- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.921
Yapacak bişey yok guatrdanda olabilir ama iki kutu ilaç da kullandım giden gitti yani allah hakkimi bırakmasın doktorlaraO kullandığın ilacin etkisiylemi oldu peki. Sen ne yapmayi duşünuyorsun
Amin inşallah cnm allah razı olsunRabbim tekrar yaşatmasın cnm inşallah.
Amin insalllah Allah razı olsun cnmGecmis olsun canim rabbim kimseye yasatmasin
Bi tarafım trabzonlu canım ama aslen orduluyum yani karadenizliyinCanım sen bişey denedinmi yumurta takibi diyet felan buarada trabzonlumusun 61den yola çıkarak soruyorum :)
Canım yumurta takibini erkek cocuk içinmi yaptirmistin kaçıncı gün iliski oldu tahmini catlama günümü söyledi çatladığını gördükten sonramı iliski olduBi tarafım trabzonlu canım ama aslen orduluyum yani karadenizliyindenemedim canım yumurta takibi yaptırdım hamile kalmadan önce onun haricinde bişi denemedim sadece doktor yüzdelik verdi inşallah bi sonraki kontrolümde kesinleşir
Yok canım ilk hamileliğim kız erkek farkketmiyo o ay takip ettirip deneyelşm dedik çünkü ovu testleriyle çatladığını göremedik. Çatlamaya yakın doktor bugün yarın çatlar demişti 2 gün içinde ilişkiye girdik onlardan biri tuttu sanırım birde akşamında ilişkiye girdik gece kasık ağrısıyla uyandım ilk kez böyle bişi olmuştu sanırım o gece çatladı ertesi gün doktora gittiğimizde çatlamış demişti her ihtimale karşı o günü de değerlendirdik. Çok şükür güzel haberimizi o ay aldıkCanım yumurta takibini erkek cocuk içinmi yaptirmistin kaçıncı gün iliski oldu tahmini catlama günümü söyledi çatladığını gördükten sonramı iliski oldu
Yok canım ilk hamileliğim kız erkek farkketmiyo o ay takip ettirip deneyelşm dedik çünkü ovu testleriyle çatladığını göremedik. Çatlamaya yakın doktor bugün yarın çatlar demişti 2 gün içinde ilişkiye girdik onlardan biri tuttu sanırım birde akşamında ilişkiye girdik gece kasık ağrısıyla uyandım ilk kez böyle bişi olmuştu sanırım o gece çatladı ertesi gün doktora gittiğimizde çatlamış demişti her ihtimale karşı o günü de değerlendirdik. Çok şükür güzel haberimizi o ay aldık[/QUOallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin herkesin gönlüne göre ve hayırlı evlat versin canım
Allah sağlıkıl kucağına almayı nasip etsin herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar verir inşallahYok canım ilk hamileliğim kız erkek farkketmiyo o ay takip ettirip deneyelşm dedik çünkü ovu testleriyle çatladığını göremedik. Çatlamaya yakın doktor bugün yarın çatlar demişti 2 gün içinde ilişkiye girdik onlardan biri tuttu sanırım birde akşamında ilişkiye girdik gece kasık ağrısıyla uyandım ilk kez böyle bişi olmuştu sanırım o gece çatladı ertesi gün doktora gittiğimizde çatlamış demişti her ihtimale karşı o günü de değerlendirdik. Çok şükür güzel haberimizi o ay aldık
Amin canım inşallah cümlemizeAllah sağlıkıl kucağına almayı nasip etsin herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar verir inşallah
Geçmiş olsun canımYapacak bişey yok guatrdanda olabilir ama iki kutu ilaç da kullandım giden gitti yani allah hakkimi bırakmasın doktorlara
Yok canım tedavi olmuyorum. Klomen çatlatma iğnesi kullandığım oldu önceleri. Zaten bana tüp bebek yaptır diyo Dr lar ben de Oralı olmuyorum hiç. Rabbim vermek isterse her türlü verirAmin canım inşallah hayırlı sağlıklı Salih bir evlat nasip eder rabbim inşallah hepimize
Sen tedavi oluyormusun
Benim tedavisiz olmuyor bebekler
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasınYapacak bişey yok guatrdanda olabilir ama iki kutu ilaç da kullandım giden gitti yani allah hakkimi bırakmasın doktorlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?