Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Canım merhaba

Bende adet bitimi hamile kaldım, 2 defa ilişki oldu o ay eşim yurt dışına çıktı

11-12 haftalıkken pıt pıt hafif atmalar hissetmeye başladım sol kaşığımda. Şaşırdım hatta çok erken değilmi diye

Babaannem o zaman demişdi: bebek erkekdir, erkek çocuğu erken canlanır diye

3. Çocuğum, 2 kızım var

Şükürler olsun oğlum olacak

Doktorumda 13. Haftalıkken erkeğe benzio demişdi

Çok rahat bi hamilelik oldu şükür şimdiye kadar
Bulantı kusma asla olmadı

Dışarda gören teyzelerde soruo bazen: bebek erkekmi die
Sordum birine nerden anladın diye: karın şeklinden dedi

Kızlarda kalçamda büyümüşdü

Bunda sadece karnım var
Top yutmuş gibiyım

Sende hangi belirtiler var

Yazdıklarını okuyunca, aaa sanki ben yazmışım gibi
Aynısını yaşamışız
Okuyunca dedim: bebek erkek
Öğrenmene az kalmış
Ahhh o haftaları beklemek ne stresli bilirim

Çok bariz oynaması var bulantı kusma yok zeytin çok yiyorum tuzlu şeyler tatlı hiç canım istemiyor tuzlu ayran çok içiyorum ama maşallah belirtileriniz benimkiyle aynı Karnım top gibi kilo almadım henüz otururken oynadığını çok hissediyorum
Maşallah bana umut oldunuz Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip eylesin inşallah ..
Benim oynamalari ilk önce atma gibiydi şimdi baya oynuyor evet sizinki gibi karnım hemen çıktı tuzlu şeyler yiyorum tatlı hiç canım istemiyor ki ben tatlisiz duramazdim bulantı kusmam yok evet daha rahat geçiyor kizlarima göre bu hafta Dr kontrolum var ama acaba şimdi anlasilirmi diye 13-14. haftada gideyim diyorum

Amin inşallah Rabbim isteyen herkese versin
Yeme alışkanlığımızda aynı
Tatlıyla aram hiç yok
Yeme alışkanlığımda çok değişdi
Süt ürünleri meyve sebze çok tüketiorum
Yıllardır süt içmeyen ben, günde 2 bardak süt içiorum

Cinsiyeti belli olmadan eşimle şakalaşıoruz: ye tatlıyı çıkar hakkıyı, lafı vardırya
Bende dedim: bol tatlı yemem lazım
O teside çürütmüş oldum aslında
Tatlı olmazsada olmasın durumundayım
Ekşide istemedi canım

Bir dahakş randevun ne zaman
Tecrübeli doktor anlar cinsiyeti
Bekle biraz daha
13 haftalıkken erkeğe benzio dedi
Bidahaki randevum 17 haftalıkkendi
Bekleyemedim ben
Başka doktora gittim 15 haftalıkken
Tasdikledi oğlum olacağını
Benim doktorda şimdi her gittiğimde: erkek demişdik demi diye onaylıor

Benimde bu hafta randevum yani 12.haftada ama 14-16 arası daha kesin birsey söylüyorlar acaba gitmesemmi diyorum yoksa 16 yi bekleyemem

Kızlar aklıma takılıyo ben doktora gittiğimde ne diyeceğim hamile kalmak istiyorum ama oğlan istiyorum 2 kızım var dersem doktor bana olumsuz birşey der mi yani yumurta takibi yapar mı bilemedim ay
Canım bazı doktorlar böyle şeyleri saçma buluyorlar kestirip atıyorlar.rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsin.Ben kendi doktoruma anlattım böyle birşey duymadım hiç istiyorsan tabiki yumurta takibini yaparım dedi.bende yumurta takibi yaptırdım ama yinede evde test yap vücudunu takip et benim gece çatladı mesela anladım birliktelik oldu sabahida doktora gittim tekrar baktı evet çatlamış dedi teyit ettirmiş oldum.Belki eve gelip deneseydim geç kalmış olucaktim.benim önerim vücudunu 2 ay öncesi testle ve akinti takibi ile tanımaya çalış.deneyeceğin ay istersen garantiye almak için catlamaya yakın baktirip az çok bir fikir edinebilirsin yine boyutuna göre sagdami solda mi en azindan

100 lerce video izledim
Forumlarda dolaşdım
Evde cinsiyet belirleme testlerine kadar yaptım
Maksat vakit geçsin
Doktora giderken o yol uzadı hiç bitmicek gibi
Son şansımdı ve artık çevre baskısından bıkmışdım
Çokk şükür Rabbime gönlümdekini verdi
Bu hafta renkli ultrason resmi çektirmek istiom, yüzünü göremedim daha
Farklı hastaneden randevu alacağım

Bende tam onu soracaktım renkli ultrason çok güzel birsey bence mutlaka yaptırın hamilelik çok keyifli anne olmak paha bicilemez Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bende tam onu soracaktım renkli ultrason çok güzel birsey bence mutlaka yaptırın hamilelik çok keyifli anne olmak paha bicilemez Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kesinliklee
10 yıldan sonra gelecek inş
Özlemişiz bebek kokusunu
Sıfırdan çeyiz dizioruz ona şuan
Son randevumda kafa aşağı, sırtı dönük vee yüzünü kapatmışdı, göremedim
Bakalım bu hafta nolacak

Doktora giderken çikolata yeee
Hareketleniyor bebek

Kesinlikle bende iki kızımı pespese yaptım aralarinda 2 yaş var şimdi küçüğüm 6 yaşında ama bende çok hevesliyim hastane odası süslemek istiyorum kıyafet almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…