Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım sen bişey denedinmi yumurta takibi diyet felan buarada trabzonlumusun 61den yola çıkarak soruyorum :)
Bi tarafım trabzonlu canım ama aslen orduluyum yani karadenizliyin denemedim canım yumurta takibi yaptırdım hamile kalmadan önce onun haricinde bişi denemedim sadece doktor yüzdelik verdi inşallah bi sonraki kontrolümde kesinleşir

Canım yumurta takibini erkek cocuk içinmi yaptirmistin kaçıncı gün iliski oldu tahmini catlama günümü söyledi çatladığını gördükten sonramı iliski oldu

Canım yumurta takibini erkek cocuk içinmi yaptirmistin kaçıncı gün iliski oldu tahmini catlama günümü söyledi çatladığını gördükten sonramı iliski oldu
Yok canım ilk hamileliğim kız erkek farkketmiyo o ay takip ettirip deneyelşm dedik çünkü ovu testleriyle çatladığını göremedik. Çatlamaya yakın doktor bugün yarın çatlar demişti 2 gün içinde ilişkiye girdik onlardan biri tuttu sanırım birde akşamında ilişkiye girdik gece kasık ağrısıyla uyandım ilk kez böyle bişi olmuştu sanırım o gece çatladı ertesi gün doktora gittiğimizde çatlamış demişti her ihtimale karşı o günü de değerlendirdik. Çok şükür güzel haberimizi o ay aldık

Allah sağlıkıl kucağına almayı nasip etsin herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar verir inşallah

Amin canım inşallah hayırlı sağlıklı Salih bir evlat nasip eder rabbim inşallah hepimize

Sen tedavi oluyormusun
Benim tedavisiz olmuyor bebekler
Yok canım tedavi olmuyorum. Klomen çatlatma iğnesi kullandığım oldu önceleri. Zaten bana tüp bebek yaptır diyo Dr lar ben de Oralı olmuyorum hiç. Rabbim vermek isterse her türlü verir

ben karbonat la idrar tesisti yaptım üstü beyazdı çok değil şimdi kopurdumu kopurmedimi muallakta kaldım ben heralde kabartma tozundaki gibi bekliyorum fokur fokur boyle ay birde çamaşır suyuyla deniyim

ben karbonat la idrar tesisti yaptım üstü beyazdı çok değil şimdi kopurdumu kopurmedimi muallakta kaldım ben heralde kabartma tozundaki gibi bekliyorum fokur fokur boyle ay birde çamaşır suyuyla deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…