- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.041
Sağol canım Allah razi olsunÇok geçmiş olsun canım kızına alişır inşallah kardeşine
Inşallah en hayırlı zamanda gelsin bebisin canım.Biliyorum canim ama elinde olmuyor insanin artik birakcam kendi haline Allah ne zaman nasip ederse..5.gun olmadim diye yaptim negatif cikti bugun 7. Gunum gelen giden yok cuma gunu kanda bakilacak bakalim kismet artik varsada yoksada..
Sağol canım. Inan öyle zor bi süreç ki.once öyle denedik. Hediyeler aldık kardesiyle ilgili hep güzel şeyler anlattım. Seni seviyor vs vs. Bebek sürekli yanımızda olursa ister istemez birileri bebekle ilgileniyor o zaman da kızım ağlayarak uyuyacağım diye odasına kapanıyor sessiz sessiz ağlıyor. Hep içine atıyor Çok konuşuyorum anlatıyorum. Huyu suyu değişti çocuğun. Inşallah düzelecek bekliyorumAllah kolaylik versin canim. Alişir insallah. Bu sürecte ablaya sevdigi seyleri alip bak ablasi kardeşin sana bunu aldi diye sempatiyi pekistirebilirsin. Bide sunu aklindan hic cikarma canim. Bu bir süreç ve gececek güclü olman lazim bu durumun buyukte sendroma sebep olmamasi için dikkatli olman lazim canim. Kucugu odadan cikarmayarak aslinda farkinda olmadan bazi seyleri daha cok tetikliyorsun annem beni seviyor seni sevmiyor psikolojisini yüklersin . Yaninizda olsun sürekli ablasi seni cok seviyor kardeşin demeli hatta bak sana güldü vs.
Oy canim benim yaa. Allah yardimcin olsun zor bi süreç ama gececek inşaallah. Bu konuda uzman yazilari oku canim faydasini görürsun insallahSağol canım. Inan öyle zor bi süreç ki.once öyle denedik. Hediyeler aldık kardesiyle ilgili hep güzel şeyler anlattım. Seni seviyor vs vs. Bebek sürekli yanımızda olursa ister istemez birileri bebekle ilgileniyor o zaman da kızım ağlayarak uyuyacağım diye odasına kapanıyor sessiz sessiz ağlıyor. Hep içine atıyor Çok konuşuyorum anlatıyorum. Huyu suyu değişti çocuğun. Inşallah düzelecek bekliyorum
Site cok sessiz bu aralar bi teselli eden bile olmadi beni :)
Teşekkür ederim canim Allah hayirlisini nasip etsin. sende varmi gelişme bebek konusundainşallah güzel haberlerini alırım canım
kızlar telefonum bozuldu giremiyorum elinden girdim sizi merak ettiğim için.Gecemavisim inşallah senin de güzel haberlerini bekliyorum aklımdasınız valla hepiniz.
L Lilarengim1 canım Allah kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına al normal doğum çok ama çok güzel bir duygu inşallah güzel ve kolay bir doğumun olur
Rabbim seni kisa zamanda kurtarsin bebegini saglikla kucagina alirsin insallah. Allah kolaylik versin.Kızlar doktor yatışımı yaptı hafif bel ağrım var.2cm açıklık var.Arada kanamam oluyor.Sabaha kadar bekleyeceğiz dedi doktor sonra sancım gelmezse suni sancı verecek dua edin bana olur mu
Bir avazda kurtulursun insallah canim..bence sabahi bulmaz gece 1 2 gibi dogar insallahKızlar doktor yatışımı yaptı hafif bel ağrım var.2cm açıklık var.Arada kanamam oluyor.Sabaha kadar bekleyeceğiz dedi doktor sonra sancım gelmezse suni sancı verecek dua edin bana olur mu
Bende diyorum bnm bu arkadasim nerede neden hic yorum yazmiyor bana :) saol canim insallah bakaliminşallah güzel haberlerini alırım canım
kızlar telefonum bozuldu giremiyorum elinden girdim sizi merak ettiğim için.Gecemavisim inşallah senin de güzel haberlerini bekliyorum aklımdasınız valla hepiniz.
