- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.881
Dualarda buluşalım bana da dua edin lütfen. İnşallah tutmuştur.Inş.rabbimin izniyle oğluna hamile kalmissindir canım.14gun yumurtladin o zaman büyük ihtimal.dualarda buluşalım ınş.❤
Bence gayet iyi yaş aralığı. Benim şimdiki aklım olsa daha erken yapardım 2. yi.Kızlar benimde büyük 5bucuk anasinifina gidiyor küçük 2 buçuk erken mi davrandım nene biliyim ya yaş ilerleyincede bakması zor olur dedim. tam 3 yaş oluyor araları hepsinin
Inşallah hamilKızlar benim de 14. ve 16. gün korunmasız ilişki oldu bakalım bu kez tutturabilecek miyim? Afedersiniz ama ilişki de baya ıslaklık vardı ve ağrılı oldu kasıklarım da ağrı vardı. Benim ovülasyon tarihi sürekli değişiyor bazen 12. bazen 14. bazen de 16. gün oluyor. Ne dersiniz olurmu ki acaba? Ilişkiden önce 3 ihlas bir fatiha okudum Rabbim ol deyince olduran sensin dedim hayırlısıyla nasip et gönlümdekini dedim. Olmazsa da vardır Rabbimin bir bildiği. Eşime kalırsa daha bekleyeceğiz gibi. Ben de şansımı böyle denedim.
Kızlar sizin de ilişki de kasık ağrısı oldu mu? Ilk defa böyle oldu.
Canı inşallah hamiilesindir oguullsu yolda di inşallahAmin inşallah cnm. Benim 2 ya da 3 ayda bir adetim gecikir dolayısıyla yumurtlama da geç oluyor geçen ay hesapladım tam 14. gün çatlamış. Bazen de 16. gün çatlıyor bir düzeni yok yani ben de bilemiyorum. Ama bu ay ıslaklık 12. günde başladı 14. gün hâlâ ıslaktım. Bu ay 16. gün sadece ilişki de çok ağrım oldu. Ama yine 14. gün normalde ovülasyon ağrısı vardı. Belki kise de çevirmiş olabilir. Çünkü ağrım ve ıslaklığım bu ay uzun sürdü. Normalde herşey 2 gün içinde olup biterdi anlardım. Ama bu ay bi garipti. Ben de anlayamadım. Baya uzun yazdım kusura bakma.
Iyim şimdi bulantim pek yok . istahimda da az az açılma var . inşallah öyledir canım az kaldı öğrenmeye bide bebeğim.çok aşağıda oda suphelendiriyor beni :))) hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah hepimiz için.Canim hic belli olmaz kiz görenin oğlu oluyor sag göğüs olayi ilginc bir sekilde cogu kiside tutuyor.bence bebegin erkek:) gectimi bulantilarin simdi nasilsin
Insallah canim amin hepimize gonlumuzdekini nasip etsin rabbimInsallah canim benim Allah razi olsun Rabbim seninde gönlündekini nasipetsinÖyle yapicam haftaya giderim insallah kese konumuna göre yorumlarsiniz
Canım dikkat et . mutlaka git baktır.Dün gece otururken bacaklarımi çekmiştim hissettim ama erken gibi de geldi 11+0im .sancim var su an bu sabah sağ kasığımda agriyla uyandim öğleden sonra belki gider bir baktiririm endişe ettim.
İnşallah cnm çok teşekkür ederimInşallah hamil
Canı inşallah hamiilesindir oguullsu yolda di inşallah
İnşallah cnm deneme sayılmaz ama kısmetse ovülasyon belirtilerime göre bişeyler yaptım umarım tutar.Black5angel hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah gözün aydın deneme yapmışsın.
