- 27 Şubat 2017
- 407
- 1.036
- 113
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.161
Evet ben de birkac gun once erken gebelik testi yaptim cikmadi bisey ben de yarin olmazsam normal test yapicam bakalim kismet.Canim bende dün öyleydim sanki adet oldum olacam gibiydi ama olmadim. Zaten hamile olsan bile öyle hissedeceksin. Ama yarin olmazsak test yapalim. Erken gebelik testini 4-5 gun once yapmistim ben negatif cikti. Dünkü normal testti. Hissiyatim tutmadigi yönde ama Allah bilir. Beklicez....
AmiiiiinnRabbim bu cuma günü yüzüsuyu hürmetine bana da burdaki arkadaşlarıma da ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı oğullar İhsan etsin inşallah
Canım înşallah oğluşuna hamilesindir pes etmek yok bak bana aylardır uğraşıyorumCanim bende dün öyleydim sanki adet oldum olacam gibiydi ama olmadim. Zaten hamile olsan bile öyle hissedeceksin. Ama yarin olmazsak test yapalim. Erken gebelik testini 4-5 gun once yapmistim ben negatif cikti. Dünkü normal testti. Hissiyatim tutmadigi yönde ama Allah bilir. Beklicez....
Yumurtanin hangi tarafta oldugunu sordun mu test kullan bence gun asiri deneme cat old gun deneBugün dra gittim 13. Günüm yumurtam 18 mm dedi iyi dedi yumurtaya. İnofolic aldım inşallah faydası olur Gün aşırı ilişki dedi sizce napmalıyım. Birazdan test yapacagım atarım yorumlarsınız kızlar
Cinsel perhiz var mi kac gunBenimle aynı gün yani 10 Kasım'da adet olan arkadaşımız kimdi acaba şu an nicki aklıma gelmiyor. Dr ona da ptesi çatlar demişti
Bugün dra gittim 13. Günüm yumurtam 18 mm dedi iyi dedi yumurtaya. İnofolic aldım inşallah faydası olur Gün aşırı ilişki dedi sizce napmalıyım. Birazdan test yapacagım atarım yorumlarsınız kızlar
Sabahları aç karnına günde 1 kere içiyorumdivinity canım dr folikasit başla dedi ben de inofolic istedim. Senîn kullandığın hangisi bir de günde kaç defa alıyorsun
Önce etiketli mesajı okudum bunu yeni gördüm canımBugün dra gittim 13. Günüm yumurtam 18 mm dedi iyi dedi yumurtaya. İnofolic aldım inşallah faydası olur Gün aşırı ilişki dedi sizce napmalıyım. Birazdan test yapacagım atarım yorumlarsınız kızlar
Yok soramadım ama ortalardaydı sankiYumurtanin hangi tarafta oldugunu sordun mu test kullan bence gun asiri deneme cat old gun dene
Çarşamba korunmalı olmuştu cnmCinsel perhiz var mi kac gun
Kaçıncı günündü dün cnmBende dün gittim 18mm.di çatlatma iğnesi yaptırdı. Bugün ateşim de yarım derece düşük çıktı sanırım çatlıyoruz :)
Bende 37 dedi 35 e aldım mavi renkli inofolic kombi sabah akşam yazıyo üzerinde kararsızım günde kaç defa alınacağınaSabahları aç karnına günde 1 kere içiyorum
Eki Görüntüle 2082703
Devlet karsilamiyor ama bunu
37.5 TL
İnternetten arastirabilirsin canım
Yumurta takibinde ne dedi Dr
Kaçıncı günündü dün cnm
Önce etiketli mesajı okudum bunu yeni gördüm canım
18 mm olunca bana ovitrelle yazdı Dr
Ben almadım kendiliğinden catladi
Gün aşırı birlikte olduk bizde..
İnofolic kullananların yorumlarını okudum ben çok inandım çok umutlandim
Bizede fayda eder inşallah
Inşallah cnmÖnce etiketli mesajı okudum bunu yeni gördüm canım
18 mm olunca bana ovitrelle yazdı Dr
Ben almadım kendiliğinden catladi
Gün aşırı birlikte olduk bizde..
İnofolic kullananların yorumlarını okudum ben çok inandım çok umutlandim
Bizede fayda eder inşallah
Seninki çok iyiymiş cnm maşallah yaşın kaç10. gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?