- 21 Eylül 2017
- 279
- 278
- 18
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.881
Bende meraktayim fakat test yapip negatifi gormek istemedigim icin yapmiyorumHic belli olmaz canim. Leke olsa bile umudini kesme benim arkadasim normal adet olup sonra hamile oldugunu ogrendi inat etme bak al bi test yap kiz cok mrk ettim
1 2 gun daha sabir diyorum ogrenir ogrenmez yazarimTest uapsaniz cikar marasli beyaz gelincik
Ilk cocukmu? Hayirli olsun. Erken baslamissin dogsaydilaraakşam oldumu yatacagımı anlıyor benim meleğim karnımda bir ağrı bir ağrı uyumak istemiyor sanki bu ara biran önce doğsaydı söyle yapardım böyle yapardım diyip duruyorum doğuranlarda aman tadını cıkar diyorlar 26 sında cinsiyetimiz kesinleşecek doktor 12. hjaftada kıza benziyor dedi bakalım neler olacak
Canim benim. Her iste vardir hayir. Nasip kismet test yanilmista olabilir senin bat dün degilmiydiEvde ovulasyon testim vardi onda da gebelik olunca cikiyor diyorlar ysptim negatif cikti
Evet cnm dundu.28-gunde bir olyorum.1 takvim yili icerisinde dongum 31_32 gunu bulmustu 2 kere. belki bu da 3.sudur diye bekliyorumCanim benim. Her iste vardir hayir. Nasip kismet test yanilmista olabilir senin bat dün degilmiydi
Evet ilk cocuk aslında normalde cocuk sahibi olmamı engelleyen bir kistim varmıs tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi olanlarda olan bir kistmiş ama rabbim ilk denemede verdi onun sancısı oluyor birazda bende ama bebegime ve bana hiçbir zararı yok cok sükür belki umutla savasan birileri okuyordur Allah ol derse önünde hiçbirsey durmaz kimse umudunu kesmesinIlk cocukmu? Hayirli olsun. Erken baslamissin dogsaydilara6-7-8 9. aylar var dahaa Allah kolaylik versin. Agrinin sebebi üşütme olabilir dikkat et
Maşallah Allah tamamina erdirsinEvet ilk cocuk aslında normalde cocuk sahibi olmamı engelleyen bir kistim varmıs tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi olanlarda olan bir kistmiş ama rabbim ilk denemede verdi onun sancısı oluyor birazda bende ama bebegime ve bana hiçbir zararı yok cok sükür belki umutla savasan birileri okuyordur Allah ol derse önünde hiçbirsey durmaz kimse umudunu kesmesin
Canım ben illa erkek bebek olsun diye cabalamiyorumNeden gun asiri birliktelik keske yum catladigi gun olsaydi sansin yukselirdi rabbim gonlune gore versin
İnşallah canımRabbim ne yazdiysa o olacak zaten insallah hamile kalirsin benim kayinvaldem esimi 40 yasinda dpgurmus caninizi sıkmayin
Evde ovulasyon testim vardi onda da gebelik olunca cikiyor diyorlar ysptim negatif cikti
Aa oylemi canim cok sevindim desene halen umut var .kismet artık.canım bende de o negatif gösterdi ama gebelik testi pozitifti onu baz alma
Seninle aynı duyguları yaşıyorum ben de zamanımız kısıtlı hayırlısı Rabbim çok aratmasınCanım ben illa erkek bebek olsun diye cabalamiyorum
Yaşım 38.5 ... 3. Bebeğe karar verdik çalışmalara başladık..1.5 sene kendiliğinden hamile kalamadim..Dr gittim FSH yüksek çıktı
Yaşım büyük şansım az o yüzden geçen her ay şansımı azaltıyor
Bu topikte yazan herşeyi deniyorum
2 kızım var 1 de oğlum olsa ne güzel olur
Ama işte yaş faktörü canımı sıkıyor zaman kaybetmek istemiyorum
Zaten Allah alnıma yazdıysa 3. Kere anne olmayı ,ne olacağını da kararlamistir
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Her geçen ay panik yapıyorum piskopata bağladım
Ben onun kabartma tozuyla degil karbonatla yapildigini duymus ve kizima hamileyken denemistim. Sonuc: Kabarmadiya kızlar birşey sorcam ben kabartma tozu ile idrar testini denedim merak iste insana neler yaptırıyor kabardı benimki şimdi bu kız olanlar yani belli olanlar denedimi kabarırsa erkek kabarmazsa kız diyorlar adi üstünde kabartma tozunu neye koysan kabarırkopurdu benimki kız olanlar deneyebilirdi merak ettim ya doğrumu bu test?
Amin canım inşallah hayırlı sağlıklı Salih bir evlat nasip eder rabbim inşallah hepimizeSeninle aynı duyguları yaşıyorum ben de zamanımız kısıtlı hayırlısı Rabbim çok aratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?