Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gamsizbaykus ne yaptin canim varmi gelişme. Ben adet sancisi cekiyorum ama gelen giden yok. Olmazsam gece test yapicam
Bende de ara ara adet olucakmisim gibi hissediyorum sonra geciyor bi de ates basmasi bende de oluyor arada bir anlamadim. Ben de olmazsam yarin sabah idaririyla yapmayi dusunuyorum. Aksama dogru gelmez insallah tutmustur ya bu surec cok stresli cok heyecan yapiyorum ben.

Şuan 14. Gün sanki akıntı dün bol gibiydi. Yok sadece incir yiyorum kür yapmıyorum
Cnm benimde akintim basladi yumurta ako gibi ama uzayan degil daha bende pazartesi gecesi olacak inşallah deneme dr pazartesi anca çatlar dedi daha uzayan alıntı yok pazartesi tekrar giderim bakdirim ona gore akşamına 16.gün oluyo sende 16.gün dusunuyomussun benim gibi hadi inşallah gönlünüzce olur

Canım benim test silikleşiyo belki bugün de ilişki olabilir kısmet inşallah oğluşumuza hamile kalırız beraber

Mrb arkadsslar bnm eltim oglunu kucagina aldi adet bitimi gun aşırı iliski ile sahip oldu . Herangi birsey yapmadi sadece kaynim cok tuzlu yemek yer. Asitli asitsiz herseyi sever.sabah aksam yumurtada yer etide cok sever.Bn yiyeceklerle cok alakali oldugundan emin degilim zaten cevremde cok kalabalik aile yasayanlar var oyle potasyum sodyum destekli ph i yuksek beslenmeleri falan mumkun degil ama bebisleri erkek. Gercekten nasip kismet isi. Allah ne yazdiysa o oluyor diye dusunuyorum.. boo bol dua etmeliyiz gerisi takdir i ilahi
Tabii ki ben bunlari size soyluyorum lakin bende bol soda içiyorum muz ve incir yiyorum eti bol tuketmeye calisiyorum kisaxasi elimden geleni yapmaya calisiyorum ama rabbim bana ka aydir gebe kalmayi nasip etmedi.. bu ay tam 9 gun geciktim galibaaa dedim kan vermeye gidecekken regl oldum..

Son düzenleme:
Merhaba canim benim gozlemledigim kadariyla bi testi yaparlen ki idrar cok acik sari olunca tam sonuc vermiyir yani control cizgisinden bile anlayabiliyorsun onunda rengi acik oluyor. Ama idradin koyu ise (4 saate kadar beklemis ise ) control cizgisi kopkoyu oluyor yanindakide ona oranla daha net belli oluyor. Sen sakin ol. Bu aksam 5 6 arasi tekrarla ama sivi alimina dikkat et ayni zamanda idrarinida en az 3 4 saat tut. En son kacta wc ye ciktin bilmiyorum ama ona gore ayarla saat 5 te ve 8 de tekrarla

Tabi canım hiç olmayanlar var
Bu duyguyu keşke herkes tadabilse
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
FSH sonucuna göre inofolic tam sana göre
İyiki aldın icmeye başladın
Allah'ın dediği olur amenna..bizimki sadece tedbir ..rabbim layık gorur yine verir inşallah hemde erkek bu sefer
Bende ilerde kaynana olmak istiyorum
Çok mütüş kaynana olur benden

İnşallah cnm

Ateş basması benimde olmuştu gebe olabilirsin ınş rabbimin izniyle

Canım olmasın dedin ya bak çıkar şimdi içime öyle doğuyor ateş basması benimde olmuştu adete yakın.inşallah rabbim nasip eder hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…