Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kac tane oglunuz var insallah bi kiziniz olur da bi eksik yaniniz olmaz bebek dusunuyor musunuz
Canım rabbım ınsallah sızede erkek evladı tatdırır..3 oglum var acıkcası daha once bebekler ve hamılelıkle ılgılı cok bılgım yoktuu ama buraları okuya okuya anladım kı ben hep erkek ıcın calışmısımm...esımın ve benım yedıklerımız mesala...aralıklarla ılişki olurdu hep ıslaklıgım cok olurdu....bebbek dusunuyorumm ama seneye cunku daha bu sene dogum yaptımm...

Kızlar meraba bişey soracaktım genelde baktım çevremde ve nette araştırınca geç döllenme olanlar genelde kız bebiş oluyo sanırım adet bitimi olan tek ilişki erkek diğer adete yakın olan ilişki kız gibi ama tabii kesin değil ..Var mı böyle düşünen beta hcg si ilk zaman düşük çıkanlar kız bebiş olabilir mi...

allah bagislasin canim yavrularini sagdanmi yumurtladin soldanmi canim ultrasyona girdim 8.6haftalikken bebeyim solumdaydi diktora sordum hocam soldan yumurtlama olmus evet dedi sonra neden sordun dedi bendesoldan yumurtlamada cinsiyet kiz oluyormus diyince dogrudur halk arasinda soyleniyo oyle biliniyo dedi doktor peki dedim dogruluk payi varmi bunu tespit etmemiz icin yillarca ugrasmamiz lazim dedi guldu

Hayirli olsun canim Allah anali babali büyütsün. Ömrü uzun kaderi güzel olsun inşaallah. Nasıl gecti dogum. Iyimisin şimdi

Ayyy ne güzel Allah analı babalı büyütsün cnm. Hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim inşallah.

Sağlıkla büyüt inşallah canım

Gözünüz aydın canım rabbim hayırlı güzel ömürler versin anali babalı büyütsün ınş. ❤❤

Amin Canim sana gecmis olsun. Bebeginin yaşı uzun olsun. Rabbim analı babalı büyütsün. Saliha bir evlat olsun insallah.

hayirli olsun canim saliha bir evlat olur insallah

Ee hadi gecmis olsun Allah annali babali buyutsun cnm

Allah analı babalı büyütsün canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…