- 31 Temmuz 2017
- 383
- 776
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.761
Kesinlikle bende iki kızımı pespese yaptım aralarinda 2 yaş var şimdi küçüğüm 6 yaşında ama bende çok hevesliyim hastane odası süslemek istiyorum kıyafet almak istiyorum
Evet degisiklik güzeldir asıl dogunca farklı gelecekBenim kızların arasındada 2 yaş var
11 ve 9 yaşındalar şimdi
Yıllardır pembeler elbiseler bebekler bölümünden sonra erkek bebek alışverişi yapmak tuhaf geldi ilk başlarda bana
Canım yazdıkların benim için cidden açıklayıcı oldu çokta mantıklı geldi evet doktor seçimi çok önemli dediğin gibi 2 ay yumurta takibi yapayım önce zaten henüz düşünmüyorum şimdilik araştırma yapıyorum bide hangi marka testi kullanıyosun sen şu pik dediğiniz şey ne çok oldum demi şimdiden saolun canlarCanım bazı doktorlar böyle şeyleri saçma buluyorlar kestirip atıyorlar.rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsin.Ben kendi doktoruma anlattım böyle birşey duymadım hiç istiyorsan tabiki yumurta takibini yaparım dedi.bende yumurta takibi yaptırdım ama yinede evde test yap vücudunu takip et benim gece çatladı mesela anladım birliktelik oldu sabahida doktora gittim tekrar baktı evet çatlamış dedi teyit ettirmiş oldum.Belki eve gelip deneseydim geç kalmış olucaktim.benim önerim vücudunu 2 ay öncesi testle ve akinti takibi ile tanımaya çalış.deneyeceğin ay istersen garantiye almak için catlamaya yakın baktirip az çok bir fikir edinebilirsin yine boyutuna göre sagdami solda mi en azindan
Yaptım teşekkür ederimBende telefon dan giriyorum hesap ayarlarina girip tahmini doğum tarihini yazıyorsun takvim oluşmuş oluyor.
35 yasindayim 10.ayda hamile kaldım 45 tek yani erkek oluyor sanırım bide hücre yenileme var oda tuttu hesaplayinca kizlarim doğru çıktı buda erkek çıkıyorKizlar yaşiniza hamile kaldiginiz ayin rakamini ekleyin ciftse erkek tekse kiz miş denermisiniz mrk ettim. Örnek vereyim 32 yaşındayım ve nisanda hamile kaldim örneğin. Nisan 4. Ay oluyor 32+4=36 çift bu şekilde yaparmisiniz
Aa pardon ben tam tersi duymuştum tekse kızmi35 yasindayim 10.ayda hamile kaldım 45 tek yani erkek oluyor sanırım bide hücre yenileme var oda tuttu hesaplayinca kizlarim doğru çıktı buda erkek çıkıyor
Canim tek kiz cift erkekmiş böyle seyler moralimi bozuyor ya bendede tek cikti. Ama cinsiyeti belli olan yada dogum yapmis arkadaşlar yaparmisiniz35 yasindayim 10.ayda hamile kaldım 45 tek yani erkek oluyor sanırım bide hücre yenileme var oda tuttu hesaplayinca kizlarim doğru çıktı buda erkek çıkıyor
Evet kizlarim tek çıkıyorCanim tek kiz cift erkekmiş böyle seyler moralimi bozuyor ya bendede tek cikti. Ama cinsiyeti belli olan yada dogum yapmis arkadaşlar yaparmisiniz
