- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.021
Hadi hayirlisiyla bi avazda doğar inşallah. DualarimdasinKızlar nişanım geldi çok az kan dua edin bana hastaneye çıkıcam birazdan
Inşallah önce senden alırız güzel haberi sonra bizlere de oğlum oluyor diyebilmeyi sağlıkla kucagimiza alabilmeyi nasip etsin rabbim.Inş.Canım hayırlısıyla rabbim gonullerdekini nasip etsin.sanırım hepimizde yine kızımız olur duygusu var bende kendimi kıza hazırlıyorum ınş.süpriz olur rabbimim izniyle heyecanla bekliyoruz bakalım
Kızlar nişanım geldi çok az kan dua edin bana hastaneye çıkıcam birazdan
Ah canim işte insaniz olmayanı istiyoruz. Inşallah seninde kızın olur. Ben ikinci cocukta çok yaptım onu geceler boyu oku oku kafayı yiyecektim. Rabbimin takdiri bi kız daha nasip etti. Çevre baskısı zaten ortada. Inşallah benimde birgün oğlum olurYa kızlar ışte hayatın cılvesı bu olsa gerek benımde oglanlarım var ve burayı okuyup sızın kızım olacakmış demenız ı ıcım buruk okuyorum kesın benım hıçççç kıxım olmayacak hep bı yarım eksık kalacak gıbı hıssedıyorum nası tutturmuşlar neler yapmışlar oku oku hele de geceleri okumak baska bı duygusallık katıo bana....sız hıç erkek cocugum olmayacak derken benım gıbı olanlards hıc kızımm olmayacak gıbı dıyo...ınanın cevre baskısı cok etkılıo Bızı brlkı bısey demeseler var olan cocuklarımıx yetecek ve en azından bu kadar cookk ıstemıycezz...sızceee
Amin ınş canım ilk ultrason da ortada gözüküyor sonra başka bir yerde ücretsiz muayene vardı bi baktiriyim dedim ordaki doktorun verdiğinde kağıdın solunda.sağdan yumurtlama olmuştu benim hep sagimda hissettim batmalari.rabbim dualarimizi kabul eylesin ins.Inşallah önce senden alırız güzel haberi sonra bizlere de oğlum oluyor diyebilmeyi sağlıkla kucagimiza alabilmeyi nasip etsin rabbim.
Ilk ultrason görüntüsü nasik tahmin yaptınız mi
Aynen canım tamamen çevre baskısı insana kendini eksik hissettiriyorlar.rabbim ikisinin de eksikliğini vermesin iki meyvedende tatmayı nasip etsin ınş.su an ezan okunuyor inşallah rabbim sana da hayırlı saliha bir kız evladı nasip etsin.❤Ya kızlar ışte hayatın cılvesı bu olsa gerek benımde oglanlarım var ve burayı okuyup sızın kızım olacakmış demenız ı ıcım buruk okuyorum kesın benım hıçççç kıxım olmayacak hep bı yarım eksık kalacak gıbı hıssedıyorum nası tutturmuşlar neler yapmışlar oku oku hele de geceleri okumak baska bı duygusallık katıo bana....sız hıç erkek cocugum olmayacak derken benım gıbı olanlards hıc kızımm olmayacak gıbı dıyo...ınanın cevre baskısı cok etkılıo Bızı brlkı bısey demeseler var olan cocuklarımıx yetecek ve en azından bu kadar cookk ıstemıycezz...sızceee
Canım kaçıncı bebeğin birşey denedin yumurtlama günü filan olayını.rabbim sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin ınşBende bugun dokt.gittim tarama sonuçunu aldım çok şükür iyiyiz... Cinsiyet için 16.haftadan önce kesin bişey diyemem dedi baktı kıza benzetti bidahaki kontrolde kesin konuşurz ddi ama eşimin yüzü düştü gibi geldi bana
Biliyorum canim ama elinde olmuyor insanin artik birakcam kendi haline Allah ne zaman nasip ederse..5.gun olmadim diye yaptim negatif cikti bugun 7. Gunum gelen giden yok cuma gunu kanda bakilacak bakalim kismet artik varsada yoksada..Sabret bakalım canım inşallah rabbim yüzünü güldürsün. Belki geç döllenme falan olmuştur.bide kafana fazla takma.
