- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.001
Canim masallah ya 10.haftadasin 3-4 hafta sonra ögrenicen insallah. Zaman nasılda hızlı geciyor. Nasil gidiyorKarından değilde vajinal muayene de kese görulebilir
Ayy evet canım ya çok hızlı geçiyor zaman.Çok şükür diyelim bulantilarim kesilmişti 1 hafta şu sıralar yine başladı.rabbim hepimize gonlumuzdekini nasip etsin ınş.çarşamba devlette randevum var bi bakiyim kaç haftalık cikicak biraz geride çıkıyor bebisim hayırlısı bakalım heycanliyim şimdiden.senin bat ne zamanCanim masallah ya 10.haftadasin 3-4 hafta sonra ögrenicen insallah. Zaman nasılda hızlı geciyor. Nasil gidiyor
Cumartesi diye tahmin ediyorum canim. Hayirlisi herseyin.. toparlar annesi mrk etmeAyy evet canım ya çok hızlı geçiyor zaman.Çok şükür diyelim bulantilarim kesilmişti 1 hafta şu sıralar yine başladı.rabbim hepimize gonlumuzdekini nasip etsin ınş.çarşamba devlette randevum var bi bakiyim kaç haftalık cikicak biraz geride çıkıyor bebisim hayırlısı bakalım heycanliyim şimdiden.senin bat ne zaman
Bugun gecikmedeki 6.gunum dun yptim negatif cikti.bidahada yapmicam yaa :/Canim son gebelik testini ne zaman yapmistin. 2-3 gün olduysa bugun tekrar yap derim. Bebek varsa kesin cikar artik.
Hayirlisi cnm senin icinde gonlunde ne varsa o olur insallah. Aile hekimine gittim yapmadi sanret cuma yaparız dedi gecikmenim 10 gunu gecmesi gerekiyormus. Simdi yapsak negatif ciksa birdaha kan vermem gerekecek falan dedi bnde tamam dedim ne kaldiki surda 4 gun :)Bu saydigin belirtilerin hepsi bende de var
Sağ taraf kasigim yumurtaligim ve bacağım
Alt karın bolgemde basınç var
Ama benim adetime var daha
Yumurtlama dönemi yeni bitti
Kadın doğuma gitsen kese gorunurmu bilmiyorum ki
En guveniliri kan tahlili
Sabah vermiştin galiba
Sonucu ne zaman alacan
Seninle beraber bizde gün sayarız:)Hayirlisi cnm senin icinde gonlunde ne varsa o olur insallah. Aile hekimine gittim yapmadi sanret cuma yaparız dedi gecikmenim 10 gunu gecmesi gerekiyormus. Simdi yapsak negatif ciksa birdaha kan vermem gerekecek falan dedi bnde tamam dedim ne kaldiki surda 4 gun :)
Hoşgeldin canımRabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah . Benimde bu 3. Ay denemem oluyor ama bu ayda tutmadı büyük ihtimal. 2-3 güne adet olcam kesin. Adetim bitsin soğan kürü yapıcam inşallah bakalım nasip kısmet belki bir minik erkeğim olur benimde 2 kızım var bu arada yaşım 35
Sagol canim bnmSeninle beraber bizde gün sayarız:)
Bir hamile haberi alsam kendime sevindigim kadar çok seviniyorum
Geçen ay çok bereketliydi topik
İnşallah bu ayda bol bol hamile haberleri gelir
Sabret bakalım canım inşallah rabbim yüzünü güldürsün. Belki geç döllenme falan olmuştur.bide kafana fazla takma.Hayirlisi cnm senin icinde gonlunde ne varsa o olur insallah. Aile hekimine gittim yapmadi sanret cuma yaparız dedi gecikmenim 10 gunu gecmesi gerekiyormus. Simdi yapsak negatif ciksa birdaha kan vermem gerekecek falan dedi bnde tamam dedim ne kaldiki surda 4 gun :)
Ahh canım sorma günler geçmek bilmiyor.Bu pazar 40.haftam doluyor bende hala bi belirti yok.1.kızımdada 40 haftayı geçmiştim suni sancıyla doğurdum galiba buda öyle olacak.Walla 3.benimde kız olur gibi geliyor bana yinede keşke dememek için büyük ihtimalle deneyeceğim.Rabbim hepimize sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin.Buarada sen nasılsın minik ne kadarlık oldu ne güzel kurtardın sen darısı başımaSelam kızlar
Bende pek yazamıyorum ama okuyorum. Inşallah hamile kalmak isteyenler tez vakitte gonullerinizdekine hamile kalırsınız.
L Lilarengim1 ne yapıyorsun canım ? Artık Çok zor günlerdir senin için rabbim hayırlısıyla kolay doğum versin.
@uyuyanguzel06 senden de güzel haberi aliriz inşallah
SEVECENIM sende bebekle uğraşmaktan pek giremiyosun galiba
Elifemm- seninde cinsiyet yakında belli olur inşallah.
Burda güzel haberleri aldıkca mutlu oluyorum. Allah izin verirse Bebeğimi az buyuttukten sonra 3. Bebeği deneyeceğim ama oda kız olur gibi geliyor. Çok garip
Inş.Canım hayırlısıyla rabbim gonullerdekini nasip etsin.sanırım hepimizde yine kızımız olur duygusu var bende kendimi kıza hazırlıyorum ınş.süpriz olur rabbimim izniyle heyecanla bekliyoruz bakalımSelam kızlar
Bende pek yazamıyorum ama okuyorum. Inşallah hamile kalmak isteyenler tez vakitte gonullerinizdekine hamile kalırsınız.
L Lilarengim1 ne yapıyorsun canım ? Artık Çok zor günlerdir senin için rabbim hayırlısıyla kolay doğum versin.
@uyuyanguzel06 senden de güzel haberi aliriz inşallah
SEVECENIM sende bebekle uğraşmaktan pek giremiyosun galiba
Elifemm- seninde cinsiyet yakında belli olur inşallah.
Burda güzel haberleri aldıkca mutlu oluyorum. Allah izin verirse Bebeğimi az buyuttukten sonra 3. Bebeği deneyeceğim ama oda kız olur gibi geliyor. Çok garip
Ayy canım ya sağlıkla kucağına alırsın ınş. rabbim yardim cin olsun bir avazda kurtulursunuz ınş.Hayırlı güzel haberlerlerini bekliyoruz❤Kızlar nişanım geldi çok az kan dua edin bana hastaneye çıkıcam birazdan
Rabbim kolaylık versin sağlıkla kucağına al ınş.Kızlar nişanım geldi çok az kan dua edin bana hastaneye çıkıcam birazdan
Biraz daha sabret bakalım büyüsün bebiş. Sıkıntı olmasında varsın geç doğsun.Ahh canım sorma günler geçmek bilmiyor.Bu pazar 40.haftam doluyor bende hala bi belirti yok.1.kızımdada 40 haftayı geçmiştim suni sancıyla doğurdum galiba buda öyle olacak.Walla 3.benimde kız olur gibi geliyor bana yinede keşke dememek için büyük ihtimalle deneyeceğim.Rabbim hepimize sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin.Buarada sen nasılsın minik ne kadarlık oldu ne güzel kurtardın sen darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?