Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Biliyorum canim ama elinde olmuyor insanin artik birakcam kendi haline Allah ne zaman nasip ederse..5.gun olmadim diye yaptim negatif cikti bugun 7. Gunum gelen giden yok cuma gunu kanda bakilacak bakalim kismet artik varsada yoksada..
Inşallah en hayırlı zamanda gelsin bebisin canım.

Sağol canım. Inan öyle zor bi süreç ki.once öyle denedik. Hediyeler aldık kardesiyle ilgili hep güzel şeyler anlattım. Seni seviyor vs vs. Bebek sürekli yanımızda olursa ister istemez birileri bebekle ilgileniyor o zaman da kızım ağlayarak uyuyacağım diye odasına kapanıyor sessiz sessiz ağlıyor. Hep içine atıyor Çok konuşuyorum anlatıyorum. Huyu suyu değişti çocuğun. Inşallah düzelecek bekliyorum

Oy canim benim yaa. Allah yardimcin olsun zor bi süreç ama gececek inşaallah. Bu konuda uzman yazilari oku canim faydasini görürsun insallah

Site cok sessiz bu aralar bi teselli eden bile olmadi beni :)

inşallah güzel haberlerini alırım canım
kızlar telefonum bozuldu giremiyorum elinden girdim sizi merak ettiğim için. Gecemavisim inşallah senin de güzel haberlerini bekliyorum aklımdasınız valla hepiniz.

L Lilarengim1 canım Allah kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına al normal doğum çok ama çok güzel bir duygu inşallah güzel ve kolay bir doğumun olur

Teşekkür ederim canim Allah hayirlisini nasip etsin. sende varmi gelişme bebek konusunda

Kızlar doktor yatışımı yaptı hafif bel ağrım var.2cm açıklık var.Arada kanamam oluyor.Sabaha kadar bekleyeceğiz dedi doktor sonra sancım gelmezse suni sancı verecek dua edin bana olur mu
Rabbim seni kisa zamanda kurtarsin bebegini saglikla kucagina alirsin insallah. Allah kolaylik versin.

Kızlar doktor yatışımı yaptı hafif bel ağrım var.2cm açıklık var.Arada kanamam oluyor.Sabaha kadar bekleyeceğiz dedi doktor sonra sancım gelmezse suni sancı verecek dua edin bana olur mu
Bir avazda kurtulursun insallah canim..bence sabahi bulmaz gece 1 2 gibi dogar insallah

Bende diyorum bnm bu arkadasim nerede neden hic yorum yazmiyor bana :) saol canim insallah bakalim

Amin cnm inşallah. Rabbim o günleri de gösterir inşallah.
Bu arada kızın için çok üzüldüm kan kustu demişsin. Allah yardımcın olsun inşallah. Rabbim şifa versin.

Inşallah en hayırlı zamanda gelsin bebisin canım.
Amin insallah canim cok saol guzel dileklerin icin.. Allah seninde yardimcin olsun . Kizin kac yasindaki bu kadar kıskanıyor. Bnm kizimda 5.5 yasinda birinin kardesi olsa agliyor kiziyor bagriyor bana bnm ne zaman kardesim olacak ben ne zaman abla olacagm diye tabi olduktan ve dogduktan sonra durum ne olur bilemem.

Canim dogum sancisiyla yapilan dualar kabul olirmus unutma bizlerede dua et Allah kolaylik versin . Rabbim yar ve yardimcin olsun.

Rabbim kolaylık versin inşallah. Bir avazda kurtarsın inşallah. İkinci doğum daha kolay oluyor cnm. Allah'a emanet olun.

Inşallah suni sancıya gerek kalmadan kolaycacik doğar canım. Allah yardimcin olsun. Sende dua et ağrı çekerken

Amin cnm inşallah. Rabbim o günleri de gösterir inşallah.
Bu arada kızın için çok üzüldüm kan kustu demişsin. Allah yardımcın olsun inşallah. Rabbim şifa versin.
Sağol canım strese bağlı mide kanaması gecirmis çok kötüydü. Allah kimseye yasatmasin. Çocuklarımız canımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…