Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm çok sevindim seni burda gördüğüme. Bana ne zaman çatlar dediğimde belli olmaz dedi bilemeyiz belki de çatlamaz dedi Allah korusun tabi. Ben bu ay günlük birkaç tane incir Yedim ondan gelişmiş olabilir yoksa geçen ay yumurta yok dedi dr

Rabbim korktuğuna uğratmasın cnm

Cnm seninki de benimkiyle aynı büyüklükte oluyor günde 2 mm büyüyor şu an seninki de 18 falandır

Aynen öyle valla :)) Allah sağlıklı uzun ömürler versin canım :)

Elimden geldiğince dikkatle yapıyorum inşallah yarın piki görürüm. Hafif kasık ağrım vardı gün boyu. Canım bu ay 31. Gün adet oldum yarın çatlarsa erken değilmi
Kaçıncı gün oluyor yarın.Canım hiç belli olmayabilir kür filan yapıyorsan erken de catlayabilir.kimisinin pik durumu 3 gün sürüyor sen pik i yakala bakalım akintinida kontrol et şeffaf renk ol ucak.

Rabbim bağışlasın yavrularını canım.Inş rabbim sanada nasip eder hayırlı sağlıklı bir erkek evlat.bir sene sonra düşünebilirsin bence daha küçük kuzun kendini bi kurtarsın tuvaleti öğrensin . rabbim sağlık ömür versin yeterki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…