- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.801
Ayy kuzum ya çok sevindim su an kendini boşa uzdun bak.yine dış gebelik mi diye düşünüp canını sıkma 1500 olsun hcg vajinal muayenede gözükür.tavsiyem sabırla duayla beklemen rabbim gönlüne göre versin.Merhaba kızlar beni hatırlarsınız sanırım hani bnm değerim salı günü 94.8di sonra perşembe günü 91e düşmüştü bugün tekrar yaptırdım 346 olmuş değerim doktor sağlıklı gebelik dedi ama yine dış gebelik ihtimalini verdi sizce öyle bir durum var midir değere göre keseyi görmek için cumartesi tekrar çağırdı
Ay massAllah cnm ya bak Rabbim buyuk saglicakla al kucagina insAllahMerhaba kızlar beni hatırlarsınız sanırım hani bnm değerim salı günü 94.8di sonra perşembe günü 91e düşmüştü bugün tekrar yaptırdım 346 olmuş değerim doktor sağlıklı gebelik dedi ama yine dış gebelik ihtimalini verdi sizce öyle bir durum var midir değere göre keseyi görmek için cumartesi tekrar çağırdı
Inşallah görürüz cnm sağol allah razı olsun senden ama hani doktorlarda öyle deyince üzülmemek elde değilAyy kuzum ya çok sevindim su an kendini boşa uzdun bak.yine dış gebelik mi diye düşünüp canını sıkma 1500 olsun hcg vajinal muayenede gözükür.tavsiyem sabırla duayla beklemen rabbim gönlüne göre versin.
Sağol cnm inşallahAy massAllah cnm ya bak Rabbim buyuk saglicakla al kucagina insAllah
Inşallah bişey olmaz cnm dikkat et kendine bi hastaneye git ıstersenKizlar bende bugun avm ye gityik dolasdik ama gitnez olaydim hala sag belimden bi agri kalcam ve bacagimi hissetmiyom sizidan kasigimda agriyo ay bende korkmaya basladim neden boyle oldumki
InsAlalhnkotu bisey yokdur kizalr dua edin bende bos gebelik gecirdimya ondada gerci cok karin agrik olmusdu budada bel bacak kasik agrim cok
Amin inşallah sevindim degerin yuksemis hadi gozun aydın inşallah gönlüne göre olur canimIyı seneler arkadaşlar 2018 yılı bizlere sağlık mutluluk huzur ve sağlıklı erkek bebek haberlerini almayı nasip etsin hamile arkadarkadaslarda hayırlısıyla bebeklerini kucaklarina almayı nasip etsin mutlu yıllar dilerim
Allah razı olsun cnm hepimizin inşallahAmin inşallah sevindim degerin yuksemis hadi gozun aydın inşallah gönlüne göre olur canim
Canim senin hamileligin nasil gidiyor bulantin aşermen göğus hassasiyetin uyku halin oldumu.Paylasimlariniz için teşekkürler kızlar. Bu arada yeni yılda inşallah sağlıkla beraber bol bol erkek çocuk haberi vermek nasip olsun hepimize .
Bu hafta içi olabilir bence canımcımIlk randevüyü nezamana aliyim kizlar kalp atimini duymak istiyorum :)
7+0 ol mutlaka direk bebisini görürsün canım ınş.kalp atışını gör ama doktorun acmazsa isteme bence çünkü dopler açıyor doktor o sırada kalbine ısı gidiyor.Ilk randevüyü nezamana aliyim kizlar kalp atimini duymak istiyorum :)
Canım deneme bu gece mi olucak testin acildimi.yarın gece olursa 3 gün ideal.Kızlar 2 gün perhiz için erkenmi yumurtlamam bu ay olmıcak yada geç olcak düşüncesiyle cumartesi günü korunmalı iliski olmuştu dün test yaptım ve pozitifti simdi ise açılmaya başladı 48 saat olmuş oluyor bir sonraki aymı deneme olmalı
Evet öğlen yaptığımda açılmıştı şimdi hafif belli belirsiz silik çıktıCanım deneme bu gece mi olucak testin acildimi.yarın gece olursa 3 gün ideal.
Çatlamış canım o zaman 12 saati geçirme deneme yapicaksan çünkü akıntı kurumaya başlıyor ve ortam asidiklesmeye başlıyor.akintin nasıl.Evet öğlen yaptığımda açılmıştı şimdi hafif belli belirsiz silik çıktı
Aynen bende kararsız kaldım cumartesi sabahı bide aksamı olmuştu iliski spermler azmıdır hareketsiz mıdır diye düşündüm ıslaklıgım gündüz vardı şimdi kuruyumEksik okumusum.açılmış testin.Canım sık ilişki ile bile erkeği tutturan var kararsız kaldım ben 3 gün olsa yine
Kuruysan deneme bence riske atmış olursun perhizinde az bide kuru luk varsa spermler asidik ortamda çabuk ölüyorlarAynen bende kararsız kaldım cumartesi sabahı bide aksamı olmuştu iliski spermler azmıdır hareketsiz mıdır diye düşündüm ıslaklıgım gündüz vardı şimdi kuruyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?