Ben laboquik marka kullandım n11den almıştım 50lik kutu yetti 3 ay kullandım.testte T(test çizgisi) ve C (kontrol çizgisi) var.C ye göre T yi değerlendiriyoruz C hep aynı koyuluktadir yumurtlama yaklaştıkça T koyulasmaya başlar ve T C den çok daha koyu olduğunda test pik yapmış olur vücudunuzdaki Lh hormonu en üst seviyede demektir ve artik çatlama yakındır demek.bu durumda 4 saatte bir test tekrarlanır T nin koyulugu acilmaya başlayınca yumurta çatlamış demek.Canım yazdıkların benim için cidden açıklayıcı oldu çokta mantıklı geldi evet doktor seçimi çok önemli dediğin gibi 2 ay yumurta takibi yapayım önce zaten henüz düşünmüyorum şimdilik araştırma yapıyorum bide hangi marka testi kullanıyosun sen şu pik dediğiniz şey ne çok oldum demi şimdiden saolun canlar
Canim senin bebis erkekmiEvet kizlarim tek çıkıyor
31 yaş+ekim 10=41 tek cikti canım.bakiyim bu cuma gidicem doktorun aleti çok iyi yorum yapar diye düşünüyorumKizlar yaşiniza hamile kaldiginiz ayin rakamini ekleyin ciftse erkek tekse kiz miş denermisiniz mrk ettim. Örnek vereyim 32 yaşındayım ve nisanda hamile kaldim örneğin. Nisan 4. Ay oluyor 32+4=36 çift bu şekilde yaparmisiniz
Canım şimdi yaptım kızlarıma ilk kızım çift çıkıyor 2.kızım tek bu gebelikte yine tek :)Canim tek kiz cift erkekmiş böyle seyler moralimi bozuyor ya bendede tek cikti. Ama cinsiyeti belli olan yada dogum yapmis arkadaşlar yaparmisiniz
Henüz belli değilCanim senin bebis erkekmi
Oyy inşallah insallah müjdeyi verirsin. Erkege benziyor derse tamamdir :)31 yaş+ekim 10=41 tek cikti canım.bakiyim bu cuma gidicem doktorun aleti çok iyi yorum yapar diye düşünüyorum
Belli olurmu acaba31 yaş+ekim 10=41 tek cikti canım.bakiyim bu cuma gidicem doktorun aleti çok iyi yorum yapar diye düşünüyorum
Çok bariz oynaması var bulantı kusma yok zeytin çok yiyorum tuzlu şeyler tatlı hiç canım istemiyor tuzlu ayran çok içiyorum ama maşallah belirtileriniz benimkiyle aynı Karnım top gibi kilo almadım henüz otururken oynadığını çok hissediyorum
Maşallah bana umut oldunuz Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip eylesin inşallah ..
Benim oynamalari ilk önce atma gibiydi şimdi baya oynuyor evet sizinki gibi karnım hemen çıktı tuzlu şeyler yiyorum tatlı hiç canım istemiyor ki ben tatlisiz duramazdim bulantı kusmam yok evet daha rahat geçiyor kizlarima göre bu hafta Dr kontrolum var ama acaba şimdi anlasilirmi diye 13-14. haftada gideyim diyorum
Valla yeni hastane buldum aleti çok iyi ısrar edicem bakalım cuma gitmeyi düşünüyorum 11+4 olmuş olucamBelli olurmu acaba
Rabbim kucağına almayida nasip etsin canım.sık ilişkimi denedin yoksa yumurtlama günü filan miBelirtilerinizi ben de yasadim.kizimla hamileyken limonu mandalina portakal yer gibi yiyiyordum .simdi ise limon denildiginde bile dislerim gicirdiycak sanki.bu hamileligimde peynir cok yiyiyorum.siyah zeytin ,peynir olmasa ayakta duramazdim.cunku bu sefer cook kusmalarim bulantilarim oldu.ve bel agrim oldu kizimmla hamileyken yasadigim belirtiler yoktu bu sefer.ha bi de meme ucum bu hamileligimde daha bi koyulasti.16 haftalik hamileyim.gecen hafta baska bi doktora gittim erkekdedi.inanamadim cuma gunu de kendi doktoruma gittim o da erkek dedi.ama hala esim detayli ultrasonu bekliyor netlestirmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?