Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Teşekkür ederim canim Allah hayirlisini nasip etsin. sende varmi gelişme bebek konusunda

yok kuzum eşim istemiyor bende hiç konuyu açmıyorum en azından bu sene de geçsin diyorum kendime hayırlısı sizi takip edip sizlerle mutlu oluyorum kendim olmuş gibi seviniyorum iyi ki burayı bulmuş adımızı simamızı bilmeden bu kadar içtenlikle mutlu olmayı öğrendim

Bende diyorum bnm bu arkadasim nerede neden hic yorum yazmiyor bana :) saol canim insallah bakalim

valla kuzum telefon bozuk okuyorum yazamıyorum eşimden girdikçe takipteyim.servis den be cevap gelecek olacak olmayacak belli değil hiç.canım kızın da alışır merak etme ilk zaman zor oluyor elbet ama sonra o koruyacak kollayacak kardeşini sen sıkma canını

ay kuzum ne sevindim anlatamam gözlerim dolu dolu okudum mesajını.ilk senle konuşmuştuk burada sen daha cinsiyeti tam öğrenememiştin ne dualar ettik birbirimize.şimdi yavrunu aldın kucağına Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah doğumun da kolay olmuştur inşallah gelişmeleri merakla bekleyeceğim.benim yerime de kokla kuzunu annesi

Konu cok eskilere dayaniyo ve birsurur msj var ilk gundrn buralarda olan söylenenleri uygulayip istediği sonucu alanlar kimler neler yapılmali benimde bir kizim var 2. Saglikli hayirli öncelik sonrasında Erkek istiyorum rabbimde isterse tabi sizlerin önereceği neler var birde hst yumurta takibi cok pahali mi doktor ücretinden ekstra para ödeniyor mu

Canim yum cat oldugunda iliski oneriliyor yum takibinde ayri ucret derken muayene ucret odeniyor sanirim ovulasyon testi ile dr takibi ile kalanlar var bende yeniyim burda

Canım 3-5gun cinsel perhiz sonrası yumurtlama sonrası tek ilişki.birde alkali beslenme bol sıvı tüketmen lazım .esinede takviyeler ve bol protein ağırlıklı beslemen gerekiyor.doktor takibinde ekstra ücret istenmiyor muayene ücreti dışında dilersen hem testle hemde doktor takibi yaptırabilirsin sadece testle yapan arkadaslarimizda var.2.bebeği ne zaman düşünüyorsun 2 ay beslenmenizi güzel yapın ve her ay vücudunu akıntının iyi takip etmen gerekiyor sonra denemeni yaparsın rabbim nasip etsin ınş.

Walla canim bugun 9. Gunum kahve akintim oldu bugun onun disinda henuz birsey yok. Yarin kan vercem
Valla bende merak ediyorum seni .hayırlı haberlerle gel ınş. Belirti yokmu başka göğüslerinde dolgunluk hissediyormusun.idrarda da koku olur ilk zamanlar.

Kesinlikle alakası yok canım.herkesin yumurtlama günü farklıdır kimisinin geçen aydan kalan yumurtası atılır.kimisi ayda 2 kez yumurtlar. Beta hcg bebeğin rahim duvarına tutunmasindan sonra yükselmeye başlar diyelim adet sonrası birliktelikten hamile kalan la adet gününe yakın hamile kalanın beta-hcg değeri tabiki çok farklı olur.rahime erken yerlesenin hcg si dağa yüksek olur tamamen yumurtlamayla dollenmeyle alakalı.

Yarın yumurta takibine gidecem inşallah dua edin kızlar hayırlı haberlerle geleyim. İnşallah yeterli büyüklükte sağlıklı yumurtam oluşmuştur
Inş gelişmiştir yumurtaların canım hayırlı güzel haberle gel.Rabbim rast getirsin ınş.kaçıncı günün yarın.kür filan uyguladin mi bu ay

Canım 12.haftada misin gittin mi doktora yakın zamanda tahminde bulundu mu haber et bizide
en son gittigimde 8.6iydi kendim hesapladim. Bugun tam 11.0haftalik oldum
Gec yumurtlama oldugu icin bende ikili test icin hangi gun gidecegimi bilmiyom sat me goremi ultrasyona goremi bilmiyom canim bu arada kese konumuna gorede bir arkadas seni etiketlemis

Ultrason a göre canım zaten 11-14 haftaları arası yapılıyor istersen 1 hafta sonra git garanti olsun.

Allah evlatlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin peki genelleme beslenme tarzınız nasıldı
Amin ınş canım rabbim gonlundekini nasip etsin hayırlısıyla
Canım sen neler yapmıştın yumurtlama takibi diyet falan yapmısmıydin

Allah evlatlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin peki genelleme beslenme tarzınız nasıldı

Canım sen neler yapmıştın yumurtlama takibi diyet falan yapmısmıydin
Canım yumurtlama takibi ve sodyum potasyum ağırlıklı diyet yaptım.eşime hiçbirşey uygulamadim.benim yumurtam çok geç çatladı 19.gün gecesi şiddetli ağrım oldu ağrı geçtikten 1 saat sonra tek ilişki oldu.elimden geleni yaptım takdir rabbimin artık.rabbim isteyen hepimize nasip etsin ınş.bekliyorum heyecanla 3 hafta sonra öğrenirim ınş

İnşallah gönlündeki tutunmustur sağlıcakla kucağına alırsın lh kitiyle mi yapmıştın takibi silinincemi olmuştu benimde geçen ay 8 gün pik oldu çok erken oldu kaçırmıştim olmadı cinsel perhiz kaç gündü

Amin canım ınş rabbim hepimize nasip etsin.doktora da gittim canım doktor bunun catlamasi haftasonunu geçer dedi ama ertesi günün gecesi saat 1 gibi çatladı testim gün boyu pik yapmıştı ağrım geçtikten sonra testi yaptım silinmisti saat 2 gibi birliktelik oldu 4 günlük perhiz vardı.

Son düzenleme:
Canim anali babali buyut rabbim sağlıklı uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…