- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.201
Kullanmıyorum cnm şuan başka ilaçHerhangi bir folik asid kullanıyor muydun yeni mi başlayacaksın canım? Bide günlük doz 400mg alımı uygun endişe etme
Cnm çok sevindim seni burda gördüğüme. Bana ne zaman çatlar dediğimde belli olmaz dedi bilemeyiz belki de çatlamaz dedi Allah korusun tabi. Ben bu ay günlük birkaç tane incir Yedim ondan gelişmiş olabilir yoksa geçen ay yumurta yok dedi drBenim cnmm massallah senin yum güzel büyümüş 10.gün 12mm di benim pazartesine anca çatlar dedi pazartesi akşamı birliktelik olsun dedi bakalim artık ya ay duanızda unutmayın kizlar bu 4. Olacak insAllah oğlumuza kavuşuruz Aminnn.
Ben sağa sola çok inanmıyorumsanki yaTuh ya sorsaydın ortada olmaz yum ya sağda ya soldadir:)
Rabbim korktuğuna uğratmasın cnmHosbuldum canim bu ara fazla girip okuyamiyorum en son bildiginiz gibi tek alter dediler gobekten su alinacakti aldirmadim bu arada gorumcem hamile oglu olacakmış birlikte ozelde ogrendik banada buyuk ihtimal kiz dediler baska da bi doktora gitmedi 1kac hafta sonra gelisimi icin baska hastaneye giderim
Cnm seninki de benimkiyle aynı büyüklükte oluyor günde 2 mm büyüyor şu an seninki de 18 falandırBenim cnmm massallah senin yum güzel büyümüş 10.gün 12mm di benim pazartesine anca çatlar dedi pazartesi akşamı birliktelik olsun dedi bakalim artık ya ay duanızda unutmayın kizlar bu 4. Olacak insAllah oğlumuza kavuşuruz Aminnn.
Canım nubu gözükmüyor ama uzun duruyorsa bebisin şekil olarak erkek olabilir benceEki Görüntüle 2082821
Yükleyebildim. Yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar sizce yarın çatlarmı
Amin canimRabbim korktuğuna uğratmasın cnm
Maşallah Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin canımBenim birde 15 ve 12 yaşında 2 kızım var düşün
Maşallah Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin canım
Benim büyük kız 2 ay sonra 17 olacak küçük 4.5
Buyukle beni bacı sanıyor her gören
Kucugude ilk çocuk
Genç yaşta anne olmak cok güzel
Canım çok güzel yarın pik yapar ınş güzel takip et kacirmaKızlar sizce yarın çatlarmı
Evet erkek gibi uzun sanki . kızlarınin usg kağıtları varsa karsilastirsaydin illa bi fark vardır. İnşallah erkektir hayırlı olsun.Eki Görüntüle 2082821
Merhabalar.bu topigi takip ediyorum arada .pek yazamıyorum.canim senin nuba göre erkek çıkıntısı bu ben de yorumumu yapayım dedim.:)). Gönlündeki mi rabbim versin sağlık sıhhat li olsun.Eki Görüntüle 2082821
Elimden geldiğince dikkatle yapıyorum inşallah yarın piki görürüm. Hafif kasık ağrım vardı gün boyu. Canım bu ay 31. Gün adet oldum yarın çatlarsa erken değilmiCanım çok güzel yarın pik yapar ınş güzel takip et kacirma
Kaçıncı gün oluyor yarın.Canım hiç belli olmayabilir kür filan yapıyorsan erken de catlayabilir.kimisinin pik durumu 3 gün sürüyor sen pik i yakala bakalım akintinida kontrol et şeffaf renk ol ucak.Elimden geldiğince dikkatle yapıyorum inşallah yarın piki görürüm. Hafif kasık ağrım vardı gün boyu. Canım bu ay 31. Gün adet oldum yarın çatlarsa erken değilmi
Rabbim bağışlasın yavrularını canım.Inş rabbim sanada nasip eder hayırlı sağlıklı bir erkek evlat.bir sene sonra düşünebilirsin bence daha küçük kuzun kendini bi kurtarsın tuvaleti öğrensin . rabbim sağlık ömür versin yeterki.Mrb kızlar benim de iki kızım var biri 4 e girecek öteki de 1 buçuk yaşında.ben de bı hevesle sizi takip ediyorum.3 .yü ben de istiyorum ama daha küçük benimkiler. Küçük çocuk art Arda zor oluyor.bunlar biraz büyüsün .ben de katılmak istiyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?