Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm sen ne yaptı kan verdinmi allah yardimcimiz olsun inşallah bende çok kötü durumdayım

Merhaba arkadaslar bmm bi cok soruma cvp verdiniz allah razı olsun sizlerden şimdi ben cuma günü doktora gittim bana pelviste serbest mayi var dedi geçen ay düşük yaptım cuma 25. günümdu beta hcg 0.7idi doktor gebelik yok dedi ama ben gebelikten şüpheleniyorum geçen ay bana kimyasal gebelik dedile ilaç kullandım 7 haftalık düşük yaptım sizce bu ay ne yapmalıyım bi fikir verin bana lütfen çook kötü sancılar saplaniyor kasiklarima şimdi bnm anlamadığım bişey daha var beta hcg değerim ilki 16.54tu sonra 0.100 oldu ondan ilaç kullandım düşük yaptıktan sonra 0.3 oldu sonra 0.6 en son 0.7 niye bu rakamlar böyle 3 6 7 arası gidip geliyor anlamiyorum

Canım anlamlı bir değer değil.kullandığın ilaçlara bağlı böyle olmuştur ictiklerinin hepsi hormon ilaçları sonuçta.bence doktor takibinde yumurtalarina baktirip o şekilde denemeni yap.rabbim rastgetirsin ınş

Cnm sen ne yaptı kan verdinmi allah yardimcimiz olsun inşallah bende çok kötü durumdayım
Daha belli degil sonuc canim sanada cok gecmis olsun dusugun arkasi bebek derler.bnmde bi arkadasim dusuk yapti 1 ay ara verdi sonra ikizlere hamile kaldi simdi kucagin aldi cok sukur. Darisi sana ve tum bekleyenlere insallah

Amin
Daha belli degil sonuc canim sanada cok gecmis olsun dusugun arkasi bebek derler.bnmde bi arkadasim dusuk yapti 1 ay ara verdi sonra ikizlere hamile kaldi simdi kucagin aldi cok sukur. Darisi sana ve tum bekleyenlere insallah
Cnm allah razı olsun rabbim sanada şifa versin inşallah allah anasina babasina bağışlasın ikizleri

Amin
Cnm allah razı olsun rabbim sanada şifa versin inşallah allah anasina babasina bağışlasın ikizleri

Amin

maşallah plastik bardaga sabahki idrarını koyuyorsun bir yemek kaşığı karbonat koy üstüne köpürürse erkek köpürmezse kız sonucunda haber vermeyi unutma senin ilkmi bebek
Evet canım benim ilk bebeğim olcak inşallah .çok heyecanlıyım .karnonat testini yapacağım sonuçları haber veririm

Alışmışım senin uzun yazılarını okumaya
Bende diyete çok uyamasamda çoğunlukla yapıyorum bakalım
Hayırlısı hakkımızda
Benim bat 29 30 Aralık..yeni yıla hamile girebilirim inşallah

Evet klomen kist yapıyor
Benim bundan önceki tedavim 1 ay klomen 1 ay boş geçiyordu kist olduğu için
Rabbim çocuklarımıza hayırlı sağlıklı ömürler versin
Yaşın iyi daha 40a var bayaa :)
Herhangi bir sağlık sorununda yoksa olur inşallah
Benim tedavisiz olmuyor
2. Kızım klomene ara verdiğimiz ay kendiliğinden oldu o mucizem benim

Canım hayırlı haberle gel inşallah
Geç döllenme olabilir

Canım hayırlı haberle gel inşallah
Geç döllenme olabilir
Gec dollenme oldugunu sanmiyorum ya kist va ya bebek bakalim bu arada soylemesi cok ayip ama dun iliskiden sonra hafif kanamam oldu neden olabilir acaba bugun kadin dogumcumu aradim sekreteri cok yogun oldugunu hasta kabul edemeyecegini soyledi. Karnimin alt kismi agriyor ara ara bnde meraktayim ama bi o kadar da sakin

Bazen kasiğim agriyor bazen bacagima vuruyor bazende alt karnim ..bu belirsizlik cok kotu kadin dogum muanede gorebilirmi acaba varsa şayet keseyi falan
Canim son gebelik testini ne zaman yapmistin. 2-3 gün olduysa bugun tekrar yap derim. Bebek varsa kesin cikar artik.

O zaman bebek vardır insallah

Bazen kasiğim agriyor bazen bacagima vuruyor bazende alt karnim ..bu belirsizlik cok kotu kadin dogum muanede gorebilirmi acaba varsa şayet keseyi falan
Bu saydigin belirtilerin hepsi bende de var
Sağ taraf kasigim yumurtaligim ve bacağım
Alt karın bolgemde basınç var
Ama benim adetime var daha
Yumurtlama dönemi yeni bitti

Kadın doğuma gitsen kese gorunurmu bilmiyorum ki
En guveniliri kan tahlili
Sabah vermiştin galiba
Sonucu ne zaman alacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…