarihim 26 eylul takvime bakiyom 11haftalik son adet tarihime gore
Carsambadan bugune 9.5oluyor hangisini baz almam lazim sizce tahmini dogumum kac olur sezaryan olucak
Kizlar bisey sorcam carsamba doktora gittim 8.6haftalik son adet tarihim 26 eylul takvime bakiyom 11haftalik son adet tarihime gore
Carsambadan bugune 9.5oluyor hangisini baz almam lazim sizce tahmini dogumum kac olur sezaryan olucak
Benim kizimda böyleydi canim. Sonradan toparlaniyor kapatiyor arayi bebiş. Yani bizde öyle olmuştu. Doktoruna bagli bir sknti olmazsa 38. Haftayi gectikten sonra oluyor sezeryan icin rahat etsin 39. Haftada olursunKizlar bisey sorcam carsamba doktora gittim 8.6haftalik son adet tarihim 26 eylul takvime bakiyom 11haftalik son adet tarihime gore
Nasilsiniz kizlar.Elifemm- canim bulantilar nasil gidiyor gittinmi tejrar doktora aşerme filan varmi. Bugun bi arkadasimin oglu olacagini ögrendim 15 haftalik hamile. Ve nerdeyse herseyden tiksiniyor bulanti kusmasida var. Bilgin olsun takilma belirtilere. Benimde durumum kesinleşseydi artik. Tutmazsa busene ertelicem.bence yine tutmadi ama Rabbim bilir. Bende erken gebelik testi var iliskiden 5 gun sonra cikar sonuc yazıyor pek inanasim gelmedi kanda bile cikmaz 5 gun degilde 1 hafta sonrami yapsam
Lobuquik canim. Ovulasyon testiyle beraber almistim n11 den. Eczanelerde de var erken gebelik testi diye. Senle ayniyiz benimde 3 gun olduCanim markasi ne bu testin ben de alayim malum 3 gun oldu catlicam meraktan
sagol cannim cevabin icinUltrason ölümünü baz alicaksin canım çünkü geç döllenme olduğundan bebek son adet tarihine göre geriden geliyor
Allah razi olsun canim insallah gonlune gore bir evladin olurEki Görüntüle 2078443 cnm bu senin son adet tarihine göre takvimin
Tahmini doğum tarihin 4 temmuz
Ortalama 10 gün önce olur
Şartlara göre değişir tabiki inşallah sorunsuz hamilelik gecirirsin
Benim kizimda böyleydi canim. Sonradan toparlaniyor kapatiyor arayi bebiş. Yani bizde öyle olmuştu. Doktoruna bagli bir sknti olmazsa 38. Haftayi gectikten sonra oluyor sezeryan icin rahat etsin 39. Haftadn
iliski adetin 17.ve 21. Gunler olduu test kulandigim zaman 21.gunde pik oluyordu o ay test kulanmadim kismet gec dollenmis doktors sordum 21.gunde olmustur dediiiBenim kizimda böyleydi canim. Sonradan toparlaniyor kapatiyor arayi bebiş. Yani bizde öyle olmuştu. Doktoruna bagli bir sknti olmazsa 38. Haftayi gectikten sonra oluyor sezeryan icin rahat etsin 39. Haftada olursun
Sağol canım daha iyiyim çok şükür bulantilarim bayan azaldı 4-5 gündür hiç kusmadimNasilsiniz kizlar.Elifemm- canim bulantilar nasil gidiyor gittinmi tejrar doktora aşerme filan varmi. Bugun bi arkadasimin oglu olacagini ögrendim 15 haftalik hamile. Ve nerdeyse herseyden tiksiniyor bulanti kusmasida var. Bilgin olsun takilma belirtilere. Benimde durumum kesinleşseydi artik. Tutmazsa busene ertelicem.bence yine tutmadi ama Rabbim bilir. Bende erken gebelik testi var iliskiden 5 gun sonra cikar sonuc yazıyor pek inanasim gelmedi kanda bile cikmaz 5 gun degilde 1 hafta sonrami yapsam
Amiiin canim benim Allah razi olsun. Iyi olmana sevindim. Insallah 4-5 hafta sonra senden mujdeyi duyariz.Sağol canım daha iyiyim çok şükür bulantilarim bayan azaldı 4-5 gündür hiç kusmadimakşam üstü bide uyuycagim zaman bulantı geliyor bazen ınş.böyle devam eder.doktora daha gitmedim çok merak ediyorum ama devlete randevu aldım haftaya çarşamba ya verdi.özeldeki doktoru da kan tahlillerini hepsini yaptırır öyle gel dedi.
