Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayy hadi inşallah hamilesindir hemen sabah kan ver hayırlısı olsun canım sen özel bişey yapmışmıydın merak ettim

Ayy hadi inşallah hamilesindir hemen sabah kan ver hayırlısı olsun canım sen özel bişey yapmışmıydın merak ettim
Ay insallah ya ben 1 bucuk ay onceden folik asit almaya baslamistim. Ayni anda hergun 2 tane muz yedim. Kendi tabagima bol tuz attim. 8.22 alkali su ictim. Esime de kahve icirdim 4 gun de cinsel perhiz yapmistik insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz takdir Allahtan

Çok özür dileyerek soruyorum cinsel perhiz ve tek ilişkimi oldu adetden sınraki kaçınçı gün ayy kusura bakmayın yeni öğreniyorum da

Ayy hayırlı olsun kuzum hamilesin Benim 2.kizimda da çıkmamıştı bende kenara koydum çarşıya çıktım geldim hayalet çizgi çıkmıştı hamileydim.

Çok özür dileyerek soruyorum cinsel perhiz ve tek ilişkimi oldu adetden sınraki kaçınçı gün ayy kusura bakmayın yeni öğreniyorum da
Ozur dilemene gerek yok kiz boyle bilgileri paylasmak icin var burasi. Canim adet bittikten 13. Ve 14. Gun iki kez oldu. Cinsel perhiz 4 gun yapmistik bakalim kismette ne var belli olmuyor iste.

Hayirli olsun canim. Silikse vardir. Bendede sancilar agrilar o biçim. Sabah yapicam testi. Kiz senle ayniyiz yaa

Hayırlı olsun canım rabbimin izniyle ınş oğluna hamilesin kalbini bozma sakin olmazları ol duran rabbim artık tevekkul edicez
Insallah canim. Hayirlisi olsun yöntemlerle olsaydi bu iş herkes istedigine kavuşurdu En büyük siginagim Rabbime ettigimiz dualar. Ama ibretlik bir durumum oldu aylarca diyetin üstüne o planli proglamli dizaynlarim hepsi gitti. Kul kurar kader gülermiş. Benimkide o hesap. Biz burda erkek bebek icin ugrasiyoruz diger topik kiz icin.. bizim yaptiklarimizin tersini yapip oglu olanlar oluyor ne biliim ya. Ne olursa olsun başimizin taci olacak. Elhamdulilllah bu duyguyu verene. Sahsi olarak esim disinda en az 3 ay söylemeyecegim kimseye. Ilk bilen siz oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…