Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnşallah Rabbim bu defa ol desin

İnşallah canım Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah tutunur oğluşun. Benim de eşim aynı erteliyor istiyorum diyor ne zaman diyorum bana topu atıyor bende dedim önümüzdeki sene Eylül ayı gem küçük kızım 4 yaşında olur ortanca 6.5 büyük 9 bana daha çok yardımları olur diye düşündüm bakalım hayırlısı

Rabbim inşallah senin de gönlüne göre versin cnm. Bizim ufaklık 4 yaşında büyük olan 8.5 yaşında. Tam zamanı ama işte kısmet cnm demek ki bizim için daha zamanı var. Rabbim evlatlarını size bağışlasın hep yüzünüzü güldürsün inşallah.

Ya araya zaman girince de eşler korkuyor sanırım yeniden hamilelik doğum gaz sancıları. Benim eşim diyor sıfırdan aynı şeyleri yaşamak zor geliyor diyor belki senin ki de öyledir ama inşallah Allah gönlüne göre versin inşallh

Evet cnm aynen tam şimdi rahatladık diyor ve bir türlü cesaret edemiyor. Biz onlardan daha cesuruz. Bende de biraz korku var ama yine de canı yürekten istiyorum.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Rabbim hayırlısıyla gönlündeki ne gebe kalmayı nasip etsin ınş.Canım kaşık ağrısı hangi gün oldu.yumurta çatlama belirtisi biliyorsun.birde benim ilişkinin sabahında sağ kasığında ağrı gibi gerilme hissi gibi bir ağrı olmuştu.birde islaklik var demissin tutma ihtimali yüksek geliyor bans

Amin inşallah cnm. 14. gün ıslaklık ve kasık ağrısı vardı ertesi gün de dediğin gibi sağ tarafımda ağrı oldu ama entersan olan 16. gün ki ilişki de de baya ağrım vardı. Şimdi iyiyim ağrım falan yok. Ayy eşime de bişey olmaz dedim bilerek o da güvendi bana yine Rabbim verecekse her türlü verir zaten. Ama bu ay 12 ve 13. gün kuruydum normalde o zaman çatlar. Belki tutar diye böyle yaptım. Rabbim vermeyecekse zaten vermez bir şekilde.

Canım rabbim gönlüne göre versin ınş.nasibi varsa hertürlü korunsanda oluyor örnekleri çok var . Acaba hangi gün yumurtlama oldu iki günde ağrı oldu dedim.eğer 14.gün islaklik yeni başladıysa tahminim değildir islaklik başlar başlamaz catlamiyor çünkü yine en az 2 gün sürüyor 16.gün çatlamış olabilir mi sence.Bide senin o kkadar geç olmuyordu sanırım.

Kizlarimizin yaşlari ayni canim :)

Amin inşallah cnm. Benim 2 ya da 3 ayda bir adetim gecikir dolayısıyla yumurtlama da geç oluyor geçen ay hesapladım tam 14. gün çatlamış. Bazen de 16. gün çatlıyor bir düzeni yok yani ben de bilemiyorum. Ama bu ay ıslaklık 12. günde başladı 14. gün hâlâ ıslaktım. Bu ay 16. gün sadece ilişki de çok ağrım oldu. Ama yine 14. gün normalde ovülasyon ağrısı vardı. Belki kise de çevirmiş olabilir. Çünkü ağrım ve ıslaklığım bu ay uzun sürdü. Normalde herşey 2 gün içinde olup biterdi anlardım. Ama bu ay bi garipti. Ben de anlayamadım. Baya uzun yazdım kusura bakma.

Geç döllenme olduysa 7.haftada git bence inşallah oğluna hamilesindir
Insallah canim benim Allah razi olsun Rabbim seninde gönlündekini nasipetsin Öyle yapicam haftaya giderim insallah kese konumuna göre yorumlarsiniz

Rabbim hepsinin bahtlarını güzel eylesin inşallah. Benim de bu ay tutarsa inşallah Rabbim kısmet ederse 3. lerde aynı yaşta olurlar. Güzel olur.
Amiiinn tam zâmani canim bencede. Insallah 2 hafta sonra ögrenicez bence tutmuştur

Inş.rabbimin izniyle oğluna hamile kalmissindir canım.14gun yumurtladin o zaman büyük ihtimal.dualarda buluşalım ınş.❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…