Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim senin hamileligin nasil gidiyor bulantin aşermen göğus hassasiyetin uyku halin oldumu.
Valla ilk zamanlar bulantum ve göğüs hassasiyetim oldu uyku halim yok 1 kere kustum asermemde yok pek ama istahimda yok nerdeyse 4 kilo zayıfladım diyebilirim. Göğüs uçlarm karardı baya . sağ gögusum büyük ıdrarim açık renk . erkek belirtileri bunlar ama benim içime kız bbebek gibi doğuyor. Hatta eminmisim gibi kız diyorum. Hep kız rüyaları görüyorum . başta erkek görüyordum şimdi değişti. İnşallah yeni yılda süpriz yaparda erkek olur benim ve isteyen herkesin sağlıkla gelirler inş.

Günaydın hanımlar kesenin konumu sizce doğrumu benim 8 haftalık ultrasonografide bebek sağda görünüyor sizce sağda olup erkek olan varmidir benim 3.gebeligim çok erken oynamaya başladı bebisim ama dunden beri çok kafam karıştı

Benim kesenin konumu şöyleydi

Resmi elime alip bakınca resmin solunda

Resmi karnıma tutunca sağda

Günaydın kizlarinizda ve son hamileliginizde kesede bebeğin konumu değiştimi

Canım sağda olup erkek cikan da cikti burda üyenin ismini yanlış hatırlamıyorsam maşa ydi sanırım.

Canım sağda olup erkek cikan da cikti burda üyenin ismini yanlış hatırlamıyorsam maşa ydi sanırım.
Öylemi inşallah bu arada aramizda 1 hafta var sizinkide hareket ediyor ikimizinkide erkekmi acaba Dr kontrolunuz ne zaman

Öylemi inşallah bu arada aramizda 1 hafta var sizinkide hareket ediyor ikimizinkide erkekmi acaba Dr kontrolunuz ne zaman
Dün gece otururken bacaklarımi çekmiştim hissettim ama erken gibi de geldi 11+0im .sancim var su an bu sabah sağ kasığımda agriyla uyandim öğleden sonra belki gider bir baktiririm endişe ettim.

Canim hic belli olmaz kiz görenin oğlu oluyor sag göğüs olayi ilginc bir sekilde cogu kiside tutuyor.bence bebegin erkek:) gectimi bulantilarin simdi nasilsin

Kızlar benim de 14. ve 16. gün korunmasız ilişki oldu bakalım bu kez tutturabilecek miyim? Afedersiniz ama ilişki de baya ıslaklık vardı ve ağrılı oldu kasıklarım da ağrı vardı. Benim ovülasyon tarihi sürekli değişiyor bazen 12. bazen 14. bazen de 16. gün oluyor. Ne dersiniz olurmu ki acaba? Ilişkiden önce 3 ihlas bir fatiha okudum Rabbim ol deyince olduran sensin dedim hayırlısıyla nasip et gönlümdekini dedim. Olmazsa da vardır Rabbimin bir bildiği. Eşime kalırsa daha bekleyeceğiz gibi. Ben de şansımı böyle denedim.

Kızlar sizin de ilişki de kasık ağrısı oldu mu? Ilk defa böyle oldu.

Canim inşallahh cok sevindim. Benimde oldu agrim yumurtlama aninda oldugu icindir ama ben kuruydum insallah tutunur tombik bir paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…