L Lilarengim1 canım Allah kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına al normal doğum çok ama çok güzel bir duygu inşallah güzel ve kolay bir doğumun olur
Amin cnm inşallah. Rabbim o günleri de gösterir inşallah.Selam kızlar
Bende pek yazamıyorum ama okuyorum. Inşallah hamile kalmak isteyenler tez vakitte gonullerinizdekine hamile kalırsınız.
L Lilarengim1 ne yapıyorsun canım ? Artık Çok zor günlerdir senin için rabbim hayırlısıyla kolay doğum versin.
Black5angel senden de güzel haberi aliriz inşallah
@SEVECENIM sende bebekle uğraşmaktan pek giremiyosun galiba
@Elifemm- seninde cinsiyet yakında belli olur inşallah.
Burda güzel haberleri aldıkca mutlu oluyorum. Allah izin verirse Bebeğimi az buyuttukten sonra 3. Bebeği deneyeceğim ama oda kız olur gibi geliyor. Çok garip
Ayyy ben bile sevindim. Allah yardımcın olsun inşallah. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Allahın izniyle. Bizim için de dua et lütfen.Kızlar nişanım geldi çok az kan dua edin bana hastaneye çıkıcam birazdan
Amin insallah canim cok saol guzel dileklerin icin.. Allah seninde yardimcin olsun . Kizin kac yasindaki bu kadar kıskanıyor. Bnm kizimda 5.5 yasinda birinin kardesi olsa agliyor kiziyor bagriyor bana bnm ne zaman kardesim olacak ben ne zaman abla olacagm diyeInşallah en hayırlı zamanda gelsin bebisin canım.
Canim dogum sancisiyla yapilan dualar kabul olirmus unutma bizlerede dua et Allah kolaylik versin . Rabbim yar ve yardimcin olsun.Kızlar doktor yatışımı yaptı hafif bel ağrım var.2cm açıklık var.Arada kanamam oluyor.Sabaha kadar bekleyeceğiz dedi doktor sonra sancım gelmezse suni sancı verecek dua edin bana olur mu
Rabbim kolaylık versin inşallah. Bir avazda kurtarsın inşallah. İkinci doğum daha kolay oluyor cnm. Allah'a emanet olun.Kızlar doktor yatışımı yaptı hafif bel ağrım var.2cm açıklık var.Arada kanamam oluyor.Sabaha kadar bekleyeceğiz dedi doktor sonra sancım gelmezse suni sancı verecek dua edin bana olur mu
Kızlar doktor yatışımı yaptı hafif bel ağrım var.2cm açıklık var.Arada kanamam oluyor.Sabaha kadar bekleyeceğiz dedi doktor sonra sancım gelmezse suni sancı verecek dua edin bana olur mu
Kızlar doktor yatışımı yaptı hafif bel ağrım var.2cm açıklık var.Arada kanamam oluyor.Sabaha kadar bekleyeceğiz dedi doktor sonra sancım gelmezse suni sancı verecek dua edin bana olur mu[/:
Hayirlisiyka kucagina alirsi insalla
Sağol arkadaşım inşallahOy canim benim yaa. Allah yardimcin olsun zor bi süreç ama gececek inşaallah. Bu konuda uzman yazilari oku canim faydasini görürsun insallah
Inşallah suni sancıya gerek kalmadan kolaycacik doğar canım. Allah yardimcin olsun. Sende dua et ağrı çekerkenKızlar doktor yatışımı yaptı hafif bel ağrım var.2cm açıklık var.Arada kanamam oluyor.Sabaha kadar bekleyeceğiz dedi doktor sonra sancım gelmezse suni sancı verecek dua edin bana olur mu
Sağol canım strese bağlı mide kanaması gecirmis çok kötüydü. Allah kimseye yasatmasin. Çocuklarımız canımızAmin cnm inşallah. Rabbim o günleri de gösterir inşallah.
Bu arada kızın için çok üzüldüm kan kustu demişsin. Allah yardımcın olsun inşallah. Rabbim şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?