Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gecemavisim . Sen ne yaptın bat gectimi pozitif haberi verin artık arkadaşlar. Bugün hastaneye gittim suriyeliler çatır çatır doguruyo valla hemde hepsi erkek çok nadir kız vardı nadir dediğimde 2 taneydi sadece :)) doktor dedi suna bak hepsi suriyeli :))) hastanede ben daha yabancıydım valla sıra bile vermiyolar bizlere

Ne çok yazıyorduk önceden şimdilik gidiyorum kizlarimi yatiriyim.bu mübarek gecenin hürmetine rabbim dualarimizi hayırlara çevirsin ınş
Amin canım .
Önceden çok hamile vardı hamileik çeneye vuruyodu konuşuyorduk bol bol şimdi dogurdular çocuklara bakiyolar kaldık sessizcene

Canim agrin oldugunda test yapmismiydin oncesinde ve sonrasinda nasildi testin

Bir kızım var ben evde takip yaptın ilk takipte catlattim yumurtayi tek ilişkiyle hamile kaldım diyet yapmıştım eşimle beraber bakalım 3 haftaya kadar bende öğrenirim inşallah cinsiyetini
Insallah gonlunuze gore olur iliskiden kac saat once test yaptiniz silikmiydi

Insallah gonlunuze gore olur iliskiden kac saat once test yaptiniz silikmiydi
İlişkiden sonra test yapmadım test pik yapti sabah 11 gibi cok ta ağrım vardı sol kasikta öğlen bir gibi ağrı durdu test yaptım silik çıktı akşam 7 gibi ilişki oldu yani 7 8 saat gibi sonra ilişki oldu gerisi Rabbimiz takdiri Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Bu sabah test yaptim negatif cikti. Yani olsa cikarmiydi bilmiyorum bat cumartesi benim. Cumartesi kirmizilar gelmezse suphelenecem. Ama öyle bir hissim yok inan canim. Yine tutmadi bence. Insallah mujdelerinizi bekliyirum elifem ve senden cok ümitliyim ne guzel bir kerede tutturdunuz kizlar.

Ayy inşallah canım kendime istediğim kadar sizede olsun istiyorum canım rabbim hiç bir anneyi erkek evlatsiz ve kız evlatsiz bırakmasın tattirsin ikisinden de

Adamlar savaşin ortasinda nasil hamile kaldilar bende onu anlamiyorum. AsTaLaVisTas elinde kucaginda karninda. En azindan müslümanlar ümmet çogaliyor iyi yönden bakiyorumda bi yandanda sokaklar dolu suriyeli cocuklarla mendil satan dilenen Allah yardimcilari olsun.

Insallah canim

Kız sorma yaa tamam dogursunlar sorun değilde artik gitsinler ülkelerine herşey normale döndü yani. Orda dogursunlar ayy bide kavga ettiler bizde muayene olacağız diye şok oldum. Randevu almadan geldiler muayene oldu gittiler bende saat 9da gittim öğlen 2de ancak eve geldim revami:))
Tamam yabancılar tolerans yapıyoruz ama afedersin tepemize çıktılar yani abarttilar . karnında 5 aylık yanında 1 yaşında çocuk . nefes almiyolar

Evet ülkemizde onlara ayricalik var. Eczanelerden ucretsiz ilac aliyorlar hastanelerde öncelik iş imkani vatandaşlik imkani derken onlar bunlara karşılık mersinde actiklari kasapta ekmeklerini yedikleri insanlarimiza at eti satmişlar. Allaha havale ediyorum. Vicdansizlar.

Sodyum potasyum dediklerin muz soda falanmi canım

Canim birkac ay sonra düşünüyorum gecen devlete gittim yumurtalıklarında kistlenme mi ne varmis yarin gidip hormon tahlili verecem iki hafta sonra özel doktora görüneceğim.

Benim soyke bir sıkıntım var adetten 3.4 gun once kahverengi siyaha yakinrenglu akintim oluyo sonra kanamam basliyor. Adet bitiminden 10 gun sonra sag ve sol kasiklarim 3 gun boyunca cok ağrıyı sonra geciyo bilemedim ozaman yumurtlama zamanim mi acaba kistler catlamasinda zorluyo die agri olusuyo olabilir.

Anladım canım saolasın elbette Yaradan ne nasip ederse o oluyo ama tıbben bi matematiği yok mu bu işin merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…