- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.841
Inş bebisimdir yoksa gaz miydi acaba diyorum
Ehehe yorumun süper canımİlk bebekse gazdir :)
İkinci bebekse belki bebektir :)
Üçüncu bebekse kesin bebektir:)
Valla ilk zamanlar bulantum ve göğüs hassasiyetim oldu uyku halim yok 1 kere kustum asermemde yok pek ama istahimda yok nerdeyse 4 kilo zayıfladım diyebilirim. Göğüs uçlarm karardı baya . sağ gögusum büyük ıdrarim açık renk . erkek belirtileri bunlar ama benim içime kız bbebek gibi doğuyor. Hatta eminmisim gibi kız diyorum. Hep kız rüyaları görüyorum . başta erkek görüyordum şimdi değişti. İnşallah yeni yılda süpriz yaparda erkek olur benim ve isteyen herkesin sağlıkla gelirler inş.Canim senin hamileligin nasil gidiyor bulantin aşermen göğus hassasiyetin uyku halin oldumu.
Biraz geç al 7 haftalik gibi kesede de gorunsun hemde 7 haftalik kesse konumuna göre yorum yaparız :))Ilk randevüyü nezamana aliyim kizlar kalp atimini duymak istiyorum :)
Günaydın hanımlar kesenin konumu sizce doğrumu benim 8 haftalık ultrasonografide bebek sağda görünüyor sizce sağda olup erkek olan varmidir benim 3.gebeligim çok erken oynamaya başladı bebisim ama dunden beri çok kafam karıştı
Maşallah doğuma az kalmış ilk bebeginizmiBenim kesenin konumu şöyleydi
Resmi elime alip bakınca resmin solunda
Resmi karnıma tutunca sağda
Maşallah doğuma az kalmış ilk bebeginizmi
Rabbim bi avazda kurtarsin inşallahİlk canim allah nasip ederse
Günaydın kizlarinizda ve son hamileliginizde kesede bebeğin konumu değiştimiCanım merhaba
Bende adet bitimi hamile kaldım, 2 defa ilişki oldu o ay eşim yurt dışına çıktı
11-12 haftalıkken pıt pıt hafif atmalar hissetmeye başladım sol kaşığımda. Şaşırdım hatta çok erken değilmi diye
Babaannem o zaman demişdi: bebek erkekdir, erkek çocuğu erken canlanır diye
3. Çocuğum, 2 kızım var
Şükürler olsun oğlum olacak
Doktorumda 13. Haftalıkken erkeğe benzio demişdi
Çok rahat bi hamilelik oldu şükür şimdiye kadar
Bulantı kusma asla olmadı
Dışarda gören teyzelerde soruo bazen: bebek erkekmi die
Sordum birine nerden anladın diye: karın şeklinden dedi
Kızlarda kalçamda büyümüşdü
Bunda sadece karnım var
Top yutmuş gibiyım
Sende hangi belirtiler var
Canım sağda olup erkek cikan da cikti burda üyenin ismini yanlış hatırlamıyorsam maşa ydi sanırım.Günaydın hanımlar kesenin konumu sizce doğrumu benim 8 haftalık ultrasonografide bebek sağda görünüyor sizce sağda olup erkek olan varmidir benim 3.gebeligim çok erken oynamaya başladı bebisim ama dunden beri çok kafam karıştı
Öylemi inşallah bu arada aramizda 1 hafta var sizinkide hareket ediyor ikimizinkide erkekmi acaba Dr kontrolunuz ne zamanCanım sağda olup erkek cikan da cikti burda üyenin ismini yanlış hatırlamıyorsam maşa ydi sanırım.
Dün gece otururken bacaklarımi çekmiştim hissettim ama erken gibi de geldi 11+0im .sancim var su an bu sabah sağ kasığımda agriyla uyandim öğleden sonra belki gider bir baktiririm endişe ettim.Öylemi inşallah bu arada aramizda 1 hafta var sizinkide hareket ediyor ikimizinkide erkekmi acaba Dr kontrolunuz ne zaman
Dün gece otururken bacaklarımi çekmiştim hissettim ama erken gibi de geldi 11+0im .sancim var su an bu sabah sağ kasığımda agriyla uyandim öğleden sonra belki gider bir baktiririm endişe ettim.[/QUOT
Gecmiyorsa gidin mutlaka burayada yazın olurmu
Canim hic belli olmaz kiz görenin oğlu oluyor sag göğüs olayi ilginc bir sekilde cogu kiside tutuyor.bence bebegin erkek:) gectimi bulantilarin simdi nasilsinValla ilk zamanlar bulantum ve göğüs hassasiyetim oldu uyku halim yok 1 kere kustum asermemde yok pek ama istahimda yok nerdeyse 4 kilo zayıfladım diyebilirim. Göğüs uçlarm karardı baya . sağ gögusum büyük ıdrarim açık renk . erkek belirtileri bunlar ama benim içime kız bbebek gibi doğuyor. Hatta eminmisim gibi kız diyorum. Hep kız rüyaları görüyorum . başta erkek görüyordum şimdi değişti. İnşallah yeni yılda süpriz yaparda erkek olur benim ve isteyen herkesin sağlıkla gelirler inş.
Ah keşke cnm ama zannetmiyorumAa yerleşme kanamasidr insAllah cnm insAllah oglun seninle annesi ..Ama bu bebisler samki cok uzcek bizo benimde hala sag kasik ve kalcada agri var otururssn iyi az ayaga kalkiyim basliyo neden bilmiyorum ;(
9 gün cnmIlişkinin üstünden kaç gün geçti cnm. İnşallah yerleşme kanamalıdır.
O zaman yerleşme kanaması olabilir cnm. Hadi inşallah Rabbim nasip eder.9 gün cnm
Canim inşallahh cok sevindim. Benimde oldu agrim yumurtlama aninda oldugu icindir ama ben kuruydumKızlar benim de 14. ve 16. gün korunmasız ilişki oldu bakalım bu kez tutturabilecek miyim? Afedersiniz ama ilişki de baya ıslaklık vardı ve ağrılı oldu kasıklarım da ağrı vardı. Benim ovülasyon tarihi sürekli değişiyor bazen 12. bazen 14. bazen de 16. gün oluyor. Ne dersiniz olurmu ki acaba? Ilişkiden önce 3 ihlas bir fatiha okudum Rabbim ol deyince olduran sensin dedim hayırlısıyla nasip et gönlümdekini dedim. Olmazsa da vardır Rabbimin bir bildiği. Eşime kalırsa daha bekleyeceğiz gibi. Ben de şansımı böyle denedim.
Kızlar sizin de ilişki de kasık ağrısı oldu mu? Ilk defa böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?