Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim diyet yapmismiydin yumurtlama gününe dikkat ettinmi

Kaşık artışıyla erkek bebek hiç alakasiyok bende kaşık ağrısı yaşadım ama kızdı canim belirtilere tanımlamak lazim
Cnm ben ağustostan beri diyetteyim fitil kullandim yumurta takibinyaptirdim sagda yum olunca cat ignesi 39 saat iliski oldu elimden geleni yaotim artik cnm insAlalh oglumuza hamile kaliriz.

Sanki benim kızları tarif ettin

Sanki benim kızları tarif ettin

Nikin çok sempatik geldi
Buraya üye olunca ilk arkadaşımın nikide citos du
Beraber çok şey paylaştık şimdi telefondan görüşüyoruz
Daha senide unutmam

Rabbim kızlarımıza hayırlı ömürler versin inşallah

Hamileymissin .. ne güzel rabbim tamamına erdirsin
Bizlere de nasip etsin inşallah
Cinsiyeti ney bebeginin

Cnm.sne diyet ve yum takibi yaotinmi biraz anlatirmisin
Aslında bilinçli bir diyet değildi canım benimki. Düzenli hacamat yaptırıyorum. Zamanla damak tadım değişti asitli içecekler abur cubur tatlı yiyemez oldum ki bunlar en çok tükettiğim şeylerdi. Yumurta takibini de 1 yıl hamile kalamayıncaya zorunluluktan yaptım. Meğerse adet bitiminden hemen sonra yumurtlayip 12 16 sonrada catliyormus. T çizgisi hiç c den koyu olmadı. Eşitlik vardı t hafif açılmaya başlamıştı zaten sabah test yaptığımda çizgi silikti. Ve bunlar hep denk geldi umarım cinsiyeti değişmez de sizlere daha uzun şeylerde anlatırım.

Canim diyet yapmismiydin yumurtlama gününe dikkat ettinmi

Kaşık artışıyla erkek bebek hiç alakasiyok bende kaşık ağrısı yaşadım ama kızdı canim belirtilere tanımlamak lazim

Canım ben aşırı kasık ağrısından bahsediyorum.Genelde hep erkek oluyor çok kasık ağrısı olanın

Canım kaçıncı günde hamile kaldın başka neler var anlatman gereken şimdiden Söylersen deniyecek olanların aklında olur

Canım merhaba

Ayyy öylemiii ne güzel

2 kızım var canım

Oğlum olacak inşş mart annesi adayıyım

Canım kaçıncı günde hamile kaldın başka neler var anlatman gereken şimdiden Söylersen deniyecek olanların aklında olur
13. Günün ilk saatleri canım. Cinsiyet kesinlesmeden yorum yapmak istemiyorum Ozellikle bişey yapmadım. 3 tane kız çocuğa hamile kaldım 2 si yaşıyor. Düşündüm ki genellikle ilk çocuğun cinsiyeti neyse çook büyük çoğunlukla geriside aynı oluyor istisnalar elbet var. Yumurtlama gününü bilmem ama biz eşimle yıllardır yemenin içmemiz gibi birçok şey aynıydı. Şehir değiştirdik içtiğimiz şu bile değişti damak tadimiz uyku düzenimiz. Ömer Çelakil dan duymuştum farklı cinsiyet istiyorsanız yattığınız yönü değiştirin diye. Kapı tarafında yatarım ben hep bi düşündüm daha önceki şehirde oturdugumuz bütün evlerde sol tarafimda yatıyordum ana bu şehirde oda denk geldi 1 yıldır ki sağ tarafta yatıyorum. Benim tezim bu yönde ama en çok inandığım nasip o yüzden ahkam kesmek istemem belkide kızıma hamileyimdir

Hayırlısı olsun canım allahım gönlündekini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı ve gönlündekini nasip etsin allahım

N naznaz16 canım nasılsın? Bebek işini ne yaptın?
M MRM01 deneme oldumu bu ay?
@SEVECENIM nerelerdesin?
@sblkal canım yazmıyorsun artık?

Gündemde hiç yok kuzum bilmiyorum bakalım ne zaman olacak ya da olacak mı. Sen nasılsın kuzum nasıl? Valla çok merak ediyorum seni bebeğini benim yerime de kokla emi lohusasın duan kabul olur bana da dua et inşallah bende 3 kızdan sonra hayırlı bir oğul sahibi olurum

Cnm ben ağustostan beri diyetteyim fitil kullandim yumurta takibinyaptirdim sagda yum olunca cat ignesi 39 saat iliski oldu elimden geleni yaotim artik cnm insAlalh oglumuza hamile kaliriz.
Inşallah canim yumurtaların kendiliğinden catlamadimi ay inşallah oğluna hamile kalirsin

Inşallah canim yumurtaların kendiliğinden catlamadimi ay inşallah oğluna hamile kalirsin
Aminnn insAlalh cnm hepimize nassiomolsun tum hasretiyle yanan arkadaslarima insAllah. Cnm dr tanidigim dedi riske atma igne yapalim bende oyle denedim nasio insAlalh hamsi kalirom amabu aksam rahimde bi samci vuuryo neden bilmiyorum zonkluyo resmen arada simdi hamilenkalicammi endisesinoldukdan sonra cinsoyet ay bilmiyom Rabbim bu sefer insAllah sevinc yasator hayali bile cok guzel

Rabbim en kisa zamanda insallah sanada nasip etsin oglunu kuzum.

Günaydın hanımlar bende 12 haftalik hamileyim iki kızım var 3.gebeligim adetin bitiminin ertesi gün hamile kaldım planlı değildi çünkü inşallah oğlum olur sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun tabi hamileligim çok farklı kizlarimdaki gibi değil birde hareketini hissediyorum benim gibi hisseden varmı su icemiyorum idrarim açık sarı

Allah gönlündekini nasip etsin inşallah canım adet bitimi oğlu olanı çok duydum inşallah senin de öyledir

Rabbim en kisa zamanda insallah sanada nasip etsin oglunu kuzum.
Biliyor musun canım eskisi gibi hevesim kalmadı hamilelik bebek zor geliyor gözüme bilmiyorum artık hayırlısı diyorum Rabbime. Esim de hiç bu konudan konuşmuyor dün adet oldum dedim hap içeyim mi yok dedi. Normalde hep ben korunurdum düşüğe kadar simdi o korunuyor ne zaman denemek isterse bakalım ben sizlerin sevinci ile mutlu oluyorum Rabbim hamilelere gönlündekini duymayı nasip etsin sana da oğluna hamile kalmayı. Dualarında unutma beni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…