Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
tamam canım sağol cvp verdiğin için kendimi bu aya odaklamistim ama düşündüğüm gibi gitmedi sonraki ay denemem olsun en iyisi
İnşallah canım benim hayırlısı olsun rabbim rast getirsin.duzenliyse adetin az çok günü nu tahmin edersin en fazla 1-2gun oynar akintin ç.tesi baslamamismiydi mesela.

İnşallah canım benim hayırlısı olsun rabbim rast getirsin.duzenliyse adetin az çok günü nu tahmin edersin en fazla 1-2gun oynar akintin ç.tesi baslamamismiydi mesela.
Cmtesi akintim vardı ama testim de birşey yoktu ondan iliski oldu pzar günüde öylen cizgim koyuydu bugünde açıldı yani 1 gün içinde açıldı

Cmtesi akintim vardı ama testim de birşey yoktu ondan iliski oldu pzar günüde öylen cizgim koyuydu bugünde açıldı yani 1 gün içinde açıldı
Kalbinin sesini dinleeee. Yumurtan catlamiş belliki nasipte varsa olur olmazsa tutmaz zaten.her günki iliskiyle oglu olanda var. karar senin...

Kalbinin sesini dinleeee. Yumurtan catlamiş belliki nasipte varsa olur olmazsa tutmaz zaten.her günki iliskiyle oglu olanda var. karar senin...
Ama kuruymus canım akıntı islaklik olsa bende dene diyecektim.spermlerin hareketini bile etkiliyor.

Canim sen nasilsin nasil gidiyor bu cumamiydi randevun
İyi gidiyor canım çok şükür bulantilarda 3 günlüğüne kesildi yine bakalım cuma gideyim dedim 11+4 olucam.az evvel eğer yanlış hissetmediysem 2 kez pit diye dokundu sanki sol kasigima doğru.

İyi gidiyor canım çok şükür bulantilarda 3 günlüğüne kesildi yine bakalım cuma gideyim dedim 11+4 olucam.az evvel eğer yanlış hissetmediysem 2 kez pit diye dokundu sanki sol kasigima doğru.
Sevindim canim. Oyy minik hissettirmeye basladi kendini masallahhh

Iki adet arası nekadar peki? Benimde test böyle olmustu pik yapmadan acildi birgün sonra tekrar koyulasti. Yani adet aran 29 30 günse ayni durumu yaşayabilirsin
Yok canım 24 günde oluyor 2 aydir öne atıyor geçen ayda 8 gün koyulasti 9 gun açılmıştı 11 gun doktora gitmişdim görünürde yumurta yok sivi da yok demisti yani geçen ay erken çatladı bu ay geç düzensiz oluyor catlama sanirim

Ben de bugün çok yoruldum lekem geldi ama adet kanaması mı yoksa başka bişey mi bilemedim. 10 Aralık'ta adet oldum daha var neden böyle oldu acaba
Aa yerleşme kanamasidr insAllah cnm insAllah oglun seninle annesi ..Ama bu bebisler samki cok uzcek bizo benimde hala sag kasik ve kalcada agri var otururssn iyi az ayaga kalkiyim basliyo neden bilmiyorum ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…