Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benimki 4 yaşında son zamanlar çok istiyordu gelsin artık kardesim diyordu. Gelince hiçte öyle olmadı. Seninki daha aklı başında inşallah kiskanmaz hemen sahiplenir.

Benim de iki kızım var 3. 'ye taktım bu ara olsa kuz olsa ne yaparim diyorum çok üzülürüm herhalde o yüzden kendimj uzmemek için yapmasam mu acaba diyorum 2 ile yetinsek

Kızlar doktor yatışımı yaptı hafif bel ağrım var.2cm açıklık var.Arada kanamam oluyor.Sabaha kadar bekleyeceğiz dedi doktor sonra sancım gelmezse suni sancı verecek dua edin bana olur mu

Allah bi avazda kurtarmıştır inş.canım Sağlıkla kucagındadır.şimdi

Allah bi avazda kurtarmıştır inş.canım Sağlıkla kucagındadır.şimdi
Hayırlı sıyla ınş erkek olur süpriz olur sizlere.2 hafta sonra tam belli eder kendini kız denilip erkek çıkan oldu aramızda.sık ilişki mi denediniz yumurtlama günü tek ilişki mi

Slm arkadaşlar nasilsiniz.Ben de çok şükür iyiyim dün dr gittim bizim bı akraba var dedim yum bı baksana alalh razi olsun bakdi etti sağda 12.mm yumurtan var dedii güzel dedi pazartesiye çatlar anca dedi kizlar duanızda benide unutmayın nolur 3 kızdan sonra oglani yakalarim insAllah.

Cnm aynı gün Regl olduk seninle ben daha gitmedim takibe korkuyorum açıkcası yumurta falan yok der diye. Bir de aylardır gidiyorum takibe sekreterler tanıyo artık beni utanıyorum valla gene takibe geldim demeye

Cnm aynı gün Regl olduk seninle ben daha gitmedim takibe korkuyorum açıkcası yumurta falan yok der diye. Bir de aylardır gidiyorum takibe sekreterler tanıyo artık beni utanıyorum valla gene takibe geldim demeye
Utanılacak ne var ki bunda
Ne için var hastaneler ..
Sen gerçekten istiyorsan 3. Bebeği kendini hazır hissediyorsan bırakma işin peşini

Takibe gittiğin zaman yumurtanın olmadığı oluyormudu
Bak ben 2007 den bu yana glukofen kullanıyorum
Şeker hastalari kullanıyor normalde ..insülin direncini baskiliyor yumurta oluşmasıni ve oluşan yumurtanın gelismesini sağlıyor
Birde inofolic kullanıyorum
İkisinide doktoruna danisip kullanabilirsin

Sağol canım strese bağlı mide kanaması gecirmis çok kötüydü. Allah kimseye yasatmasin. Çocuklarımız canımız
Geçmiş olsun canım
İnşallah en kısa zamanda alışır kardeşine
Benim kızların arası 12 yaş ..hiç sıkıntı yaşamadım..büyük kızım maşallah çocukken bile çok olgundu..hiç çocuk gibi değildi..oldu bitti kanka gibiyiz onunla
Ama küçük kızım çatlağın teki

Sağol canım. Bende bu aralar kızıma haksızlık mı ettim erken mi oldu kardeşi diyorum. En az 5 yaş olsa daha mı iyiydi acaba.
12 yaş senin açıdan çok iyi olmuştur. Kıskançlık tan ziyade küçük anne olmuştur sanada yardimci ne güzel.

Sağol canım tavsiyelerin için gidince danışırım dra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…