- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.101
Teşekkür ederim canim Allah hayirlisini nasip etsin. sende varmi gelişme bebek konusunda
Bende diyorum bnm bu arkadasim nerede neden hic yorum yazmiyor bana :) saol canim insallah bakalim
Slm kızlar dün sabah kızımı kucağıma aldım rabbime şükürler olsun.Okadar güzel okadar masumki 2.kez bu duyguyu tatmak inanın mükemmel birşey.Benim için dua edenlerden allah razı olsun.Sancı çekerken bende size dua ettim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu.
Canim yum cat oldugunda iliski oneriliyor yum takibinde ayri ucret derken muayene ucret odeniyor sanirim ovulasyon testi ile dr takibi ile kalanlar var bende yeniyim burdaKonu cok eskilere dayaniyo ve birsurur msj var ilk gundrn buralarda olan söylenenleri uygulayip istediği sonucu alanlar kimler neler yapılmali benimde bir kizim var 2. Saglikli hayirli öncelik sonrasında Erkek istiyorum rabbimde isterse tabi sizlerin önereceği neler var birde hst yumurta takibi cok pahali mi doktor ücretinden ekstra para ödeniyor mu
Canım 3-5gun cinsel perhiz sonrası yumurtlama sonrası tek ilişki.birde alkali beslenme bol sıvı tüketmen lazım .esinede takviyeler ve bol protein ağırlıklı beslemen gerekiyor.doktor takibinde ekstra ücret istenmiyor muayene ücreti dışında dilersen hem testle hemde doktor takibi yaptırabilirsin sadece testle yapan arkadaslarimizda var.2.bebeği ne zaman düşünüyorsun 2 ay beslenmenizi güzel yapın ve her ay vücudunu akıntının iyi takip etmen gerekiyor sonra denemeni yaparsın rabbim nasip etsin ınş.Konu cok eskilere dayaniyo ve birsurur msj var ilk gundrn buralarda olan söylenenleri uygulayip istediği sonucu alanlar kimler neler yapılmali benimde bir kizim var 2. Saglikli hayirli öncelik sonrasında Erkek istiyorum rabbimde isterse tabi sizlerin önereceği neler var birde hst yumurta takibi cok pahali mi doktor ücretinden ekstra para ödeniyor mu
Valla bende merak ediyorum seni .hayırlı haberlerle gel ınş. Belirti yokmu başka göğüslerinde dolgunluk hissediyormusun.idrarda da koku olur ilk zamanlar.Walla canim bugun 9. Gunum kahve akintim oldu bugun onun disinda henuz birsey yok. Yarin kan vercem
Kesinlikle alakası yok canım.herkesin yumurtlama günü farklıdır kimisinin geçen aydan kalan yumurtası atılır.kimisi ayda 2 kez yumurtlar. Beta hcg bebeğin rahim duvarına tutunmasindan sonra yükselmeye başlar diyelim adet sonrası birliktelikten hamile kalan la adet gününe yakın hamile kalanın beta-hcg değeri tabiki çok farklı olur.rahime erken yerlesenin hcg si dağa yüksek olur tamamen yumurtlamayla dollenmeyle alakalı.Kızlar meraba bişey soracaktım genelde baktım çevremde ve nette araştırınca geç döllenme olanlar genelde kız bebiş oluyo sanırım adet bitimi olan tek ilişki erkek diğer adete yakın olan ilişki kız gibi ama tabii kesin değil ..Var mı böyle düşünen beta hcg si ilk zaman düşük çıkanlar kız bebiş olabilir mi...
Inş gelişmiştir yumurtaların canım hayırlı güzel haberle gel.Rabbim rast getirsin ınş.kaçıncı günün yarın.kür filan uyguladin mi bu ayYarın yumurta takibine gidecem inşallah dua edin kızlar hayırlı haberlerle geleyim. İnşallah yeterli büyüklükte sağlıklı yumurtam oluşmuştur
Canım 12.haftada misin gittin mi doktora yakın zamanda tahminde bulundu mu haber et bizidehayirli olsun canim saliha bir evlat olur insallah
en son gittigimde 8.6iydi kendim hesapladim. Bugun tam 11.0haftalik oldumCanım 12.haftada misin gittin mi doktora yakın zamanda tahminde bulundu mu haber et bizide
Ultrason a göre canım zaten 11-14 haftaları arası yapılıyor istersen 1 hafta sonra git garanti olsun.en son gittigimde 8.6iydi kendim hesapladim. Bugun tam 11.0haftalik oldum
Gec yumurtlama oldugu icin bende ikili test icin hangi gun gidecegimi bilmiyom sat me goremi ultrasyona goremi bilmiyom canim bu arada kese konumuna gorede bir arkadas seni etiketlemis
haftaya giderim canim insallah guzel haberlerle gelirimUltrason a göre canım zaten 11-14 haftaları arası yapılıyor istersen 1 hafta sonra git garanti olsun.
