Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah ıslah etsin hepsini.

Valla bende merak ediyorum seni .hayırlı haberlerle gel ınş. Belirti yokmu başka göğüslerinde dolgunluk hissediyormusun.idrarda da koku olur ilk zamanlar.
Canim bnde cok merak ediyordum ve yarin kan verecektim amangerek kalmadi 28 yasindayim ilk defa bu kadar uzadi gecikmem tam 9.gunu gecesi oldum. Ne diyelim hayirlisi boyle imis demekki

Canim agrin oldugunda test yapmismiydin oncesinde ve sonrasinda nasildi testin
Canım ben kendimi 3 ay öncesinde hep takip ettim her ay bir kasigima ağrı giriyordu ağrı bitince çatlama oluyordu alıntıyla testlere gerek doktora görünmekle anladım artık.deneme yaptığım zamanda testten çok agrima göre hareket ettim.

Canim bnde cok merak ediyordum ve yarin kan verecektim amangerek kalmadi 28 yasindayim ilk defa bu kadar uzadi gecikmem tam 9.gunu gecesi oldum. Ne diyelim hayirlisi boyle imis demekki
Aa hayırlı si olsun ınş canım.gebelik olduysa bile sağlıklı olmiyacakti belkide.rabbim hayırlı zamanda gönlündeki ni nasip etsin ınş.moralini hiç bozma

Canım 12 gün oldumu catladigi günden sonra.belki geç yerlestiyse anca yükselir hormonun yine bekle bakalım 2 gün rabbim selamete çıkarsın ınş seni.
Canım ınş rabbim nasip eder deneyeceklerede bir ümit oluruz rabbimin izniyle

Sodyum potasyum dediklerin muz soda falanmi canım
Evet canım muz kuru kayısı.kuru bakliyat yemekleri.potasyum neler de var en çok arastirirsin..soda çok icmedim ben eczaneden sodyum bikarbonat olan ıngiliz karbonati aldım hergün 1.5 litre suya 1 çay kaşığı katip içmeye çalıştım ayrıca yemek tabagima hep bol tuz serptim.

Anladım canım saolasın elbette Yaradan ne nasip ederse o oluyo ama tıbben bi matematiği yok mu bu işin merak ediyorum..
Canım ışte en yakın gelip tutma oranı olan yumurtlama günü erkek.yumurtlama dan 2-3-4 gün öncesi kız olma olasılığı bizde bu ihtimale dayanarak deniyoruz.bol dua gerisi rabbime kalmış.

İkiside olabilir canım kistlerin varsa her ay düzenli gormuyorsundur o zaman.her ay aşağı yukarı kaç günde bir oluyorsun.testlerini filan yaptir bakalım doktor ne diyecek kaliteli yumurtanın olduğu ay denersin ınş rabbim nasip etsin.

Bugun 13.gun canim cattan sonraki. Yarin adet günüm ama gecen ay cattan 17 gun sonra adet oldum. Hayirlisi herseyin canim. Tutmadiysa benim iş seneye kalir.

Canim erken gebelik testi mi yapmistin yoksa normal test mi? Benim de bat cumartesi ama bugun sanki adet olacakmisim gibi karnim agriyor ben cok umutluydum ya kesin tutmustur diyordum ama galiba tutturamadim Insallah seninki tutmustur.

hahah sormayin ben Hatayda yasiyorum dusunun burda Turkten cok Suriyeli var

Bayanlar Günaydın. Muayeneden yeni çıktım. Cinsiyete erkek dedi bende güldüm desenize 3. Kız geliyor dedim. Çünkü hep erkekten kıza döndü deyince doktorda şüphe etti ve evet soylede bakıcı kız gibi dedi. Bacak arasına falan hep baktı bence erkek ama madem öyle cinsiyet yorumu yapmayım önümüzdeki ay bakalım dedi. Ama ultrason çok iyiydi bende herseyini gördüm. Buraya bi resim atiyim sizlerde yorumlarsaniz sevinirim

Kizlarinda kaçıncı hafta erkek denildi haftanda yanılma payı olabilir . inşallah erkektir canım gözün aydın herhangi birsey uyguladin mi peki .

Ay kendim kadar sevindim ya Rabbim umutlarinizi cabalarinizi bosa cikarmasin insallah erkek olarak kucagina almak nasip olur. Fotograf varsa at bizde bakalim insallah rabbim dualarinizi duydu. Darisi bana ve tum bekleyenlere insallah.

Canim erken gebelik testi mi yapmistin yoksa normal test mi? Benim de bat cumartesi ama bugun sanki adet olacakmisim gibi karnim agriyor ben cok umutluydum ya kesin tutmustur diyordum ama galiba tutturamadim Insallah seninki tutmustur.
Canim bende dün öyleydim sanki adet oldum olacam gibiydi ama olmadim. Zaten hamile olsan bile öyle hissedeceksin. Ama yarin olmazsak test yapalim. Erken gebelik testini 4-5 gun once yapmistim ben negatif cikti. Dünkü normal testti. Hissiyatim tutmadigi yönde ama Allah bilir. Beklicez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…