- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.821
tamam canım sağol cvp verdiğin için kendimi bu aya odaklamistim ama düşündüğüm gibi gitmedi sonraki ay denemem olsun en iyisiKuruysan deneme bence riske atmış olursun perhizinde az bide kuru luk varsa spermler asidik ortamda çabuk ölüyorlar
İnşallah canım benim hayırlısı olsun rabbim rast getirsin.duzenliyse adetin az çok günü nu tahmin edersin en fazla 1-2gun oynar akintin ç.tesi baslamamismiydi mesela.tamam canım sağol cvp verdiğin için kendimi bu aya odaklamistim ama düşündüğüm gibi gitmedi sonraki ay denemem olsun en iyisi
Cmtesi akintim vardı ama testim de birşey yoktu ondan iliski oldu pzar günüde öylen cizgim koyuydu bugünde açıldı yani 1 gün içinde açıldıİnşallah canım benim hayırlısı olsun rabbim rast getirsin.duzenliyse adetin az çok günü nu tahmin edersin en fazla 1-2gun oynar akintin ç.tesi baslamamismiydi mesela.
Kalbinin sesini dinleeee. Yumurtan catlamiş belliki nasipte varsa olur olmazsa tutmaz zaten.her günki iliskiyle oglu olanda var. karar senin...Cmtesi akintim vardı ama testim de birşey yoktu ondan iliski oldu pzar günüde öylen cizgim koyuydu bugünde açıldı yani 1 gün içinde açıldı
Adetten sonraki kacinci gün bugunCmtesi akintim vardı ama testim de birşey yoktu ondan iliski oldu pzar günüde öylen cizgim koyuydu bugünde açıldı yani 1 gün içinde açıldı
Akıntı başlayınca en geç 4 gün içinde catliyor geneldeCmtesi akintim vardı ama testim de birşey yoktu ondan iliski oldu pzar günüde öylen cizgim koyuydu bugünde açıldı yani 1 gün içinde açıldı
Ama kuruymus canım akıntı islaklik olsa bende dene diyecektim.spermlerin hareketini bile etkiliyor.Kalbinin sesini dinleeee. Yumurtan catlamiş belliki nasipte varsa olur olmazsa tutmaz zaten.her günki iliskiyle oglu olanda var. karar senin...
Tamam canım sağol gündüzden biraz karnimda ağrı vardı catlamis olabilir ama şuan kuruyumKalbinin sesini dinleeee. Yumurtan catlamiş belliki nasipte varsa olur olmazsa tutmaz zaten.her günki iliskiyle oglu olanda var. karar senin...
Canim sen nasilsin nasil gidiyor bu cumamiydi randevunAma kuruymus canım akıntı islaklik olsa bende dene diyecektim.spermlerin hareketini bile etkiliyor.
İyi gidiyor canım çok şükür bulantilarda 3 günlüğüne kesildi yine bakalım cuma gideyim dedim 11+4 olucam.az evvel eğer yanlış hissetmediysem 2 kez pit diye dokundu sanki sol kasigima doğru.Canim sen nasilsin nasil gidiyor bu cumamiydi randevun
Adetin başladığı günle beraber 12 gunAdetten sonraki kacinci gün bugun
Sevindim canim. Oyy minik hissettirmeye basladi kendini masallahhhİyi gidiyor canım çok şükür bulantilarda 3 günlüğüne kesildi yine bakalım cuma gideyim dedim 11+4 olucam.az evvel eğer yanlış hissetmediysem 2 kez pit diye dokundu sanki sol kasigima doğru.
Iki adet arası nekadar peki? Benimde test böyle olmustu pik yapmadan acildi birgün sonra tekrar koyulasti. Yani adet aran 29 30 günse ayni durumu yaşayabilirsinAdetin başladığı günle beraber 12 gun
Inş bebisimdir yoksa gaz miydi acaba diyorumSevindim canim. Oyy minik hissettirmeye basladi kendini masallahhh
Yok canım 24 günde oluyor 2 aydir öne atıyor geçen ayda 8 gün koyulasti 9 gun açılmıştı 11 gun doktora gitmişdim görünürde yumurta yok sivi da yok demisti yani geçen ay erken çatladı bu ay geç düzensiz oluyor catlama sanirimIki adet arası nekadar peki? Benimde test böyle olmustu pik yapmadan acildi birgün sonra tekrar koyulasti. Yani adet aran 29 30 günse ayni durumu yaşayabilirsin
Aa yerleşme kanamasidr insAllah cnm insAllah oglun seninle annesi ..Ama bu bebisler samki cok uzcek bizo benimde hala sag kasik ve kalcada agri var otururssn iyi az ayaga kalkiyim basliyo neden bilmiyorum ;(Ben de bugün çok yoruldum lekem geldi ama adet kanaması mı yoksa başka bişey mi bilemedim. 10 Aralık'ta adet oldum daha var neden böyle oldu acaba
Daha gunumuze var cunku 9 gun oncedende olamassin heraldeBen de bugün çok yoruldum lekem geldi ama adet kanaması mı yoksa başka bişey mi bilemedim. 10 Aralık'ta adet oldum daha var neden böyle oldu acaba
Ilişkinin üstünden kaç gün geçti cnm. İnşallah yerleşme kanamalıdır.Ben de bugün çok yoruldum lekem geldi ama adet kanaması mı yoksa başka bişey mi bilemedim. 10 Aralık'ta adet oldum daha var neden böyle oldu acaba
Bana da bebisin seninle gibi geliyor.kanama kahverengi ise korkma dinlen bol bol.Ben de bugün çok yoruldum lekem geldi ama adet kanaması mı yoksa başka bişey mi bilemedim. 10 Aralık'ta adet oldum daha var neden böyle oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?