- 12 Kasım 2017
- 122
- 248
- 18
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.781
Rabbim kucağına almayida nasip etsin canım.sık ilişkimi denedin yoksa yumurtlama günü filan mi
Amin amin canım ınş.Cnm 10 eylul benim adet tarihimdi ve adetim 6 gün sürer. 18 eylül de ilk ilskimiz oldu sonrasinda 2_3 gun ara.hangisinde tuttu bilmiyorum cnm.Ama şuna inaniyorum insan elinden geleni yapsin tabi dua dua dua Allah tan istemek en güzeli.internette gezinirken yusuf süresini ve erkek cocuk isteyenlerin okuyacagi duayi gördüm.Erkek çocuk isteyenlere tavsiyem yatsı namazindan sonra yusuf süresini okumalari ve uyumadan once 3 ihlas in yaninda erkek cocuk duasini okumallari.ve internetten yusuf suresinin ciktisini alip uzerlerinde tasimalari.Allah in yaninda kız cocuğu da erkek çocuğu da cooook Allahtan hayirlisiyla gonullerinden geceni istemekkk en güzeli.Ha bide eşle cinsi münasebet öncesi eşin okuyabileceği dua da var.eminim coğu kisi bilyordur ben sadece icimden geceni yazmak istedim
Tabi bu arada ben 16 Haftaligim esim hala acaba değişir mi diye emin olamiyor alisveris icin 20. Haftada kesinlesmesini bekliyooAllah hepimize gönlümüzdekini hayırlısiyla nasip etsin insallah.
öncelikle hayırlı olsun ins degismezCnm 10 eylul benim adet tarihimdi ve adetim 6 gün sürer. 18 eylül de ilk ilskimiz oldu sonrasinda 2_3 gun ara.hangisinde tuttu bilmiyorum cnm.Ama şuna inaniyorum insan elinden geleni yapsin tabi dua dua dua Allah tan istemek en güzeli.internette gezinirken yusuf süresini ve erkek cocuk isteyenlerin okuyacagi duayi gördüm.Erkek çocuk isteyenlere tavsiyem yatsı namazindan sonra yusuf süresini okumalari ve uyumadan once 3 ihlas in yaninda erkek cocuk duasini okumallari.ve internetten yusuf suresinin ciktisini alip uzerlerinde tasimalari.Allah in yaninda kız cocuğu da erkek çocuğu da cooook Allahtan hayirlisiyla gonullerinden geceni istemekkk en güzeli.Ha bide eşle cinsi münasebet öncesi eşin okuyabileceği dua da var.eminim coğu kisi bilyordur ben sadece icimden geceni yazmak istedim
Tabi bu arada ben 16 Haftaligim esim hala acaba değişir mi diye emin olamiyor alisveris icin 20. Haftada kesinlesmesini bekliyooAllah hepimize gönlümüzdekini hayırlısiyla nasip etsin insallah.
Canim erkek bebek icin mi iğne tavsiye etti doktorun inşallah duaların kabul olurAminnn insAlalh cnm hepimize nassiomolsun tum hasretiyle yanan arkadaslarima insAllah. Cnm dr tanidigim dedi riske atma igne yapalim bende oyle denedim nasio insAlalh hamsi kalirom amabu aksam rahimde bi samci vuuryo neden bilmiyorum zonkluyo resmen arada simdi hamilenkalicammi endisesinoldukdan sonra cinsoyet ay bilmiyom Rabbim bu sefer insAllah sevinc yasator hayali bile cok guzel
Ya ben seninkini erkek hissediyorum inşallah insallahCanım şimdi yaptım kızlarıma ilk kızım çift çıkıyor 2.kızım tek bu gebelikte yine tek :)
Canım bu tüm dünyada böyle standant bişey kimin ne zaman yumurtladigini doktor nerden bilsin o yüzden son adet tarihi baz alınır bazen ilk yapılan ölçümlerde bebek son adet tarihine göre büyük veya küçük çıkabilir doktor zaten tahmini erken döllenmiş yada geç döllenmiş yorumu yapılabilir.Kızlar birşey soracaktım size .şimdi benim hamilelik başlangıcı olarak doktor son adet tarihimi yazdı.ama ben hamile kaldığım zamanı biliyorum .adet bitiminden 6gün sonra hamile kaldım .şimdi başlangıcı ne zaman olarak baz alıcam .beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Canım bu tüm dünyada böyle standant bişey kimin ne zaman yumurtladigini doktor nerden bilsin o yüzden son adet tarihi baz alınır bazen ilk yapılan ölçümlerde bebek son adet tarihine göre büyük veya küçük çıkabilir doktor zaten tahmini erken döllenmiş yada geç döllenmiş yorumu yapılabilir.Kızlar birşey soracaktım size .şimdi benim hamilelik başlangıcı olarak doktor son adet tarihimi yazdı.ama ben hamile kaldığım zamanı biliyorum .adet bitiminden 6gün sonra hamile kaldım .şimdi başlangıcı ne zaman olarak baz alıcam .beni aydınlatırsanız çok sevinirim
