- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.981
Cnm sen ne yaptı kan verdinmi allah yardimcimiz olsun inşallah bende çok kötü durumdayımYaptim 2. Testimde negatif ciktihayir bn bu ay umitlide degildim ki kafama taktigim ıçin desem 3 gunu gecince acaba mi dedim sadece..yarin kan verecegim sonrada dr a gidecegm bakalim kist mi? Olsa cikardi diye dusunuyorum. Cikmadik candan umit kesilmez ya birfe kanda deneyelim :)
Canım anlamlı bir değer değil.kullandığın ilaçlara bağlı böyle olmuştur ictiklerinin hepsi hormon ilaçları sonuçta.bence doktor takibinde yumurtalarina baktirip o şekilde denemeni yap.rabbim rastgetirsin ınşMerhaba arkadaslar bmm bi cok soruma cvp verdiniz allah razı olsun sizlerden şimdi ben cuma günü doktora gittim bana pelviste serbest mayi var dedi geçen ay düşük yaptım cuma 25. günümdu beta hcg 0.7idi doktor gebelik yok dedi ama ben gebelikten şüpheleniyorum geçen ay bana kimyasal gebelik dedile ilaç kullandım 7 haftalık düşük yaptım sizce bu ay ne yapmalıyım bi fikir verin bana lütfen çook kötü sancılar saplaniyor kasiklarima şimdi bnm anlamadığım bişey daha var beta hcg değerim ilki 16.54tu sonra 0.100 oldu ondan ilaç kullandım düşük yaptıktan sonra 0.3 oldu sonra 0.6 en son 0.7 niye bu rakamlar böyle 3 6 7 arası gidip geliyor anlamiyorum
Daha belli degil sonuc canim sanada cok gecmis olsun dusugun arkasi bebek derler.bnmde bi arkadasim dusuk yapti 1 ay ara verdi sonra ikizlere hamile kaldi simdi kucagin aldi cok sukur. Darisi sana ve tum bekleyenlere insallahCnm sen ne yaptı kan verdinmi allah yardimcimiz olsun inşallah bende çok kötü durumdayım
Canım anlamlı bir değer değil.kullandığın ilaçlara bağlı böyle olmuştur ictiklerinin hepsi hormon ilaçları sonuçta.bence doktor takibinde yumurtalarina baktirip o şekilde denemeni yap.rabbim rastgetirsin ınş[/QUOT
Sen de haklısın öyle yapacam inşallah
Cnm allah razı olsun rabbim sanada şifa versin inşallah allah anasina babasina bağışlasın ikizleriDaha belli degil sonuc canim sanada cok gecmis olsun dusugun arkasi bebek derler.bnmde bi arkadasim dusuk yapti 1 ay ara verdi sonra ikizlere hamile kaldi simdi kucagin aldi cok sukur. Darisi sana ve tum bekleyenlere insallah
Cnm allah razı olsun rabbim sanada şifa versin inşallah allah anasina babasina bağışlasın ikizleriDaha belli degil sonuc canim sanada cok gecmis olsun dusugun arkasi bebek derler.bnmde bi arkadasim dusuk yapti 1 ay ara verdi sonra ikizlere hamile kaldi simdi kucagin aldi cok sukur. Darisi sana ve tum bekleyenlere insallah
Evet canım benim ilk bebeğim olcak inşallah .çok heyecanlıyım .karnonat testini yapacağım sonuçları haber veririmmaşallahplastik bardaga sabahki idrarını koyuyorsun bir yemek kaşığı karbonat koy üstüne köpürürse erkek köpürmezse kız sonucunda haber vermeyi unutma senin ilkmi bebek
Alışmışım senin uzun yazılarını okumayaMerhaba canım ben bu ara çok yoğunum hiç fırsat olmuyo okuyamiyorum da pek. Ben diyete devam ediyorum yemek düzenini bayaa oturttum gibi bazen uyamasam da sorun etmiyorum.henüz denemedik bebek için, ocakta düşünuyorum hayirlisi.inş senden ve tüm bekleyenlerden en kisa zamanda sevindirici haberler alırız :))
Evet klomen kist yapıyorCanım kişiden kişiye değişir. Bazılarında klomenle çoğul gebelik bile oluyor Rabbim istesin yeter ki. Iki defa falan kullandım sanırım kist yapar diye korkuyorum kullanmaya. Bu arada 36 yaşındayım iki çocuğum var çok şükür Rabbim olmayanlara da nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın
Canım hayırlı haberle gel inşallahYaptim 2. Testimde negatif ciktihayir bn bu ay umitlide degildim ki kafama taktigim ıçin desem 3 gunu gecince acaba mi dedim sadece..yarin kan verecegim sonrada dr a gidecegm bakalim kist mi? Olsa cikardi diye dusunuyorum. Cikmadik candan umit kesilmez ya birfe kanda deneyelim :)
Gec dollenme oldugunu sanmiyorum ya kist va ya bebek bakalim bu arada soylemesi cok ayip ama dun iliskiden sonra hafif kanamam oldu neden olabilir acaba bugun kadin dogumcumu aradim sekreteri cok yogun oldugunu hasta kabul edemeyecegini soyledi. Karnimin alt kismi agriyor ara ara bnde meraktayim ama bi o kadar da sakinCanım hayırlı haberle gel inşallah
Geç döllenme olabilir
Canim son gebelik testini ne zaman yapmistin. 2-3 gün olduysa bugun tekrar yap derim. Bebek varsa kesin cikar artik.Bazen kasiğim agriyor bazen bacagima vuruyor bazende alt karnim ..bu belirsizlik cok kotu kadin dogum muanede gorebilirmi acaba varsa şayet keseyi falan
O zaman bebek vardır insallahGec dollenme oldugunu sanmiyorum ya kist va ya bebek bakalim bu arada soylemesi cok ayip ama dun iliskiden sonra hafif kanamam oldu neden olabilir acaba bugun kadin dogumcumu aradim sekreteri cok yogun oldugunu hasta kabul edemeyecegini soyledi. Karnimin alt kismi agriyor ara ara bnde meraktayim ama bi o kadar da sakin
Bu saydigin belirtilerin hepsi bende de varBazen kasiğim agriyor bazen bacagima vuruyor bazende alt karnim ..bu belirsizlik cok kotu kadin dogum muanede gorebilirmi acaba varsa şayet keseyi falan
Karından değilde vajinal muayene de kese görulebilirBazen kasiğim agriyor bazen bacagima vuruyor bazende alt karnim ..bu belirsizlik cok kotu kadin dogum muanede gorebilirmi acaba varsa şayet keseyi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?