Hastanede yatarken bi arkadas vardı. Doktorlar sizin kesinlikle bebeginiz olmaz tüp bebek bile olmaz demiş. Çok kafama takiyordum. Kurslara gittim kafamdan bebek fikri çıkmıştı o ay hamile kalmisim dedi. Stres falan etkiliyor.insanin elinde değil biliyorum ama oluruna bırakınca bazen daha kolay oluyor
Allah kolaylik versin canim. Alişir insallah. Bu sürecte ablaya sevdigi seyleri alip bak ablasi kardeşin sana bunu aldi diye sempatiyi pekistirebilirsin. Bide sunu aklindan hic cikarma canim. Bu bir süreç ve gececek güclü olman lazim bu durumun buyukte sendroma sebep olmamasi için dikkatli olman lazim canim. Kucugu odadan cikarmayarak aslinda farkinda olmadan bazi seyleri daha cok tetikliyorsun annem beni seviyor seni sevmiyor psikolojisini yüklersin . Yaninizda olsun sürekli ablasi seni cok seviyor kardeşin demeli hatta bak sana güldü vs.Biraz daha sabret bakalım büyüsün bebiş. Sıkıntı olmasında varsın geç doğsun.
Amin valla bende deneyecegim herseyi nasip kısmet artık.
Ben iyiyim çok şükür gecelerimiz uykusuz.kizim kardeşine alisamadi. Hastanede iki hafta yattım kardesiyle geldim.cok büyük travma oldu. Yanında sevmiyoruz. Odasından cikarmiyorum küçüğü. Ona rağmen kızım kan kustu mide kanaması geçirdiçok hassas bi cocuk hep onunla ilgileniyorum. Arada beni de ağlama krizleri tutuyor. Inşallah şu dönemi hayirlisiyla bu atlatsaydik
Valla canım sen istisnasin galiba sana sözüm yok ama bizim komşunun iki oğlu vardı 3.ye hamileydi hiç ağzından duymadimmki kızım olsun yine erkek olsun diyordu keza yine oğlu oldu . öz yengemde lise 2 oğlu vardı 3.ye hamileydi hiç demedi buda kız olsun tabi oğlu oldu ve bu şekilde tanıdığım başka arkadaslaarda var. oğlu olupta yine oğlum olsun diyen bi çok insan var etrafımda nedir bu hırs anlamıyorum insanoglunu. Genelde oğlu olupta kız isteyen çok azdır anlamiyorum . Rabbim bana ve isteyen herkese her ikisinden de tattirsin inşallahYa kızlar ışte hayatın cılvesı bu olsa gerek benımde oglanlarım var ve burayı okuyup sızın kızım olacakmış demenız ı ıcım buruk okuyorum kesın benım hıçççç kıxım olmayacak hep bı yarım eksık kalacak gıbı hıssedıyorum nası tutturmuşlar neler yapmışlar oku oku hele de geceleri okumak baska bı duygusallık katıo bana....sız hıç erkek cocugum olmayacak derken benım gıbı olanlards hıc kızımm olmayacak gıbı dıyo...ınanın cevre baskısı cok etkılıo Bızı brlkı bısey demeseler var olan cocuklarımıx yetecek ve en azından bu kadar cookk ıstemıycezz...sızceee
Valla negatifi gormeye hazirsan yap bacim ben bugun erken gebelik testi yaptim guya adet gecikmesine 6 gun kala %99 dogru sonuc veriyormus benim de 4 gun var ama negative cikti. Aksamdan beridir hafif bas donmesi ve bulantim da var ama bilmiyorum iste kafam karisti. Ben adetim 2 gun gecmeden test yapmicam bidaha.Kizlar selamlar nasilsiniz.Gamsizbaykus canim ne yaptin varmi gelişme. Benim bata 4 gün kaldi testte durum belli olurmu acaba sabah yapsam.
Canım Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar nişanım geldi çok az kan dua edin bana hastaneye çıkıcam birazdan
Çok geçmiş olsun canım kızına alişır inşallah kardeşineBiraz daha sabret bakalım büyüsün bebiş. Sıkıntı olmasında varsın geç doğsun.
Amin valla bende deneyecegim herseyi nasip kısmet artık.
Ben iyiyim çok şükür gecelerimiz uykusuz.kizim kardeşine alisamadi. Hastanede iki hafta yattım kardesiyle geldim.cok büyük travma oldu. Yanında sevmiyoruz. Odasından cikarmiyorum küçüğü. Ona rağmen kızım kan kustu mide kanaması geçirdiçok hassas bi cocuk hep onunla ilgileniyorum. Arada beni de ağlama krizleri tutuyor. Inşallah şu dönemi hayirlisiyla bu atlatsaydik
Inşallah nur topu gibi oglun yoldadir. Solda duruyor erkek bebek tir canı gönülden insallahhhh.Amin ınş canım ilk ultrason da ortada gözüküyor sonra başka bir yerde ücretsiz muayene vardı bi baktiriyim dedim ordaki doktorun verdiğinde kağıdın solunda.sağdan yumurtlama olmuştu benim hep sagimda hissettim batmalari.rabbim dualarimizi kabul eylesin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?