öncelikle hayırlı olsun ins degismez
Kadının okuyacağı erkek çocuk duası nedir acaba
Hmmm anladım canımm çook teşekkür ederim..Seninde hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah henüz cinsiyete bişey dendi mi bide anneler hep hisseder ben kızlarımı hep hissetmiştim hatta 2.kızımda dr erkek dediğinde bile bi türlü inanmamştm alt komşumada dr kız demişti oda yok biliyorum erkek demişti şimdi oğlu var Rabbim ne veriyosa enn güzelini veriyoBen laboquik marka kullandım n11den almıştım 50lik kutu yetti 3 ay kullandım.testte T(test çizgisi) ve C (kontrol çizgisi) var.C ye göre T yi değerlendiriyoruz C hep aynı koyuluktadir yumurtlama yaklaştıkça T koyulasmaya başlar ve T C den çok daha koyu olduğunda test pik yapmış olur vücudunuzdaki Lh hormonu en üst seviyede demektir ve artik çatlama yakındır demek.bu durumda 4 saatte bir test tekrarlanır T nin koyulugu acilmaya başlayınca yumurta çatlamış demek.
Çok teşekkür ederimBU SON
Resulullah buyuruyor:
* "Nutfenin (rahme düşmesinden sonra) kırkiki gece geçti mi, Allah ona bir melek gönderir (ve onun vasıtasıyla) nutfeyi şekillendirir; işitmesini, görmesini, derisini, etini, kemiğini yaratır Sonra melek sorar:
"Ey Rabbim! Bu erkek mi, dişi mi?" Rabbin dilediğini hükmeder, melek de yazar" (3)
Salih bir kimse, yatağa girince; önce İhlâs sûresini okur (Ya Rabbi bana bir oğul ihsan edersen ismini (Muhammed koyacağım) der Böyle duâ edenin Allahın izniyle erkek çocuğu olur Hadis-i şerifte,
Hanımı hâmile iken, elini onun karnına koyup, "Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum" derse, bu çocuk erkek olur" buyuruldu
Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur
Ama canm adet başlangıcında hamile kalmıyorum ki adet bitiminden bi hafta sonra ilişki oluyor nasıl hamilelik başlangıcı son adet tarihi oluyor anlamıyorum kafam karıştıCanım bu tüm dünyada böyle standant bişey kimin ne zaman yumurtladigini doktor nerden bilsin o yüzden son adet tarihi baz alınır bazen ilk yapılan ölçümlerde bebek son adet tarihine göre büyük veya küçük çıkabilir doktor zaten tahmini erken döllenmiş yada geç döllenmiş yorumu yapılabilir.
Yani haklısın bence adetladetli olduğumuz ılk hafta sayılmamalı benceAma canm adet başlangıcında hamile kalmıyorum ki adet bitiminden bi hafta sonra ilişki oluyor nasıl hamilelik başlangıcı son adet tarihi oluyor anlamıyorum kafam karıştı
Canım diyorum ya ışte dünya standart hesabı bu.Tamam sen 1 hafta sonraki ilişkiyle oldu diyorsunya.doktor takibinde yumurtlama takibi yaptirdin mi kesin o gün mu yumurtladin.belki ilişkiden 5 gün sonra yumurtladin.uygun ortam ve islaklik varsa spermlerin 5 güne kadar rahim içerisinde yaşadığı görülmüş çünkü.zaten doktorlar ölçüm yaparak anlıyorlar o bebeğin kaç haftalık olduğunu sen adet tarihini hatirlamazsan soylemezsen bile mesela 5 haftalık bir bebeğin boyu ortalama belli bir olcude dir.Ama canm adet başlangıcında hamile kalmıyorum ki adet bitiminden bi hafta sonra ilişki oluyor nasıl hamilelik başlangıcı son adet tarihi oluyor anlamıyorum kafam karıştı
Ama canm adet başlangıcında hamile kalmıyorum ki adet bitiminden bi hafta sonra ilişki oluyor nasıl hamilelik başlangıcı son adet tarihi oluyor anlamıyorum kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?