- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.121
Hoşgeldin canım sen nasılsın bebisin nasıl.herşey yolundadır ınş ❤Canim anali babali buyut rabbim sağlıklı uzun ömürler versin
İyi yapmışsın canım içim açıldı vallaKızlar Çok sessizlesmis topigimiz biraz yaziyim dedim
Ne çok yazıyorduk öncedenİyi yapmışsın canım içim açıldı valla
Amin canım .Ne çok yazıyorduk öncedenşimdilik gidiyorum kizlarimi yatiriyim.bu mübarek gecenin hürmetine rabbim dualarimizi hayırlara çevirsin ınş
Canim agrin oldugunda test yapmismiydin oncesinde ve sonrasinda nasildi testinCanım yumurtlama takibi ve sodyum potasyum ağırlıklı diyet yaptım.eşime hiçbirşey uygulamadim.benim yumurtam çok geç çatladı 19.gün gecesi şiddetli ağrım oldu ağrı geçtikten 1 saat sonra tek ilişki oldu.elimden geleni yaptım takdir rabbimin artık.rabbim isteyen hepimize nasip etsin ınş.bekliyorum heyecanla 3 hafta sonra öğrenirim ınş
Canim sen takip yapmismiydi neler yaptin kac cocugun varAmin canım .
Önceden çok hamile vardı hamileik çeneye vuruyodu konuşuyorduk bol bol şimdi dogurdular çocuklara bakiyolar kaldık sessizcene
Insallah gonlunuze gore olur iliskiden kac saat once test yaptiniz silikmiydiBir kızım var ben evde takip yaptın ilk takipte catlattim yumurtayi tek ilişkiyle hamile kaldım diyet yapmıştım eşimle beraber bakalım 3 haftaya kadar bende öğrenirim inşallah cinsiyetini
İlişkiden sonra test yapmadım test pik yapti sabah 11 gibi cok ta ağrım vardı sol kasikta öğlen bir gibi ağrı durdu test yaptım silik çıktı akşam 7 gibi ilişki oldu yani 7 8 saat gibi sonra ilişki oldu gerisi Rabbimiz takdiri Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Insallah gonlunuze gore olur iliskiden kac saat once test yaptiniz silikmiydi
Bu sabah test yaptim negatif cikti. Yani olsa cikarmiydi bilmiyorum bat cumartesi benim. Cumartesi kirmizilar gelmezse suphelenecem. Ama öyle bir hissim yok inan canim. Yine tutmadi bence. Insallah mujdelerinizi bekliyirum elifem ve senden cok ümitliyimGecemavisim . Sen ne yaptın bat gectimi pozitif haberi verin artık arkadaşlar. Bugün hastaneye gittim suriyeliler çatır çatır doguruyo valla hemde hepsi erkek çok nadir kız vardı nadir dediğimde 2 taneydi sadece :)) doktor dedi suna bak hepsi suriyeli :))) hastanede ben daha yabancıydım valla sıra bile vermiyolar bizlere
Ayy inşallah canım kendime istediğim kadar sizede olsun istiyorum canım rabbim hiç bir anneyi erkek evlatsiz ve kız evlatsiz bırakmasın tattirsin ikisinden deBu sabah test yaptim negatif cikti. Yani olsa cikarmiydi bilmiyorum bat cumartesi benim. Cumartesi kirmizilar gelmezse suphelenecem. Ama öyle bir hissim yok inan canim. Yine tutmadi bence. Insallah mujdelerinizi bekliyirum elifem ve senden cok ümitliyimne guzel bir kerede tutturdunuz kizlar.
Insallah canimİlişkiden sonra test yapmadım test pik yapti sabah 11 gibi cok ta ağrım vardı sol kasikta öğlen bir gibi ağrı durdu test yaptım silik çıktı akşam 7 gibi ilişki oldu yani 7 8 saat gibi sonra ilişki oldu gerisi Rabbimiz takdiri Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Kız sorma yaa tamam dogursunlar sorun değilde artik gitsinler ülkelerine herşey normale döndü yani. Orda dogursunlar ayy bide kavga ettiler bizde muayene olacağız diye şok oldum. Randevu almadan geldiler muayene oldu gittiler bende saat 9da gittim öğlen 2de ancak eve geldim revami:))Adamlar savaşin ortasinda nasil hamile kaldilar bende onu anlamiyorum.AsTaLaVisTas elinde kucaginda karninda. En azindan müslümanlar ümmet çogaliyor iyi yönden bakiyorumda bi yandanda sokaklar dolu suriyeli cocuklarla mendil satan dilenen Allah yardimcilari olsun.
Evet ülkemizde onlara ayricalik var. Eczanelerden ucretsiz ilac aliyorlar hastanelerde öncelik iş imkani vatandaşlik imkani derken onlar bunlara karşılık mersinde actiklari kasapta ekmeklerini yedikleri insanlarimiza at eti satmişlar. Allaha havale ediyorum. Vicdansizlar.Kız sorma yaa tamam dogursunlar sorun değilde artik gitsinler ülkelerine herşey normale döndü yani. Orda dogursunlar ayy bide kavga ettiler bizde muayene olacağız diye şok oldum. Randevu almadan geldiler muayene oldu gittiler bende saat 9da gittim öğlen 2de ancak eve geldim revami:))
Tamam yabancılar tolerans yapıyoruz ama afedersin tepemize çıktılar yani abarttilar . karnında 5 aylık yanında 1 yaşında çocuk . nefes almiyolar
Sodyum potasyum dediklerin muz soda falanmi canımCanım yumurtlama takibi ve sodyum potasyum ağırlıklı diyet yaptım.eşime hiçbirşey uygulamadim.benim yumurtam çok geç çatladı 19.gün gecesi şiddetli ağrım oldu ağrı geçtikten 1 saat sonra tek ilişki oldu.elimden geleni yaptım takdir rabbimin artık.rabbim isteyen hepimize nasip etsin ınş.bekliyorum heyecanla 3 hafta sonra öğrenirim ınş
Canım 3-5gun cinsel perhiz sonrası yumurtlama sonrası tek ilişki.birde alkali beslenme bol sıvı tüketmen lazım .esinede takviyeler ve bol protein ağırlıklı beslemen gerekiyor.doktor takibinde ekstra ücret istenmiyor muayene ücreti dışında dilersen hem testle hemde doktor takibi yaptırabilirsin sadece testle yapan arkadaslarimizda var.2.bebeği ne zaman düşünüyorsun 2 ay beslenmenizi güzel yapın ve her ay vücudunu akıntının iyi takip etmen gerekiyor sonra denemeni yaparsın rabbim nasip etsin ınş.
Anladım canım saolasın elbette Yaradan ne nasip ederse o oluyo ama tıbben bi matematiği yok mu bu işin merak ediyorum..Kesinlikle alakası yok canım.herkesin yumurtlama günü farklıdır kimisinin geçen aydan kalan yumurtası atılır.kimisi ayda 2 kez yumurtlar. Beta hcg bebeğin rahim duvarına tutunmasindan sonra yükselmeye başlar diyelim adet sonrası birliktelikten hamile kalan la adet gününe yakın hamile kalanın beta-hcg değeri tabiki çok farklı olur.rahime erken yerlesenin hcg si dağa yüksek olur tamamen yumurtlamayla dollenmeyle alakalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?