- 27 Şubat 2017
- 407
- 1.036
- 113
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.261
Ikizmi acabaKızlar yorum yaparmısınız.
Ayy hadi inşallah hamilesindir hemen sabah kan ver hayırlısı olsun canım sen özel bişey yapmışmıydın merak ettimKizlaaarr ben az once dayanamadim test yaptim ve cok silik golge gibi ikinci cizgi cikti zor gorunuyordu ama 10 dk sonra biraz daha belirginlesti oyle kaldi. Yani 5 dakikadan sonrakileri dikkate almayin diyor ama sanirim hamileyimben yarin yine de bir test daha yapicam pazartesi de kan vericem
Ay insallah ya ben 1 bucuk ay onceden folik asit almaya baslamistim. Ayni anda hergun 2 tane muz yedim. Kendi tabagima bol tuz attim. 8.22 alkali su ictim. Esime de kahve icirdim 4 gun de cinsel perhiz yapmistik insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz takdir AllahtanAyy hadi inşallah hamilesindir hemen sabah kan ver hayırlısı olsun canım sen özel bişey yapmışmıydın merak ettim
Çok özür dileyerek soruyorum cinsel perhiz ve tek ilişkimi oldu adetden sınraki kaçınçı gün ayy kusura bakmayın yeni öğreniyorum daAy insallah ya ben 1 bucuk ay onceden folik asit almaya baslamistim. Ayni anda hergun 2 tane muz yedim. Kendi tabagima bol tuz attim. 8.22 alkali su ictim. Esime de kahve icirdim 4 gun de cinsel perhiz yapmistik insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz takdir Allahtan
Ayy hayırlı olsun kuzum hamilesinKizlaaarr ben az once dayanamadim test yaptim ve cok silik golge gibi ikinci cizgi cikti zor gorunuyordu ama 10 dk sonra biraz daha belirginlesti oyle kaldi. Yani 5 dakikadan sonrakileri dikkate almayin diyor ama sanirim hamileyimben yarin yine de bir test daha yapicam pazartesi de kan vericem
Takipte kal canım p.tesi sabah doktora gorunebilirsen çok iyi olur.Şuan hafif ağrı var
Ozur dilemene gerek yok kizÇok özür dileyerek soruyorum cinsel perhiz ve tek ilişkimi oldu adetden sınraki kaçınçı gün ayy kusura bakmayın yeni öğreniyorum da
Insallah canim ya tesekkur ederim. Darisi bekleyenlerin basinaAyy hayırlı olsun kuzum hamilesinBenim 2.kizimda da çıkmamıştı bende kenara koydum çarşıya çıktım geldim hayalet çizgi çıkmıştı hamileydim.
hayirli olsun canimInsallah canim ya tesekkur ederim. Darisi bekleyenlerin basina
Hayirli olsun canim. Silikse vardir. Bendede sancilar agrilar o biçim. Sabah yapicam testi. Kiz senle ayniyiz yaaKizlaaarr ben az once dayanamadim test yaptim ve cok silik golge gibi ikinci cizgi cikti zor gorunuyordu ama 10 dk sonra biraz daha belirginlesti oyle kaldi. Yani 5 dakikadan sonrakileri dikkate almayin diyor ama sanirim hamileyimben yarin yine de bir test daha yapicam pazartesi de kan vericem
Gunaydinn uyandin mi test yaptin mi ne oldu haber ver merak ediyorumHayirli olsun canim. Silikse vardir. Bendede sancilar agrilar o biçim. Sabah yapicam testi. Kiz senle ayniyiz yaa
Ikizmi acaba
Yaptim canim silik cikti. Galiba bende hamileyimGunaydinn uyandin mi test yaptin mi ne oldu haber ver merak ediyorum
Hayirli olsun insallah oglanlari tutturmusuzdurYaptim canim silik cikti. Galiba bende hamileyim
Hayırlı olsun canım rabbimin izniyle ınş oğluna hamilesinYaptim canim silik cikti. Galiba bende hamileyim
Rabbim sağlıklı bir oğlan versin inşallahYaptim canim silik cikti. Galiba bende hamileyim
Insallah canim. Hayirlisi olsun yöntemlerle olsaydi bu iş herkes istedigine kavuşurdu En büyük siginagim Rabbime ettigimiz dualar. Ama ibretlik bir durumum oldu aylarca diyetin üstüne o planli proglamli dizaynlarim hepsi gitti. Kul kurar kader gülermiş. Benimkide o hesap. Biz burda erkek bebek icin ugrasiyoruz diger topik kiz icin.. bizim yaptiklarimizin tersini yapip oglu olanlar oluyor ne biliim ya. Ne olursa olsun başimizin taci olacak. Elhamdulilllah bu duyguyu verene. Sahsi olarak esim disinda en az 3 ay söylemeyecegim kimseye. Ilk bilen siz oldunuzHayırlı olsun canım rabbimin izniyle ınş oğluna hamilesinkalbini bozma sakin olmazları ol duran rabbim artık tevekkul edicez
Allah razi olsun canim amiinn insallah sanadaRabbim sağlıklı bir oğlan versin inşallah
Insallah canim. Rabbim sagliklariyla imtihan etmesinHayirli olsun insallah oglanlari tutturmusuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?