Ayy ınş oğluna hamile kalmissindir canım en güzelini rabbim bilir 1 hafta geçince yap erken gebelik testini rabbim hayırlara çıkarsın ins seni ❤
ay ins ya fazla merakta birakmaz beniCanım ben geçen hafta 2li testi yaptırdım ama miniğin yüzüsttü yattıgı için hiç tahminde bulunamadı ama 4yaşında kızım var onun içinde 2li taramada yaptırdıgmda %80 kız bu demişti Duruşu uygunsa görebilir yani
devlette cinsiyet söylemiyorlarmış dogrumudur arkadaslar??Sağol canım daha iyiyim çok şükür bulantilarim bayan azaldı 4-5 gündür hiç kusmadimakşam üstü bide uyuycagim zaman bulantı geliyor bazen ınş.böyle devam eder.doktora daha gitmedim çok merak ediyorum ama devlete randevu aldım haftaya çarşamba ya verdi.özeldeki doktoru da kan tahlillerini hepsini yaptırır öyle gel dedi.
Ayy ınş oğluna hamile kalmissindir canım en güzelini rabbim bilir 1 hafta geçince yap erken gebelik testini rabbim hayırlara çıkarsın ins seni ❤
Yani genelde bende söylemediklerini biliyorum çok uğraşmak istemiyor sanırım devletteki doktorlar bide g.doğuda doğuda kız olunca geç söylüyorlar düşürme aldırma durumuna karşı.benim iki komşum istanbul da devlette yaptırdilar takiplerini ikiside 12-13. Haftalarda öğrendiler birinin kız birinin erkek dediler doğru cikti ilerki haftalarda da doktoruna bağlı tamamendevlette cinsiyet söylemiyorlarmış dogrumudur arkadaslar??
bizim burda soyluyorlar kizmda 11haftalikken kiz dedilerdevlette cinsiyet söylemiyorlarmış dogrumudur arkadaslar??
Kasik agrilarim oluyor cnm bazen sag bazen sol anlam veremedim. Uyku hali bendede var. Ama gecen aydan vurgun yedigim için bu ay pek dinlemiyorum vucudumu. Erken gebelik testini cumartesi yapmayi düsünüyorum cnm. Haber veririm. Ben bu ay olmazsa hic üzulmem hatta seneye ertelerim dedim ya kesin hamileyimdir hic mrkta etmiyorum. Bence sen de hamilesin yediklerine dikkat et bebis beslensinGecemavisim canim sen test yaparsan mutlaka haber ver. ben de almayi dusunuyorum ayni markadan hadi insallah olanlari tutturmusuzdur Bu arada hic bir belirti hissediyor musun? Ben sanki bugun cok uykuluyum
Kasik agrilarim oluyor cnm bazen sag bazen sol anlam veremedim. Uyku hali bendede var. Ama gecen aydan vurgun yedigim için bu ay pek dinlemiyorum vucudumu. Erken gebelik testini cumartesi yapmayi düsünüyorum cnm. Haber veririm. Ben bu ay olmazsa hic üzulmem hatta seneye ertelerim dedim ya kesin hamileyimdir hic mrkta etmiyorum. Bence sen de hamilesin yediklerine dikkat et bebis beslensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?