- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.941
Anladım canımYok canım tedavi olmuyorum. Klomen çatlatma iğnesi kullandığım oldu önceleri. Zaten bana tüp bebek yaptır diyo Dr lar ben de Oralı olmuyorum hiç. Rabbim vermek isterse her türlü verir
Yaptım canım sabahki idrarla köpürdüay yarın yapsana sende ne cıktı çok merak ettim
Valla canim ben adetimin 13. Ve 14. Gunlerini degerlendirdim. O da 8- 9 aralik denk geliyordu bakalim tuttu mu bilmiyorumSenle bat imizda ayni bende 23. De bekliyorum. Cuma gunü normal test yaparim elimde olmasa onuda yapmamda evde var.hakkimizda hayirlisi canim.bende haber bekliyorum senden. Kizz iliski gunlerimizdemi ayni yoksa
Hayirlisi olsun canim. Gönlündeki nasibin olsunValla canim ben adetimin 13. Ve 14. Gunlerini degerlendirdim. O da 8- 9 aralik denk geliyordu bakalim tuttu mu bilmiyorum
idrarın üzerine mi döktün karbonatı önce karbonat koydum ben sonra idrarı üstüne döktüm az kopurdu benimYaptım canım sabahki idrarla köpürdübi tatlı kaşığı karbonatı koymamla dipe çökmeyle üzeri beyaz köpük köpük oldu
Amin canim hepimizin gonlunden geceni rabbim kucagina almayi nasip etsinHayirlisi olsun canim. Gönlündeki nasibin olsun
Sonradan karbonat koydum youtube da öyle yapmışlaridrarın üzerine mi döktün karbonatı önce karbonat koydum ben sonra idrarı üstüne döktüm az kopurdu benim
seninkinin cinsiyeti erkekti degilmi
ay hadi insSonradan karbonat koydum youtube da öyle yapmışlarkesin değil cinsiyeti ama ikili taramada doktorumuz erkek olasılığı yüksek dedi bi sonraki randevuda netleşicek inşallah
Evet ilk bebeğimizay hadi insilk bebekmi
nasıl geçiyor hamileliğin
Kızlar bu karbonat testi ne oluyor ? Cinsiyeti öğrenmek için mi yapılıyor ?idrarın üzerine mi döktün karbonatı önce karbonat koydum ben sonra idrarı üstüne döktüm az kopurdu benim
seninkinin cinsiyeti erkekti degilmi
Merhaba canım ben bu ara çok yoğunum hiç fırsat olmuyo okuyamiyorum da pek. Ben diyete devam ediyorum yemek düzenini bayaa oturttum gibi bazen uyamasam da sorun etmiyorum.henüz denemedik bebek için, ocakta düşünuyorum hayirlisi.inş senden ve tüm bekleyenlerden en kisa zamanda sevindirici haberler alırız :))4blueandpink canım sen nerelerdesin
Kızlar eskiden günde 20 sayfa falan okurdum
Kaç gündür pek sessiz topik
Hayirlisi olsun,inşallah bi sonraki ay beklediğin gibi olur canimMrb kizlar bu sabah saat 10 ilk idrarim olsun diye wc ye girmeden testi aldim geldim . Yaptim negatif neden anlamadimbugun 32. Gun. Karsilasmak istemedigim tabloyla karsi karsiya kaldim :/
Canim msjini şimdi gördüm. Adette olmadin testte negatif..nasip kismet. Adet olana dek umudunu yitirme. Herseyde hayir var.Mrb kizlar bu sabah saat 10 ilk idrarim olsun diye wc ye girmeden testi aldim geldim . Yaptim negatif neden anlamadimbugun 32. Gun. Karsilasmak istemedigim tabloyla karsi karsiya kaldim :/
Adet olsam umidim kalmayacak zatende hic gecikmeyen adetim 5 gun olacak neredeyse gecikeli... idrar testi negatif paztsiye kadar olmazsam kan testi verecegim.. adet gunumde kahveli leke geldi cok az bir miktarda dedim yarin olurum ustunden 3gun gecti tik yok bol bol akinti acaba testmi yanlos ama bunlarda da yanilma payi % 1 bakalim kismet artik.Canim msjini şimdi gördüm. Adette olmadin testte negatif..nasip kismet. Adet olana dek umudunu yitirme. Herseyde hayir var.
iyi aksamlar canim.benim bebegim erkek.karbonatla idrar testi daha cinsiyyet ogrenmeden yapmistim.hicbir reaksiyon.olmamisdi.ben karbonat la idrar tesisti yaptım üstü beyazdı çok değil şimdi kopurdumu kopurmedimi muallakta kaldım ben heralde kabartma tozundaki gibi bekliyorum fokur fokur boyle ay birde çamaşır suyuyla deniyim
Ya Banada bir arkadaşım ilk kasiklar agrirsa kız bel agrirsa erkek demişti. İlkini hatırlamıyorum ama 2.De benimde kasiklarim ağrıdı hatta 2. Hafta da seyirme bile oldu kendi kendime kız bu dedim ama hala öğrenemedim. Arada hala da ağrıyor kasiklarim inşallah annenin dediği çıkarsa erkek olur.Kızlar kardeşimde kasık ağrısı olduğu gece ilişkiye girmiş tek ilişkiyle hamile kaldı.sanırım çat zamanına yakın oldu
Şuan 6 haftalık bakalım cinsiyeti ne olacak.
Birde hamileleiğin ilk günler kasıkları çok ağırdı bi kaç hafta
annem hep der kasıklar ilk zamanlar ağrıyorsa bebek erkek dir diye
Böyle belirti yaşayan var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?