Yok CNm ne erkeni sonra da hep engeller çıkıyor oluyorken olsunKızlar benimde büyük 5bucuk anasinifina gidiyor küçük 2 buçuk erken mi davrandım nene biliyim ya yaş ilerleyincede bakması zor olur dedim. tam 3 yaş oluyor araları hepsinin
Ayy rabbim yar ve yardımcilari olsun ben okuyunca ekliycem ınş.Rabbim ana babasına bağışlasın tez zamanda sifasini versin ınş.Kızlar Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Kaan Bebeğimiz hayata tutunsun
Rabbim sizlere de sağlıklısını nasip etsin inşallah
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/54137586/
Canim cok örnek görduk biliyorsun kiza benzetip sonradan erkek olan. Kesin gözüyle bakma cok şükür teslimiyetine maşallah. Ama bence cok erkenKızlar doktordan geldim. çok şükür ölçümleri iyi ikili test olcumlerinide yapalım dedi bir türlü pozisyon vermedi.doktor baya uğraştı inceledi.cinsiyeti içinde önce neyin var dedi 2 kızım var dedim baya inceledi sağolsun. kıza benziyor dedi.bana da gösterdi çıkıntı vardi ama kız cikintisi gibiydi.hiç uzulmedim valla napiyim ben elimden geleni yaptım rabbimin takdiri böyleymis napalim.Hayırlı evlat olur ınş.cuma bidaha gel yine bakalım dedi.
Biliyorum canım bakalım ben zaten kıza hazırlamıştım kendimi o yüzden etkilenmedim.olursa güzel süpriz olur rabbimin izniyleCanim cok örnek görduk biliyorsun kiza benzetip sonradan erkek olan. Kesin gözüyle bakma cok şükür teslimiyetine maşallah. Ama bence cok erken
Ayy rabbim yar ve yardımcilari olsun ben okuyunca ekliycem ınş.Rabbim ana babasına bağışlasın tez zamanda sifasini versin ınş.
tabiki en başta hayırlısı olsun kısmetten öteye hiçbirşey olmaz ama bence cinsiyet için erken. tabi bel bağlamamak gerekir ama genede en iyisi 16-20 li haftaları beklemek diye düşünüyorum. ben hala kimseye cinsiyet hususunda bişey demedim. sonradan insanlara laf anlatmak daha zor oluyorKızlar doktordan geldim. çok şükür ölçümleri iyi ikili test olcumlerinide yapalım dedi bir türlü pozisyon vermedi.doktor baya uğraştı inceledi.cinsiyeti içinde önce neyin var dedi 2 kızım var dedim baya inceledi sağolsun. kıza benziyor dedi.bana da gösterdi çıkıntı vardi ama kız cikintisi gibiydi.hiç uzulmedim valla napiyim ben elimden geleni yaptım rabbimin takdiri böyleymis napalim.Hayırlı evlat olur ınş.cuma bidaha gel yine bakalım dedi.
Canım hep içimden senin erkek tutmuştur diye geçiriyordum daha erken haftaya belli olur sen doktorda takip etdirmiştin sanırım diyetde uygulamıştın yanlış hatirlamiyorsamKızlar doktordan geldim. çok şükür ölçümleri iyi ikili test olcumlerinide yapalım dedi bir türlü pozisyon vermedi.doktor baya uğraştı inceledi.cinsiyeti içinde önce neyin var dedi 2 kızım var dedim baya inceledi sağolsun. kıza benziyor dedi.bana da gösterdi çıkıntı vardi ama kız cikintisi gibiydi.hiç uzulmedim valla napiyim ben elimden geleni yaptım rabbimin takdiri böyleymis napalim.Hayırlı evlat olur ınş.cuma bidaha gel yine bakalım dedi.
Evet canım sadece eşime hiçbirşey uygulamadim ona hep saçma boş şeyler gibi geliyordu herşey nasip böyle şeylerle uğraşma diye hep kızıyordu ben içimde kalmasın diye uyguladimCanım hep içimden senin erkek tutmuştur diye geçiriyordum daha erken haftaya belli olur sen doktorda takip etdirmiştin sanırım diyetde uygulamıştın yanlış hatirlamiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?