Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Seninki çok iyiymiş cnm maşallah yaşın kaç

Yeni yılla 38 e merhaba diyorum :)) Çok iyi değil aslında hem erken hem tek yum gelişmiş. Kürtaj sonrası 3. ay ilk deneme canım. 71 gün adet bekledim alt üst etti beni resmen. O yüzden çok umutlu değilim bakalım kısmet.

Yumurta geliştirici bişey kullandın mı cnm

Benim yaşımda biri gördüğüme çok sevindim
Buraya ilk üye olunca o zamanlar 28 yaşındaydım
Benim yaslarimda hamile kalmak için tedavi görenler bana çok yaşlı geliyordu
Burda da kendimi çok yaşı geçmiş işi bitmiş gibi hissediyordum

Inofolic in nasıl bi faydası varmis acaba

Hergün kaliteyi düşürürmüş günaşırı tavsiye ediliyor çocuğun varmı

Bu konuda dr.lar 2 ye ayrılıyor canım. Ben Temmuz da 4 gün üst üste olan ilişkiyle hamile kaldım. Eğer spermde bir problem yoksa sık ilişki ile de hamile kalınabiliyor.

Çok soru sordum kusura bakma özele mi gîdiyorsun. İnofolici Dr mu tavsiye ettî günde kaç tane al dedi

Özele gidiyorum canım. İlk dr.um folicus diye bir folik asid önermişti ama inofolic combi de yum geliştirici özellik olduğundan folicus bitince combiye devam ettim. Benim tercihimdi ama bu dr.um iyi yapmışsın dedi. Günde 1 tane içiyorum ben. 1,5 yıldır devam ediyorum o nedenle zaten bir depolama var.

Benim birde 15 ve 12 yaşında 2 kızım var düşün

Benimle aynı gün yani 10 Kasım'da adet olan arkadaşımız kimdi acaba şu an nicki aklıma gelmiyor. Dr ona da ptesi çatlar demişti
Benim cnmm massallah senin yum güzel büyümüş 10.gün 12mm di benim pazartesine anca çatlar dedi pazartesi akşamı birliktelik olsun dedi bakalim artık ya ay duanızda unutmayın kizlar bu 4. Olacak insAllah oğlumuza kavuşuruz Aminnn.

Hoşgeldin canım sen nasılsın bebisin nasıl.herşey yolundadır ınş ❤
Hosbuldum canim bu ara fazla girip okuyamiyorum en son bildiginiz gibi tek alter dediler gobekten su alinacakti aldirmadim bu arada gorumcem hamile oglu olacakmış birlikte ozelde ogrendik banada buyuk ihtimal kiz dediler baska da bi doktora gitmedi 1kac hafta sonra gelisimi icin baska hastaneye giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…