- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.661
Hayır ilk testimi hastanede yaptım bunu da dun sağlık ocağında yaptırdımTesti aynı hastane de mi yaptırdın canım? Eğer sonuç doğruysa kimyasal gibi görünüyor.. Dr.unla konuş bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönersin..
Dış gebelik olsa değer aynı olur ne çıkar ne iner değerin düşmesinde iyi değil inşallah artarHayır ilk testimi hastanede yaptım bunu da dun sağlık ocağında yaptırdım
Inşallah cnm valla biraz daha böyle giderse ben kafayı yiyecem biliyorum moral çok önemli ama bnm moralim sıfırDış gebelik olsa değer aynı olur ne çıkar ne iner değerin düşmesinde iyi değil inşallah artar
Bekleyin canınızı sıkmayin rabbim nasip edecekse her türlü olur sabır diyorumInşallah cnm valla biraz daha böyle giderse ben kafayı yiyecem biliyorum moral çok önemli ama bnm moralim sıfır
Hayır ilk testimi hastanede yaptım bunu da dun sağlık ocağında yaptırdım
Ben hastaneden geldim şimdi özele gittim doktor rahimde parça olduğunu rahim etrafında kanama olduğunu söyledi deger düşük oldugu için gebelikte olabilir dedj pazartesi ye kadar beklememi söyledi hem karından hem vajinal baktıBekleyin canınızı sıkmayin rabbim nasip edecekse her türlü olur sabır diyorum
Aynen cnm ne diyim allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahAynı yerde yaptırman önemli canım az yükselme olsa arada fark hastane kaynaklı olabilir diyebiliriz ama düşme olması kimyasalı akla getiriyor.
Her şeyin hayırlısını versin Rabbim, üzülme hamile kalabilmek bile çok büyük şans.
Ben bebeğimin kalbi durduğunda bir daha olur mu endişesi yaşarken 2.5 ay adet göremedim.
İnşallah bir yanlışlık olmuştur ve sağlıklı bir hamilelik yaşayıp bebeğini kucaklarsın ama dediğim gibi değilse de üzülme beterin beteri var.
Canim bak benim yengemde 3 aylık bebek dusurdu kimyasal gebelikten. Onlarda doktor hatası dedi.Inşallah cnm valla biraz daha böyle giderse ben kafayı yiyecem biliyorum moral çok önemli ama bnm moralim sıfır
Aynen cnm ne diyim allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ne yapiyim cnm bilmiyidum biliyorum buda gidecek artık daha sonra tedavilerime başlamayı düşünüyorum çünkü böyle olmazCanim bak benim yengemde 3 aylık bebek dusurdu kimyasal gebelikten. Onlarda doktor hatası dedi.
Tekrar hamile kaldı sadece kan testi yaptırdı dahada gitmicem doktora falan dedi. geçen gün onuda düşürmüş ama ilerlemeden kalp atışları falan başlamadan daha . doktor bebek yok düşmüş demiş. şimdi hamile kalmadan önce kendine tedavi ettirecek ne problem var diye. Canini sıkma üzülme hormonların daha çok etkilenir. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur seninki. Keşke hamile kalmadan kendine bu tedavi falan yaptirsaydin belki rahimde incelme falan olabilir.
Sağol cnm allah razı olsunÇok geçmiş olsun güzelim
Canım çok geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır inşallah bozma moralini Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoz inşşSağol cnm allah razı olsun
Sağol cnm allah razı olsun senden ne yapiyim sabretmeye çalışıyorum sabır diliyorum rabbimdenCanım çok geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır inşallah bozma moralini Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoz inşş
cok gecmiş olsun canım bende hastanedeyım kızımı yatırmişlar 6yasında apandısıt dıyorlar ınşallah degıldır kızlarBen hastaneden geldim şimdi özele gittim doktor rahimde parça olduğunu rahim etrafında kanama olduğunu söyledi deger düşük oldugu için gebelikte olabilir dedj pazartesi ye kadar beklememi söyledi hem karından hem vajinal baktı
Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda sifasini versin ınş.cok gecmiş olsun canım bende hastanedeyım kızımı yatırmişlar 6yasında apandısıt dıyorlar ınşallah degıldır kızlar
cok sagol canım allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda sifasini versin ınş.
Sağol cnm size de çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahcok gecmiş olsun canım bende hastanedeyım kızımı yatırmişlar 6yasında apandısıt dıyorlar ınşallah degıldır kızlar
Gecmis olsun canım inşallah değildir apandisit.cok gecmiş olsun canım bende hastanedeyım kızımı yatırmişlar 6yasında apandısıt dıyorlar ınşallah degıldır kızlar
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı hamile kalmayı nasip eder Rabbim inşallah korktuğun olmaz ama olursa bir hormonlarına baktır canumSağol cnm allah razı olsun senden ne yapiyim sabretmeye çalışıyorum sabır diliyorum rabbimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?