Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok yok canım korkma bende bazen aniden kalkınca şiddetli bir ağrı saplaniyor biraz sürüyor dinlenince geçiyor.bahsettiğim gibimi
Evet şimdi biraz geçti bu arada bugün sabahtan beridir basim dönüyordu gözlerimin onu karariyidu tansiyonumtansiyonum 9.6 çıktı sizce nasıl

Evet şimdi biraz geçti bu arada bugün sabahtan beridir basim dönüyordu gözlerimin onu karariyidu tansiyonumtansiyonum 9.6 çıktı sizce nasıl
Olabilir canım sınırda tansiyonun. Aç bırakma kendini tuzlu kraker filan tuket. Kan şekerin düşünce de baş dönmesi, göz kararması ve baygınlık hissi oluşabilir.

Olabilir canım sınırda tansiyonun. Aç bırakma kendini tuzlu kraker filan tuket. Kan şekerin düşünce de baş dönmesi, göz kararması ve baygınlık hissi oluşabilir.
Anladım cnm sağol bilgilendirdigin için sağlıkla yavrularimizi kucaklarimiza alırız inşallah

Kızlar değerim 91.86 olmuş bunllar ne istiyorlar benden ben ne yapayım şimdi çok caresizim kimi dinleyeyim bilmiyorum niye bana böyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…