Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben onun kabartma tozuyla degil karbonatla yapildigini duymus ve kizima hamileyken denemistim. Sonuc: Kabarmadi Allah gonlune gore versin insallah ogluna hamilesindir.
aa onuda yapım sabah idrarinami ve ne kadar koydun ve seninki kızsa peki doğru çıktımı onuda deniyim eksik kalmasın dimi ama

aa onuda yapım sabah idrarinami ve ne kadar koydun ve seninki kızsa peki doğru çıktımı onuda deniyim eksik kalmasın dimi ama

Evet canim dogru cikti yani kopururse erkek kopurmezse kiz diyorlar benimki kopurmemisti. Ben plastik pet bardakta denedim 1 tatli kasigi kadar karbonat dokmustum yarim bardaga hic kopurme olmadi kizim suan 3 yasina girecek Martta

Evet canim dogru cikti yani kopururse erkek kopurmezse kiz diyorlar benimki kopurmemisti. Ben plastik pet bardakta denedim 1 tatli kasigi kadar karbonat dokmustum yarim bardaga hic kopurme olmadi kizim suan 3 yasina girecek Martta
Bana doktor erkek olasılığı yüksek dedi dünkü kontrolümde 12+3 bende deneyeyim bakalım karbarcak mı

ay yarın sabah deniycem sonra yazarim cok tesekkurler bilgiler icin

Lh testi ile yaptim t c den koyu degik ama yorum sizin
Canim geldimi kirmizilar. Lh testlerin normalden koyu cikmiş yumurta öncesi bukadar koyu olmuyor. Yarin gebelik testi kesin sonuc verir böyle zor olmuyormu belirsizlik. Test negatifse bile sende şupheden kurtulursun enazindan

Canim geldimi kirmizilar. Lh testlerin normalden koyu cikmiş yumurta öncesi bukadar koyu olmuyor. Yarin gebelik testi kesin sonuc verir böyle zor olmuyormu belirsizlik. Test negatifse bile sende şupheden kurtulursun enazindan
Yok daha gelmedi bnde bekliyom insaalh gelmez. Canim cok yaptim daha once adettem bi gun once ya da ayni gun bende soz verdm beklicem bu ay diye bekliyorum.2 gun once adet olacakmisim gibi belirti geldi ama daha birsey yok bnde elimde kalan lh testleriyle avutuyorum kendimi ama yarin yaparim artik 3. Gun oluyor

Canim ben yaptim negatif cikti. 1 hafta önce cikan var. Silikte olsa cikabilir 8 gün olmuş

Canim ben yaptim negatif cikti. 1 hafta önce cikan var. Silikte olsa cikabilir 8 gün olmuş

Bakalim yarin alip denicem haber veririm. Sen de haber ver ay herkesi cok merak ediyorum. Cinsiyet bekleyenler siz de haber verin lutfen. Ay ben cok heyecanliyim ya

Bakalim yarin alip denicem haber veririm. Sen de haber ver ay herkesi cok merak ediyorum. Cinsiyet bekleyenler siz de haber verin lutfen. Ay ben cok heyecanliyim ya
Senle bat imizda ayni bende 23. De bekliyorum. Cuma gunü normal test yaparim elimde olmasa onuda yapmamda evde var. hakkimizda hayirlisi canim.bende haber bekliyorum senden. Kizz iliski gunlerimizdemi ayni yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…