- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.181
Seninki çok iyiymiş cnm maşallah yaşın kaç
Sana ne zaman ilişki dedi Dr cnm10. gündü
Sana ne zaman ilişki dedi Dr cnm
Yumurta geliştirici bişey kullandın mı cnmYeni yılla 38 e merhaba diyorum :)) Çok iyi değil aslında hem erken hem tek yum gelişmiş. Kürtaj sonrası 3. ay ilk deneme canım. 71 gün adet bekledim alt üst etti beni resmen. O yüzden çok umutlu değilim bakalım kısmet.
Yumurta geliştirici bişey kullandın mı cnm
Hergün kaliteyi düşürürmüş günaşırı tavsiye ediliyor çocuğun varmıSon ilişkiyi sordu 4 gün dedim o zaman bu akşam olsun yarın olmasın sonraki gün tekrar öyle gün aşırı dedi. Biz ateş yükselene kadar full düşünüyoruz :)
Çok soru sordum kusura bakma özele mi gîdiyorsun. İnofolici Dr mu tavsiye ettî günde kaç tane al dediFemara kullandım 5 gün. Bu arada İnofolic Combi ve Agnucastonda kullanıyorum.
Yarasın şifa olsun arkadaşımBende 37 dedi 35 e aldım mavi renkli inofolic kombi sabah akşam yazıyo üzerinde kararsızım günde kaç defa alınacağına
Benim yaşımda biri gördüğüme çok sevindimYeni yılla 38 e merhaba diyorum :)) Çok iyi değil aslında hem erken hem tek yum gelişmiş. Kürtaj sonrası 3. ay ilk deneme canım. 71 gün adet bekledim alt üst etti beni resmen. O yüzden çok umutlu değilim bakalım kısmet.
Inofolic in nasıl bi faydası varmis acabaÖnce etiketli mesajı okudum bunu yeni gördüm canım
18 mm olunca bana ovitrelle yazdı Dr
Ben almadım kendiliğinden catladi
Gün aşırı birlikte olduk bizde..
İnofolic kullananların yorumlarını okudum ben çok inandım çok umutlandim
Bizede fayda eder inşallah
Hergün kaliteyi düşürürmüş günaşırı tavsiye ediliyor çocuğun varmı
Çok soru sordum kusura bakma özele mi gîdiyorsun. İnofolici Dr mu tavsiye ettî günde kaç tane al dedi
Benim yaşımda biri gördüğüme çok sevindim
Buraya ilk üye olunca o zamanlar 28 yaşındaydım
Benim yaslarimda hamile kalmak için tedavi görenler bana çok yaşlı geliyordu
Burda da kendimi çok yaşı geçmiş işi bitmiş gibi hissediyordum
Inofolic in nasıl bi faydası varmis acaba
Âmin inşallah cnmYarasın şifa olsun arkadaşım
Dozu yumurtlama kalitene göre Dr ayarlıyor
Benimki günde 1
Bazı yorumlarda 3 tane 2 tane içen okudum
Üzerine sabah akşam yazdı eczacı ağır olurmu acaba bîr tane mi içsem
Benim cnmm massallah senin yum güzel büyümüş 10.gün 12mm di benim pazartesine anca çatlar dedi pazartesi akşamı birliktelik olsun dedi bakalim artık ya ay duanızda unutmayın kizlar bu 4. Olacak insAllah oğlumuza kavuşuruz Aminnn.Benimle aynı gün yani 10 Kasım'da adet olan arkadaşımız kimdi acaba şu an nicki aklıma gelmiyor. Dr ona da ptesi çatlar demişti
Tuh ya sorsaydın ortada olmaz yum ya sağda ya soldadir:)Yok soramadım ama ortalardaydı sanki
Hosbuldum canim bu ara fazla girip okuyamiyorum en son bildiginiz gibi tek alter dediler gobekten su alinacakti aldirmadim bu arada gorumcem hamile oglu olacakmış birlikte ozelde ogrendik banada buyuk ihtimal kiz dediler baska da bi doktora gitmedi 1kac hafta sonra gelisimi icin baska hastaneye giderimHoşgeldin canım sen nasılsın bebisin nasıl.herşey yolundadır ınş ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?