Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben de kesin hamileyim gozuyle bakiyorum kendime benim de gaz sancisi gibi oluyor afedersin gaz oldu bende biraz ama usutmus de olabilirim tabi ben bekleyemem ya o kadar cikmicagini bilsem de alir almaz denicem hadi bakalim hayirlisi
Canim sabret bence negatif cikarsa üzülürsün erken gebelik testi yapacaksanda en erken cuma gunu yap derim. Masrafli oluyor gecen ay bosuna 40 lira teste para verdim bugün cikmadi yarin cikar mantigiyla hergun test aldim. Erken gebelik testinde belli olmayanda cok. Sen 2 gun daha sabret bence

Canim varmi gelisme test yaptinmi. Artik cikar yarin testte

Hakkınızda hayırlısı olsun .iki kız evladım var benim de .onların adına çok seviniyorum.benim bir abim var.hep ablam veya kız kardeşim olmasını istemisimdim.iki kiZ ömürleri boyunca birbirlerine destekçi yardımcı olsunlar inşallah.cinsiyeti kız olursa bile bence sevin hiç kalbini üzme.ucuncyu düşürmusun musun sonra .

Canim varmi gelisme test yaptinmi. Artik cikar yarin testte
Mrb cnm bugun bat gunum..sag sol kasiklarimda birseyler hissediyorum ilk defa bati bekledim yapmayida dusunumuyorum iki gune kadar daha..ama iki gune kadar kalir mi zaten bilmem bakmissin yarin görürüm kirmizi karti
Regl olmadim fakat olacagim galiba afedersin cok ince bir cizgi kahve krem arasi akintim gelmis az once baktim muhtemelen yarina gelir.

Mrb canim bnm esimde aynisi bazen arastirirken farkediyor ya da önce pekmez falan icirmeye calisiyordum. Hic yorma kendini hamile kalirsanda ultrosana girmene falanda gerek yok cinsiyeti kiz olacak diyor. Babasina cekmismis ondan. (4 kizdan sonra erkek olmus) bnmde sinirlerimi bozuyor bazen.ama bn beni hazirlamak ocin yaptigino dusunuyorum. Hani erkek bebis isiyorm ya koz olursa uzulmeyeyim diye

Slm kızlar ben yeniyim
3 kızım var 4 düşünüyoruz rabbim den önce hayırlısını diledim bu ay denedik.
Testler negatief cikiyor ama kendimi hamile gibi hisediyorum bu cuma adet olmam gerekiyor hadi hayırlısı

Rabbim gonlunuzden geceni hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Hic belli olmaz canim. Leke olsa bile umudini kesme benim arkadasim normal adet olup sonra hamile oldugunu ogrendi inat etme bak al bi test yap kiz cok mrk ettim

Slm kızlar ben yeniyim
3 kızım var 4 düşünüyoruz rabbim den önce hayırlısını diledim bu ay denedik.
Testler negatief cikiyor ama kendimi hamile gibi hisediyorum bu cuma adet olmam gerekiyor hadi hayırlısı
Hoşgeldin cnm Rabbim hayırlısıyla üç kızının üç çiçeğinin yanına bir de salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…