Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kesinlikle bende iki kızımı pespese yaptım aralarinda 2 yaş var şimdi küçüğüm 6 yaşında ama bende çok hevesliyim hastane odası süslemek istiyorum kıyafet almak istiyorum

Benim kızların arasındada 2 yaş var
11 ve 9 yaşındalar şimdi

Yıllardır pembeler elbiseler bebekler bölümünden sonra erkek bebek alışverişi yapmak tuhaf geldi ilk başlarda bana

Benim kızların arasındada 2 yaş var
11 ve 9 yaşındalar şimdi

Yıllardır pembeler elbiseler bebekler bölümünden sonra erkek bebek alışverişi yapmak tuhaf geldi ilk başlarda bana
Evet degisiklik güzeldir asıl dogunca farklı gelecek

Canım yazdıkların benim için cidden açıklayıcı oldu çokta mantıklı geldi evet doktor seçimi çok önemli dediğin gibi 2 ay yumurta takibi yapayım önce zaten henüz düşünmüyorum şimdilik araştırma yapıyorum bide hangi marka testi kullanıyosun sen şu pik dediğiniz şey ne çok oldum demi şimdiden saolun canlar

Kizlar yaşiniza hamile kaldiginiz ayin rakamini ekleyin ciftse erkek tekse kiz miş denermisiniz mrk ettim. Örnek vereyim 32 yaşındayım ve nisanda hamile kaldim örneğin. Nisan 4. Ay oluyor 32+4=36 çift bu şekilde yaparmisiniz

35 yasindayim 10.ayda hamile kaldım 45 tek yani erkek oluyor sanırım bide hücre yenileme var oda tuttu hesaplayinca kizlarim doğru çıktı buda erkek çıkıyor

35 yasindayim 10.ayda hamile kaldım 45 tek yani erkek oluyor sanırım bide hücre yenileme var oda tuttu hesaplayinca kizlarim doğru çıktı buda erkek çıkıyor
Canim tek kiz cift erkekmiş böyle seyler moralimi bozuyor ya bendede tek cikti. Ama cinsiyeti belli olan yada dogum yapmis arkadaşlar yaparmisiniz

Ben laboquik marka kullandım n11den almıştım 50lik kutu yetti 3 ay kullandım.testte T(test çizgisi) ve C (kontrol çizgisi) var.C ye göre T yi değerlendiriyoruz C hep aynı koyuluktadir yumurtlama yaklaştıkça T koyulasmaya başlar ve T C den çok daha koyu olduğunda test pik yapmış olur vücudunuzdaki Lh hormonu en üst seviyede demektir ve artik çatlama yakındır demek.bu durumda 4 saatte bir test tekrarlanır T nin koyulugu acilmaya başlayınca yumurta çatlamış demek.

31 yaş+ekim 10=41 tek cikti canım.bakiyim bu cuma gidicem doktorun aleti çok iyi yorum yapar diye düşünüyorum

Canim tek kiz cift erkekmiş böyle seyler moralimi bozuyor ya bendede tek cikti. Ama cinsiyeti belli olan yada dogum yapmis arkadaşlar yaparmisiniz
Canım şimdi yaptım kızlarıma ilk kızım çift çıkıyor 2.kızım tek bu gebelikte yine tek :)

Belirtilerinizi ben de yasadim.kizimla hamileyken limonu mandalina portakal yer gibi yiyiyordum .simdi ise limon denildiginde bile dislerim gicirdiycak sanki.bu hamileligimde peynir cok yiyiyorum.siyah zeytin ,peynir olmasa ayakta duramazdim.cunku bu sefer cook kusmalarim bulantilarim oldu.ve bel agrim oldu kizimmla hamileyken yasadigim belirtiler yoktu bu sefer.ha bi de meme ucum bu hamileligimde daha bi koyulasti.16 haftalik hamileyim.gecen hafta baska bi doktora gittim erkek dedi.inanamadim cuma gunu de kendi doktoruma gittim o da erkek dedi.ama hala esim detayli ultrasonu bekliyor netlestirmek icin

Rabbim kucağına almayida nasip etsin canım.sık ilişkimi denedin yoksa yumurtlama günü filan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…