- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.701
Canım benim inşallah tatlı telaşın mutlulukla son bulur dualarım seninle Rabbim 3 çiçekten den sonra bir oğlan nasip etsin sana ve tüm isteyenlereKizlar nasilsiniz benim kasikdaki sancim anca yavasladi simdide rahimde sanci avr sankinay piskolojikmi bilmiyorum bugunde baya akintim geldi nelernoluyo benmi bile anlamadim ay dusnmemeye calisiykrum ama elimde degil Rabbim hepimizi selmate cikarsin insAllah.
Iyı dileklerin için teşekkür ederim cnm bu gebeligimde sonlandiktan sonra artık tedavi olarak gebe kalmayı düşünüyorum.
Amin cnm valla çok yoruldum ben inşallah bidaha rabbim yasatmaz bana böyle birşeyiCanım benim inşallah tatlı telaşın mutlulukla son bulur dualarım seninle Rabbim 3 çiçekten den sonra bir oğlan nasip etsin sana ve tüm isteyenlere
Canım sen sıkma canını bende biliyorsun yaşadım ve sonra korktum senin üst üste olması daha güç tabi Allahım sana kolaylık nası etsin inşallah
İnşallah korkulacak bişey yoktur Allah şifasını versincok gecmiş olsun canım bende hastanedeyım kızımı yatırmişlar 6yasında apandısıt dıyorlar ınşallah degıldır kızlar
Canım benim de sağ kasıkta hafif ağrı oluyo ama zamanı tutturamadım endişesi var hep içimde
Canım sağlık ocağına kan testi verdin miHerkese merabalar. Nasil gidiyor hamiş arkadaşlarim. Ben halsizim sürekli. Ve sabah uyandigimda baş ağrılarıyla uyaniyorum. Şuanda da öyle. Bulanti henüz yok ama hassaslik var herseyi yiyemiyorum. Basim cok agriyor ya varmi benim gibi
Ewet cnm beklenedeyim 5 gin once deneme oldu ama bazen tuttu diyorum bazen yok diyirum bilmiyirim karisik duygulardayim dua edin kaldiysamda ohluma kalirim insAllah 3 kizdan sobra hepimiz gonlunce versin rabbim.
Oy bas agrisi erkek bebis habercisi hadi hayirlisi cnm insAlaph saglicakla al kucagina oglunu.Herkese merabalar. Nasil gidiyor hamiş arkadaşlarim. Ben halsizim sürekli. Ve sabah uyandigimda baş ağrılarıyla uyaniyorum. Şuanda da öyle. Bulanti henüz yok ama hassaslik var herseyi yiyemiyorum. Basim cok agriyor ya varmi benim gibi
Ewet cnm beklenedeyim 5 gin once deneme oldu ama bazen tuttu diyorum bazen yok diyirum bilmiyirim karisik duygulardayim dua edin kaldiysamda ohluma kalirim insAllah 3 kizdan sobra hepimiz gonlunce versin rabbim.
Baş ağrısı ilk zaman bende çektim çok fena bişey geçti sonra.halsizlik ilk başlarda çok yoğun oluyor su an iyi benim benim bulantı erken başladı 5.haftadaHerkese merabalar. Nasil gidiyor hamiş arkadaşlarim. Ben halsizim sürekli. Ve sabah uyandigimda baş ağrılarıyla uyaniyorum. Şuanda da öyle. Bulanti henüz yok ama hassaslik var herseyi yiyemiyorum. Basim cok agriyor ya varmi benim gibi
Yok canim kontrole gittigimde nasil olsa isteyecek doktor. Biraz canim tatli heraldeCanım sağlık ocağına kan testi verdin mi
Insallah amiin. Ama yinede diger ihtimali göze aliyorum cok kaptirmak istemiyom. Belirtilere de hic inanmiyorum benim ikinci kizimda hic bulanti olmadi belim sürekli agrirdi. Nasip canim yaa.Oy bas agrisi erkek bebis habercisi hadi hayirlisi cnm insAlaph saglicakla al kucagina oglunu.
Canim diyet yapmismiydin yumurtlama gününe dikkat ettinmiKizlar nasilsiniz benim kasikdaki sancim anca yavasladi simdide rahimde sanci avr sankinay piskolojikmi bilmiyorum bugunde baya akintim geldi nelernoluyo benmi bile anlamadim ay dusnmemeye calisiykrum ama elimdmime degil Rabbim hepimizi selmate cikarsin insAllah.
Kaşık artışıyla erkek bebek hiç alakasiyok bende kaşık ağrısı yaşadım ama kızdı canim belirtilere tanımlamak lazimKasık ağrısı varsa erkektir o inşallah.3 kızdan sonra rabbim oğlunu kucağına almayı nasip eder inşallah
Belirtiler gerçektende çok yanıltıcı oluyor. Ama ben hala iddia ediyorum göğüs büyümüsi kız bebek ama dolguluk ve ağrı hissi demiyorum. Benim kızlarımda hep göğüslerim büyüdü önce bunda hep ağrıdı el vuramadim desem yeridir. Ama buyumediler göbeğim çıktı baya bakalım teorim kendimde tutacak mi. Bende artık çok heyecanlandim merak ediyorum doktor çok emin söyledi erkek diye ama ne bilim diğerlerinde de yüzde 90 erkek deyip kız olunca acaba gene mi diyorumBende belirtilere çok takılımiyorum komşum ilk bebeginde ne bulantı ne kusma hiç birşey yaşamamış çok rahat geçmiş kızı var.bu ikinci gebeligi doğum yaptı şimdi hergün bulantı kusma.goguslerim hemen şişti karardı uçları dedi 1.den farklı belirtiler yaşadığı için erkek bekledi hep bizde hep erkek mi acaba diye yorum yaptık bir kızı daha oldu.
Canim sende tek deneme ilemi hamile kaldin.Belirtiler gerçektende çok yanıltıcı oluyor. Ama ben hala iddia ediyorum göğüs büyümüsi kız bebek ama dolguluk ve ağrı hissi demiyorum. Benim kızlarımda hep göğüslerim büyüdü önce bunda hep ağrıdı el vuramadim desem yeridir. Ama buyumediler göbeğim çıktı baya bakalım teorim kendimde tutacak mi. Bende artık çok heyecanlandim merak ediyorum doktor çok emin söyledi erkek diye ama ne bilim diğerlerinde de yüzde 90 erkek deyip kız olunca acaba gene mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?