Amin ınş canım rabbim gonlundekini nasip etsin hayırlısıylahaftaya giderim canim insallah guzel haberlerle gelirim
amin canim seninkinide insallahAmin ınş canım rabbim gonlundekini nasip etsin hayırlısıyla
Canım rabbım ınsallah sızede erkek evladı tatdırır..3 oglum var acıkcası daha once bebekler ve hamılelıkle ılgılı cok bılgım yoktuu ama buraları okuya okuya anladım kı ben hep erkek ıcın calışmısımm...esımın ve benım yedıklerımız mesala...aralıklarla ılişki olurdu hep ıslaklıgım cok olurdu....bebbek dusunuyorumm ama seneye cunku daha bu sene dogum yaptımm...
Allah evlatlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin peki genelleme beslenme tarzınız nasıldıCanım rabbım ınsallah sızede erkek evladı tatdırır..3 oglum var acıkcası daha once bebekler ve hamılelıkle ılgılı cok bılgım yoktuu ama buraları okuya okuya anladım kı ben hep erkek ıcın calışmısımm...esımın ve benım yedıklerımız mesala...aralıklarla ılişki olurdu hep ıslaklıgım cok olurdu....bebbek dusunuyorumm ama seneye cunku daha bu sene dogum yaptımm...
Canım sen neler yapmıştın yumurtlama takibi diyet falan yapmısmıydinAmin ınş canım rabbim gonlundekini nasip etsin hayırlısıyla
Canım yumurtlama takibi ve sodyum potasyum ağırlıklı diyet yaptım.eşime hiçbirşey uygulamadim.benim yumurtam çok geç çatladı 19.gün gecesi şiddetli ağrım oldu ağrı geçtikten 1 saat sonra tek ilişki oldu.elimden geleni yaptım takdir rabbimin artık.rabbim isteyen hepimize nasip etsin ınş.bekliyorum heyecanla 3 hafta sonra öğrenirim ınşAllah evlatlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin peki genelleme beslenme tarzınız nasıldı
Canım sen neler yapmıştın yumurtlama takibi diyet falan yapmısmıydin
İnşallah gönlündeki tutunmustur sağlıcakla kucağına alırsın lh kitiyle mi yapmıştın takibi silinincemi olmuştu benimde geçen ay 8 gün pik oldu çok erken oldu kaçırmıştim olmadı cinsel perhiz kaç gündüCanım yumurtlama takibi ve sodyum potasyum ağırlıklı diyet yaptım.eşime hiçbirşey uygulamadim.benim yumurtam çok geç çatladı 19.gün gecesi şiddetli ağrım oldu ağrı geçtikten 1 saat sonra tek ilişki oldu.dualarimi yaptım rabbim isteyen hepimize nasip etsin ınş.bekliyorum heyecanla 3 hafta sonra öğrenirim ınş
Amin canım ınş rabbim hepimize nasip etsin.doktora da gittim canım doktor bunun catlamasi haftasonunu geçer dedi ama ertesi günün gecesi saat 1 gibi çatladı testim gün boyu pik yapmıştı ağrım geçtikten sonra testi yaptım silinmisti saat 2 gibi birliktelik oldu 4 günlük perhiz vardı.İnşallah gönlündeki tutunmustur sağlıcakla kucağına alırsın lh kitiyle mi yapmıştın takibi silinincemi olmuştu benimde geçen ay 8 gün pik oldu çok erken oldu kaçırmıştim olmadı cinsel perhiz kaç gündü
Canim anali babali buyut rabbim sağlıklı uzun ömürler versinSlm kızlar dün sabah kızımı kucağıma aldım rabbime şükürler olsun.Okadar güzel okadar masumki 2.kez bu duyguyu tatmak inanın mükemmel birşey.Benim için dua edenlerden allah razı olsun.Sancı çekerken bende size dua ettim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?