- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.861
Canim sabret bence negatif cikarsa üzülürsün erken gebelik testi yapacaksanda en erken cuma gunu yap derim. Masrafli oluyor gecen ay bosuna 40 lira teste para verdim bugün cikmadi yarin cikar mantigiyla hergun test aldim. Erken gebelik testinde belli olmayanda cok. Sen 2 gun daha sabret benceBen de kesin hamileyim gozuyle bakiyorum kendimebenim de gaz sancisi gibi oluyor afedersin gaz oldu bende biraz ama usutmus de olabilirim tabi ben bekleyemem ya o kadar cikmicagini bilsem de alir almaz denicem hadi bakalim hayirlisi
Canim varmi gelisme test yaptinmi. Artik cikar yarin testteGunaydin hanimlar ..
Kizimi 22 yas dogum gunumde ogrenmistim gunum iki gun gecikince testle ogrenmistimtam da dogum gunumde. Dunde 27 yasim bitti.bu sefer beklemicem olursa olur zaten diyorum son 3 gun telas sariyor beni. Bu gunde akintim devam ediyor. Kac aydir olmadi olmadi belki bu da yeni yasimin yediyesi olur ne dersiniz
Bat 13 aralik
İnşallah normal olacak canım
Hayırlı akşamlar kızlar
hayirli aksamlarHayırlı akşamlar kızlar
Hakkınızda hayırlısı olsun .iki kız evladım var benim de .onların adına çok seviniyorum.benim bir abim var.hep ablam veya kız kardeşim olmasını istemisimdim.iki kiZ ömürleri boyunca birbirlerine destekçi yardımcı olsunlar inşallah.cinsiyeti kız olursa bile bence sevin hiç kalbini üzme.ucuncyu düşürmusun musun sonra .Ayrıca ilk bakınca cinsiyet belli değil dedi ben geçen defada çıkıntıyı hatırlatınca kız bu bebek kız dedi.. Çok ümitliydim hani dündendir üzülüyorum ağlıyorum karnımdakine haksızlık ediyormuşum gibi geliyor eşimde çook bariz üzüldü ama hani bana çaktırmıyor gülerek bütün bebeklerimiz kız olacak diyor ben sana dedim erkek çocuğumuz olmayacak diyor bilmiyorum çok üzgünüm
Mrb cnm bugun bat gunum..sag sol kasiklarimda birseyler hissediyorum ilk defa bati bekledim yapmayida dusunumuyorum iki gune kadar daha..ama iki gune kadar kalir mi zaten bilmem bakmissin yarin görürüm kirmizi kartiCanim varmi gelisme test yaptinmi. Artik cikar yarin testte
Mrb canim bnm esimde aynisi bazen arastirirken farkediyor ya da önce pekmez falan icirmeye calisiyordum. Hic yorma kendini hamile kalirsanda ultrosana girmene falanda gerek yok cinsiyeti kiz olacak diyor. Babasina cekmismis ondan. (4 kizdan sonra erkek olmus) bnmde sinirlerimi bozuyor bazen.ama bn beni hazirlamak ocin yaptigino dusunuyorum. Hani erkek bebis isiyorm ya koz olursa uzulmeyeyim diyeAyrıca ilk bakınca cinsiyet belli değil dedi ben geçen defada çıkıntıyı hatırlatınca kız bu bebek kız dedi.. Çok ümitliydim hani dündendir üzülüyorum ağlıyorum karnımdakine haksızlık ediyormuşum gibi geliyor eşimde çook bariz üzüldü ama hani bana çaktırmıyor gülerek bütün bebeklerimiz kız olacak diyor ben sana dedim erkek çocuğumuz olmayacak diyor bilmiyorum çok üzgünüm
Günaydın herkeseGünaydın kızlar nasıl bebşler varmı erkek cocuk haberleri
Slm kızlar ben yeniyim
3 kızım var 4 düşünüyoruz rabbim den önce hayırlısını diledim bu ay denedik.
Testler negatief cikiyor ama kendimi hamile gibi hisediyorum bu cuma adet olmam gerekiyor hadi hayırlısı
Canim neler yaptin anlatabilirmisin benimde 3 kizim var senleayniyiz
Yumurtlama gününe denk getirdik ve 2 gün sonra tekrar denedik ondan sonra korundukRabbim gonlunuzden geceni hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Amin inşallahRabbim gonlunuzden geceni hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Hic belli olmaz canim. Leke olsa bile umudini kesme benim arkadasim normal adet olup sonra hamile oldugunu ogrendi inat etme bak al bi test yap kiz cok mrk ettimMrb cnm bugun bat gunum..sag sol kasiklarimda birseyler hissediyorum ilk defa bati bekledim yapmayida dusunumuyorum iki gune kadar daha..ama iki gune kadar kalir mi zaten bilmem bakmissin yarin görürüm kirmizi karti
Regl olmadim fakat olacagim galiba afedersin cok ince bir cizgi kahve krem arasi akintim gelmis az once baktim muhtemelen yarina gelir.
Hoşgeldin cnm Rabbim hayırlısıyla üç kızının üç çiçeğinin yanına bir de salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah.Slm kızlar ben yeniyim
3 kızım var 4 düşünüyoruz rabbim den önce hayırlısını diledim bu ay denedik.
Testler negatief cikiyor ama kendimi hamile gibi hisediyorum bu cuma adet olmam gerekiyor hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?