Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kaçıncı gün oluyor yarın.Canım hiç belli olmayabilir kür filan yapıyorsan erken de catlayabilir.kimisinin pik durumu 3 gün sürüyor sen pik i yakala bakalım akintinida kontrol et şeffaf renk ol ucak.
Kaçıncı gün oluyor yarın.Canım hiç belli olmayabilir kür filan yapıyorsan erken de catlayabilir.kimisinin pik durumu 3 gün sürüyor sen pik i yakala bakalım akintinida kontrol et şeffaf renk ol ucak.
Şuan 14. Gün sanki akıntı dün bol gibiydi. Yok sadece incir yiyorum kür yapmıyorum

Testim pik olmadan silikleşmeye başladı her zaman böyle oluyo neden acaba. 7 de tuvalete gittim(affedersiniz) 11 de hiçbirşey yiyip içmeden ikinci idrarla yaptım böyle çıktı. Sizce ilişki olmalı mı

Son düzenleme:
benim öyle oldu adet bitimi tek ilişkiden oldu ama erkek mi henüz belli değil olursa soylicem bakalim

ee başka belirtiler varmı erkek için nasıl çalıştınız bizde burdan anlarız belki

Doktora gidebiliyorsan kesin git cnm çünkü yumurtanın gelişimi iyiydi niye böyle oldu. Gidebilsen iyi olur ona göre olurdu ilişki
Şuan gitme imkanım hiç yok canım. Takdiri ilahi diyip yapacağim artık bir de 16. Günü ilişki düşünüyorum ondan sonra da korunmalı nedersin

Şuan gitme imkanım hiç yok canım. Takdiri ilahi diyip yapacağim artık bir de 16. Günü ilişki düşünüyorum ondan sonra da korunmalı nedersin
Canim gecen ay aynen böyle oldu benim testim once koyu gibi sonra acildi sonraki gun pik yapti catladi sandim iliski oldu 4 saat arayla tekrar yap. Benimde 16.gün catladi

Cok gergin hissediyorum kendimi başim cok agriyor sanki nefesim daraliyo ateş basiyor garip haller icindeyim daral basıyor. Bu ay olmasin diyordum stres ve korkuyla sonucu bekliyorum... dualarinizda banada yer verin neolur 2 kizimdan sonra bi oglum olsun inşallah.

Rabbim sesini duysun nasip etsin inşallah cnm

Canim gecen ay aynen böyle oldu benim testim once koyu gibi sonra acildi sonraki gun pik yapti catladi sandim iliski oldu 4 saat arayla tekrar yap. Benimde 16.gün catladi
Canım heray beklemekten bıktım artık zaten tutacağı da meçhul drlar direkt tüp yaptır diyorlar bügün şansımı denemeyi düşünüyorum bir de 16. Günü

Canım heray beklemekten bıktım artık zaten tutacağı da meçhul drlar direkt tüp yaptır diyorlar bügün şansımı denemeyi düşünüyorum bir de 16. Günü
Neye göre tüp Bebek yaptir diyorlar
FSH mi ,yaşmı
Beni doktorun biri başından savmak için "ugrasamiycam artık senle tüp bebeğe gönderiyorum" demişti
Çok aglamistim o zaman

Amin inşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin

Neye göre tüp Bebek yaptir diyorlar
FSH mi ,yaşmı
Beni doktorun biri başından savmak için "ugrasamiycam artık senle tüp bebeğe gönderiyorum" demişti
Çok aglamistim o zaman
Fsh 14 amh 0,23 yani yumurta rezervi azalıyor erken menepoz gibi bişey ama Allah'ın dediği olur benim umudum var olacak inşallah. Ben de her Dra gittiğimde ağlayarak eve dönüyordum. Çok şükür çocuğum var Allah olmayanlara da nasip etsin olmayanları şu an çok iyi anlıyorum Rabbim onları da sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…