Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar nasilsiniz benim kasikdaki sancim anca yavasladi simdide rahimde sanci avr sankinay piskolojikmi bilmiyorum bugunde baya akintim geldi nelernoluyo benmi bile anlamadim ay dusnmemeye calisiykrum ama elimde degil Rabbim hepimizi selmate cikarsin insAllah.

Bence tutundu hadi inşallah 3 kızından sonra oğlun olur inşallah bizlere de yol gosterirsin

Canim benimde düşük lerim olmuştu bilirim neler yaşadığını inşallah seninki durur bekle biraz
Hiç sanmıyorum cnm değerin düşmesi iyi bişey değil doktor bugün vajinal ultrasondan baktı rahimde parça olduğunu rahim etrafında kanama olduğunu söyledi pazartesi ye kadar beklememi söyledi ama az önce sancı hem belime hem kasiklarima bıçak saplanir gibi girdi 15 dkligdkligina zor idare ettim kanamam olacak sandım bişey gelmedi ama iç kanamam olduğu için ondan öyle oldu sanırım

Çok geçmiş olsun cnm. Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah.

Kız lar hepınızden allah razı olsun alintı yapmayı bılmıyom doktor sabah gelcek
Bakıcak
Cnm istedigin msjin alt bölümünde cevapla yaziyor pembe onu tikliyorsun o sekilde alinti yapabilirsin. Kuzucuğa Rabbim şifa versin beterinden korusun icim acidi sen apandis yazinca yavrum nasil cani yanmistir. Insallah gecer Allah yar ve yardimcin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…