- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.961
Ya Banada bir arkadaşım ilk kasiklar agrirsa kız bel agrirsa erkek demişti. İlkini hatırlamıyorum ama 2.De benimde kasiklarim ağrıdı hatta 2. Hafta da seyirme bile oldu kendi kendime kız bu dedim ama hala öğrenemedim. Arada hala da ağrıyor kasiklarim inşallah annenin dediği çıkarsa erkek olur.
İnşallah canım . sende son haftalara girmişsin dar vakitlerdesin Allah kolaylik versin doğumda .İnşallah oğlun olur canım bi öğrende ne yaptığını anlat bize :)
hmm ben denedim idrarın üstünekarbonat koyunca fokurduiyi aksamlar canim.benim bebegim erkek.karbonatla idrar testi daha cinsiyyet ogrenmeden yapmistim.hicbir reaksiyon.olmamisdi.
evet cinsiyet öğrenmek için kesin değil ama iste merakKızlar bu karbonat testi ne oluyor ? Cinsiyeti öğrenmek için mi yapılıyor ?
aynı merak bendede tam gaz devam ediyor 12. haftaya girdim bakalimKizlar bende bakiniyorum sürekli pek aktif değil topik . kimler ne alemde kış geliyor yavaş yavaş onun etkisi mi acaba
Bende cinsiyet merakindayim rüyalar tahminler kendini dinlemeler falan derken cildiricamkimler cinsiyet öğrenmek üzere kimler kac aylik oldu . bakalım benim diyetle yumurtlama gunu tutacak mi öğrenir ogrenmez yazarım herkese fikir olur. Tabi önce Rabbim İn takdiri herkes için hayırlısı olsun.
hmm bendede ilk kaşık ağrısıyla başladı birde bel agrım oluyor arada bakalim ay ins biranönce öğrenirim yaEvet ilk bebeğimizçok şükür güzel geçiyo sadece biraz yürüyünce yada ayakta durunca başlayan bel ağrılarım var onun haricinde iyiyz seninde mi bebiş
Hayirlisi olsun canım son bir test daha yap dilersen 5-6 saat beklet ıdrarini çok sıvı tuketmeden yine negatif çıkarsa doktora git bence kiste filan dönüşmüş olabilir.Bugun gecikmemdeki 5. Gun dun negatif cikti bugun bir tane daha yapsammiki bilemedimaksam karnimin alt kismi agriyordu dedim yarin olurum belki bugunde henuz gelen giden yok
Yaptır kuzum kan testinide için rahat etsin hayırlı haberlerle gel ınş ❤Yaptim 2. Testimde negatif ciktihayir bn bu ay umitlide degildim ki kafama taktigim ıçin desem 3 gunu gecince acaba mi dedim sadece..yarin kan verecegim sonrada dr a gidecegm bakalim kist mi? Olsa cikardi diye dusunuyorum. Cikmadik candan umit kesilmez ya birfe kanda deneyelim :)
Canım kişiden kişiye değişir. Bazılarında klomenle çoğul gebelik bile oluyor Rabbim istesin yeter ki. Iki defa falan kullandım sanırım kist yapar diye korkuyorum kullanmaya. Bu arada 36 yaşındayım iki çocuğum var çok şükür Rabbim olmayanlara da nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasınAnladım canım
Tedavi olmuyorsun madem soğan kürü denesene
Bide arı sütü iç.. inofolic te kullanabilirsin
Yaşın kaç..çocukların kaç yaşında
Üzüldüm ben şimdi klomen ve çatlatma iğnesi ise yaramamış..kaç ay kullandin klomen
Saol canim insallahYaptır kuzum kan testinide için rahat etsin hayırlı haberlerle gel ınş ❤
Nasıl yapılıyor canım .ben de yapayım.8 haftalık hamileyim çok merak ediyorum cinsiyetini bebişiminevet cinsiyet öğrenmek için kesin değil ama iste merak
maşallahNasıl yapılıyor canım .ben de yapayım.8 haftalık hamileyim çok merak ediyorum cinsiyetini bebişimin
Eğer özelde iyi bi doktora denk gelirse kesin ogrenirsin ben 11.haftada öğrenmiştim kızımı gorumcemde 9.haftada erkek tahmini yapmıştı doktor dogru çıktı.aynı merak bendede tam gaz devam ediyor 12. haftaya girdim bakalim
genelde kız geç öğreniliyor baya erken ogrenmissinEğer özelde iyi bi doktora denk gelirse kesin ogrenirsin ben 11.haftada öğrenmiştim kızımı gorumcemde 9.haftada erkek tahmini yapmıştı doktor dogru çıktı.
Evet baYa hareketliydi hiç saklanmadigenelde kız geç öğreniliyor baya erken ogrenmissin
Amin inşallah cnm allah ısteyen herkese saglikli evlatlar verir inşallahÇok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?