- 11 Aralık 2017
- 551
- 1.041
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.681
Geçmiş olsun inşallah değildir şimdi nasıl durumunda düzelme oldumucok gecmiş olsun canım bende hastanedeyım kızımı yatırmişlar 6yasında apandısıt dıyorlar ınşallah degıldır kızlar
Geçmiş olsun canımcok gecmiş olsun canım bende hastanedeyım kızımı yatırmişlar 6yasında apandısıt dıyorlar ınşallah degıldır kızlar
Cnm ya insAllah rabbim en hayırlısını nasio etsin hakkinda cok gecmis olsun bitanem vardir bundada bi hayir oyle dusun.Ne yapiyim cnm bilmiyidum biliyorum buda gidecek artık daha sonra tedavilerime başlamayı düşünüyorum çünkü böyle olmaz
Hayırlısı canim hamile kalmadan araştırma yaptır benim dr um derdi her derdin bir ilacı vardır diyeNe yapiyim cnm bilmiyidum biliyorum buda gidecek artık daha sonra tedavilerime başlamayı düşünüyorum çünkü böyle olmaz
Rabbim sifa versin cnm insAllah saglicakla cikarsiniz hastaneden.cok gecmiş olsun canım bende hastanedeyım kızımı yatırmişlar 6yasında apandısıt dıyorlar ınşallah degıldır kızlar
Canim benimde düşük lerim olmuştu bilirim neler yaşadığını inşallah seninki durur bekle birazSağol cnm size de çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
Bence tutundu hadi inşallah 3 kızından sonra oğlun olur inşallah bizlere de yol gosterirsinKizlar nasilsiniz benim kasikdaki sancim anca yavasladi simdide rahimde sanci avr sankinay piskolojikmi bilmiyorum bugunde baya akintim geldi nelernoluyo benmi bile anlamadim ay dusnmemeye calisiykrum ama elimde degil Rabbim hepimizi selmate cikarsin insAllah.
Ay kalbim durcak cnm ya insAlalh oglum tutunmusdur hepimizin insAllahh Aminnn insAllah ah bi olsa yol gostermezmiyim cnmBence tutundu hadi inşallah 3 kızından sonra oğlun olur inşallah bizlere de yol gosterirsin
Iyı dileklerin için teşekkür ederim cnm bu gebeligimde sonlandiktan sonra artık tedavi olarak gebe kalmayı düşünüyorum.Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı hamile kalmayı nasip eder Rabbim inşallah korktuğun olmaz ama olursa bir hormonlarına baktır canum
Evet cnm artık öyle düşünmeye başlıyorum zaten başka elimden bişey gelmiyor rabbim sena da inşallah bir erkek evlat verirCnm ya insAllah rabbim en hayırlısını nasio etsin hakkinda cok gecmis olsun bitanem vardir bundada bi hayir oyle dusun.
Aynen öyle cnm artk kısmet 3.ye buda gitse gidecek t zaten 2 dusugum oluyorHayırlısı canim hamile kalmadan araştırma yaptır benim dr um derdi her derdin bir ilacı vardır diye
Hiç sanmıyorum cnm değerin düşmesi iyi bişey değil doktor bugün vajinal ultrasondan baktı rahimde parça olduğunu rahim etrafında kanama olduğunu söyledi pazartesi ye kadar beklememi söyledi ama az önce sancı hem belime hem kasiklarima bıçak saplanir gibi girdi 15 dkligdkligina zor idare ettim kanamam olacak sandım bişey gelmedi ama iç kanamam olduğu için ondan öyle oldu sanırımCanim benimde düşük lerim olmuştu bilirim neler yaşadığını inşallah seninki durur bekle biraz
Çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah kuzucuğuna.cok gecmiş olsun canım bende hastanedeyım kızımı yatırmişlar 6yasında apandısıt dıyorlar ınşallah degıldır kızlar
Çok geçmiş olsun cnm. Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah.Hiç sanmıyorum cnm değerin düşmesi iyi bişey değil doktor bugün vajinal ultrasondan baktı rahimde parça olduğunu rahim etrafında kanama olduğunu söyledi pazartesi ye kadar beklememi söyledi ama az önce sancı hem belime hem kasiklarima bıçak saplanir gibi girdi 15 dkligdkligina zor idare ettim kanamam olacak sandım bişey gelmedi ama iç kanamam olduğu için ondan öyle oldu sanırım
Inşallah cnm allah razı olsunÇok geçmiş olsun cnm. Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah.
Cnm istedigin msjin alt bölümünde cevapla yaziyor pembe onu tikliyorsun o sekilde alinti yapabilirsin. Kuzucuğa Rabbim şifa versin beterinden korusun icim acidi sen apandis yazinca yavrum nasil cani yanmistir. Insallah gecer Allah yar ve yardimcin olsun canimKız lar hepınızden allah razı olsun alintı yapmayı bılmıyom doktor sabah gelcek
Bakıcak
Ayy kuzum ya rabbim yardımcınız olsun.Kız lar hepınızden allah razı olsun alintı yapmayı bılmıyom doktor sabah gelcek
Bakıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?