- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.621
Cnm fark var ama yeni d olsa belirti oluyurBelirtiler icin çok erken ilk gebelikmi
Bilmiyorum ya akşamları ÇOOOK usuyorum hatta titrititriyorum nette okudum gebeligin bir belirtisiymis odaSanirim daha önce dusugunuz oldu yormayın kendimizi gaz usutmeden dolayı olabilir
evet aynen bnmde var suanUnuttum bide çok gaz oluyor karında ilk zamanlar
Daha ne olsun canim. Iliskinin ertrsi gunü catlamis yada ayni gece bu konuda kafan rahat olsun.. Nasibinde varsa 4 gun once olsada gelir bulur seni yoksa ayni anda yapsanda nafile.... ama keske diyecegin bir durum yok burda cat anini yakalamışsın.Benim hafif kasık ağrım var ama bilmiyorum tuttumu. vesveseden kafayı yiyecem sanki yumurtlamadan önce mi oldu ne ilişki zamanı tutturamadım gibi geliyo onun için bu ay illaki hamile kalayım demiyorum huzursuzum şu an bunun için. 13. Günü 18 mm çatlamamıştı 14. Günü gece birde ilişki oldu yani 15. Güne girmiştik 12 den sonraydı çünkü. 16. Gün sabah 10:30 gibi dra gittim çatlamiş dedi ilişki oldu. Hatta yumurta takibi böyle yapılmaz alttan muayeneyle yapılır dedi olmazsa aşılama yapalım dedi. Kısmet o kadar zaman bekle bekle.... Rabbim inşallah ol desin de oğluşlarımız olsun inşallah bu ay
Bilmiyorum valla cnm inşallah hep beraber oğlumuz olacağı haberini veririz birbirimizeDaha ne olsun canim. Iliskinin ertrsi gunü catlamis yada ayni gece bu konuda kafan rahat olsun.. Nasibinde varsa 4 gun once olsada gelir bulur seni yoksa ayni anda yapsanda nafile.... ama keske diyecegin bir durum yok burda cat anini yakalamışsın.
Amin inşallahBilmiyorum valla cnm inşallah hep beraber oğlumuz olacağı haberini veririz birbirimize
Canim sen ne zaman düşünüyorsun
Aynen canım benimde çok dikkatimi çekiyor bi komşum 3.oğlunu aldı kucağına yeni
Cnm inan kalbini bozma rabbim versin yeterki benim arkadasim adeti bitti 3.gunu tek denedi oglu olduBenim hafif kasık ağrım var ama bilmiyorum tuttumu. vesveseden kafayı yiyecem sanki yumurtlamadan önce mi oldu ne ilişki zamanı tutturamadım gibi geliyo onun için bu ay illaki hamile kalayım demiyorum huzursuzum şu an bunun için. 13. Günü 18 mm çatlamamıştı 14. Günü gece birde ilişki oldu yani 15. Güne girmiştik 12 den sonraydı çünkü. 16. Gün sabah 10:30 gibi dra gittim çatlamiş dedi ilişki oldu. Hatta yumurta takibi böyle yapılmaz alttan muayeneyle yapılır dedi olmazsa aşılama yapalım dedi. Kısmet o kadar zaman bekle bekle.... Rabbim inşallah ol desin de oğluşlarımız olsun inşallah bu ay
Kalbini bozma bence zamanlaman iyi.gerisi rabbime kalmış hayırlısıyla sağlıklı bir oğul nasip etsin ınşBenim hafif kasık ağrım var ama bilmiyorum tuttumu. vesveseden kafayı yiyecem sanki yumurtlamadan önce mi oldu ne ilişki zamanı tutturamadım gibi geliyo onun için bu ay illaki hamile kalayım demiyorum huzursuzum şu an bunun için. 13. Günü 18 mm çatlamamıştı 14. Günü gece birde ilişki oldu yani 15. Güne girmiştik 12 den sonraydı çünkü. 16. Gün sabah 10:30 gibi dra gittim çatlamiş dedi ilişki oldu. Hatta yumurta takibi böyle yapılmaz alttan muayeneyle yapılır dedi olmazsa aşılama yapalım dedi. Kısmet o kadar zaman bekle bekle.... Rabbim inşallah ol desin de oğluşlarımız olsun inşallah bu ay
Canım kanaman yoksa korkma dinlen ve bol sivi tüketmeye çalışCanlar sancılarım önce sağ taraf kasigimda oluyordu şimdi sol tarafa geçti orda çok sancım VAR nedeni ne olabilir acaba
Su icmekle gecermi cnm ben pek fazla su içmeyi sevmiyorumCanım Ağrın coksa bu acile git istersen. Kasik ağrım varsa bol su iç.
Çok şükür cnm kanamam leke falan yok çok nadir de olsa beyaz akıntım varCanım kanaman yoksa korkma dinlen ve bol sivi tüketmeye çalış
Valla bende bi forumda okumuştum doktor kasik agrisi için sıvı tüketilmeli diye yazmisti. Benimde düşük tehlikm vardı 1 ay önce falan ama çok su iciyordum .tabi bilmiyordum iyi mi değil mi diye normalde de pek tüketmem ama o zaman çok icmistim belkide bebeğim bu yüzden tutundu . doktor da bana aynı şekilde söyledi sıvı tuket diye.Su icmekle gecermi cnm ben pek fazla su içmeyi sevmiyorum
Canım rahim kaslarin büyüyüp geriliyor ya suya ihtiyacı var bol sıvı tuketirsen aşırı sancilanmalarin olmaz.Su icmekle gecermi cnm ben pek fazla su içmeyi sevmiyorum
Anladım cnm mantıklı aslında sıvı tüketimi olduğu zaman idrara o yüzden sık çıkılıyor demekkiValla bende bi forumda okumuştum doktor kasik agrisi için sıvı tüketilmeli diye yazmisti. Benimde düşük tehlikm vardı 1 ay önce falan ama çok su iciyordum .tabi bilmiyordum iyi mi değil mi diye normalde de pek tüketmem ama o zaman çok icmistim belkide bebeğim bu yüzden tutundu . doktor da bana aynı şekilde söyledi sıvı tuket diye.
Ayyy cnm çok kötü oldum eşim bi saka yaptı bana aniden kalktım çok kötü durumdayımCanım rahim kaslarin büyüyüp geriliyor ya suya ihtiyacı var bol sıvı tuketirsen aşırı sancilanmalarin olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?