Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Daha ne olsun canim. Iliskinin ertrsi gunü catlamis yada ayni gece bu konuda kafan rahat olsun.. Nasibinde varsa 4 gun once olsada gelir bulur seni yoksa ayni anda yapsanda nafile.... ama keske diyecegin bir durum yok burda cat anini yakalamışsın.

Bilmiyorum valla cnm inşallah hep beraber oğlumuz olacağı haberini veririz birbirimize

Canim sen ne zaman düşünüyorsun

Canım benim gündemde hic yok kimyasal gebelik geçirdim ben ondan sonra korktum eşimde istemiyor şimdi hic bilmiyorum olsa 4 olacak çok zor gelmeye başladı.
Aynen canım benimde çok dikkatimi çekiyor bi komşum 3.oğlunu aldı kucağına yeni

Sen dedin diye dikkat ettim vwn gerçekte n öyle canım ama herşeyin hayırlısı. İnşallah sizin güzel haberlerinizi duyar mutlu olurum

Cnm inan kalbini bozma rabbim versin yeterki benim arkadasim adeti bitti 3.gunu tek denedi oglu oldu

Kalbini bozma bence zamanlaman iyi.gerisi rabbime kalmış hayırlısıyla sağlıklı bir oğul nasip etsin ınş

Su icmekle gecermi cnm ben pek fazla su içmeyi sevmiyorum
Valla bende bi forumda okumuştum doktor kasik agrisi için sıvı tüketilmeli diye yazmisti. Benimde düşük tehlikm vardı 1 ay önce falan ama çok su iciyordum .tabi bilmiyordum iyi mi değil mi diye normalde de pek tüketmem ama o zaman çok icmistim belkide bebeğim bu yüzden tutundu . doktor da bana aynı şekilde söyledi sıvı tuket diye.

Anladım cnm mantıklı aslında sıvı tüketimi olduğu zaman idrara o yüzden sık çıkılıyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…