Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
akşam oldumu yatacagımı anlıyor benim meleğim karnımda bir ağrı bir ağrı uyumak istemiyor sanki bu ara biran önce doğsaydı söyle yapardım böyle yapardım diyip duruyorum doğuranlarda aman tadını cıkar diyorlar 26 sında cinsiyetimiz kesinleşecek doktor 12. hjaftada kıza benziyor dedi bakalım neler olacak

Ilk cocukmu? Hayirli olsun. Erken baslamissin dogsaydilara 6-7-8 9. aylar var dahaa Allah kolaylik versin. Agrinin sebebi üşütme olabilir dikkat et

Ilk cocukmu? Hayirli olsun. Erken baslamissin dogsaydilara 6-7-8 9. aylar var dahaa Allah kolaylik versin. Agrinin sebebi üşütme olabilir dikkat et
Evet ilk cocuk aslında normalde cocuk sahibi olmamı engelleyen bir kistim varmıs tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi olanlarda olan bir kistmiş ama rabbim ilk denemede verdi onun sancısı oluyor birazda bende ama bebegime ve bana hiçbir zararı yok cok sükür belki umutla savasan birileri okuyordur Allah ol derse önünde hiçbirsey durmaz kimse umudunu kesmesin

Maşallah Allah tamamina erdirsin

ya kızlar birşey sorcam ben kabartma tozu ile idrar testini denedim merak iste insana neler yaptırıyor kabardı benimki şimdi bu kız olanlar yani belli olanlar denedimi kabarırsa erkek kabarmazsa kız diyorlar adi üstünde kabartma tozunu neye koysan kabarır kopurdu benimki kız olanlar deneyebilirdi merak ettim ya doğrumu bu test?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Az önce doktordan geldim
Solda 18 mm yumurtam var
2 gündür sağda batmalarim vardı ve akintim çok fazlaydı
Geçen hafta sağda minicik bir yumurta var demişti bugun gorunmedigine göre catlamis olma ihtimali var degilmi
Gün aşırı birlikte oluyoruz eşimle
Dün çok yoğun bugün düne göre azalmıştı akintim
Ovitrelle verdi 18 mm olan yumurta için
Almayı düşünmüyorum..
Catlarsa oda kendiliğinden çatlasın
Ben sağdaki yumurtaya konsantreyim

Neden gun asiri birliktelik keske yum catladigi gun olsaydi sansin yukselirdi rabbim gonlune gore versin
Canım ben illa erkek bebek olsun diye cabalamiyorum
Yaşım 38.5 ... 3. Bebeğe karar verdik çalışmalara başladık..1.5 sene kendiliğinden hamile kalamadim..Dr gittim FSH yüksek çıktı
Yaşım büyük şansım az o yüzden geçen her ay şansımı azaltıyor
Bu topikte yazan herşeyi deniyorum
2 kızım var 1 de oğlum olsa ne güzel olur
Ama işte yaş faktörü canımı sıkıyor zaman kaybetmek istemiyorum
Zaten Allah alnıma yazdıysa 3. Kere anne olmayı ,ne olacağını da kararlamistir
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Her geçen ay panik yapıyorum piskopata bağladım

Rabbim ne yazdiysa o olacak zaten insallah hamile kalirsin benim kayinvaldem esimi 40 yasinda dpgurmus caninizi sıkmayin
İnşallah canım
Herşey kader kısmet
3. Bebeği hiç dusunmezken içime sevgisini düşürdü rabbim
İnşallah hayırlısıyla bide kucağıma almayı nasip eder

Seninle aynı duyguları yaşıyorum ben de zamanımız kısıtlı hayırlısı Rabbim çok aratmasın

Ben onun kabartma tozuyla degil karbonatla yapildigini duymus ve kizima hamileyken denemistim. Sonuc: Kabarmadi Allah gonlune gore versin insallah ogluna hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…