Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

İnşallah oğlun olur canım bi öğrende ne yaptığını anlat bize :)

aynı merak bendede tam gaz devam ediyor 12. haftaya girdim bakalim

Evet ilk bebeğimiz çok şükür güzel geçiyo sadece biraz yürüyünce yada ayakta durunca başlayan bel ağrılarım var onun haricinde iyiyz seninde mi bebiş
hmm bendede ilk kaşık ağrısıyla başladı birde bel agrım oluyor arada bakalim ay ins biranönce öğrenirim ya

Bugun gecikmemdeki 5. Gun dun negatif cikti bugun bir tane daha yapsammiki bilemedim aksam karnimin alt kismi agriyordu dedim yarin olurum belki bugunde henuz gelen giden yok
Hayirlisi olsun canım son bir test daha yap dilersen 5-6 saat beklet ıdrarini çok sıvı tuketmeden yine negatif çıkarsa doktora git bence kiste filan dönüşmüş olabilir.

Yaptır kuzum kan testinide için rahat etsin hayırlı haberlerle gel ınş ❤

Canım kişiden kişiye değişir. Bazılarında klomenle çoğul gebelik bile oluyor Rabbim istesin yeter ki. Iki defa falan kullandım sanırım kist yapar diye korkuyorum kullanmaya. Bu arada 36 yaşındayım iki çocuğum var çok şükür Rabbim olmayanlara da nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın

Nasıl yapılıyor canım .ben de yapayım.8 haftalık hamileyim çok merak ediyorum cinsiyetini bebişimin
maşallah plastik bardaga sabahki idrarını koyuyorsun bir yemek kaşığı karbonat koy üstüne köpürürse erkek köpürmezse kız sonucunda haber vermeyi unutma senin ilkmi bebek

genelde kız geç öğreniliyor baya erken ogrenmissin
Evet baYa hareketliydi hiç saklanmadi . inşallah bu gebeligimde de aynı doktora gidi cem. Karbonat testine çok guvenme sadece hamile kadınlarda kopurmuyor erkelerde de aynı testi yap kopuruyor yaniltici olabiliyor youtubede izlemiştim bende yanıldığını . ama eğlenceli şeyler genelde insan heyecanlanıyor hevesleniyor yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…