Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar benimde büyük 5bucuk anasinifina gidiyor küçük 2 buçuk erken mi davrandım ne ne biliyim ya yaş ilerleyincede bakması zor olur dedim. tam 3 yaş oluyor araları hepsinin
Bence gayet iyi yaş aralığı. Benim şimdiki aklım olsa daha erken yapardım 2. yi.
4 yaş var aralarında bizimkilerin.

Inşallah hamil
Canı inşallah hamiilesindir oguullsu yolda di inşallah

Canim hic belli olmaz kiz görenin oğlu oluyor sag göğüs olayi ilginc bir sekilde cogu kiside tutuyor.bence bebegin erkek:) gectimi bulantilarin simdi nasilsin
Iyim şimdi bulantim pek yok . istahimda da az az açılma var . inşallah öyledir canım az kaldı öğrenmeye bide bebeğim.çok aşağıda oda suphelendiriyor beni :))) hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah hepimiz için.

Dün gece otururken bacaklarımi çekmiştim hissettim ama erken gibi de geldi 11+0im .sancim var su an bu sabah sağ kasığımda agriyla uyandim öğleden sonra belki gider bir baktiririm endişe ettim.
Canım dikkat et . mutlaka git baktır.

Kızlar doktordan geldim. çok şükür ölçümleri iyi ikili test olcumlerinide yapalım dedi bir türlü pozisyon vermedi.doktor baya uğraştı inceledi.cinsiyeti içinde önce neyin var dedi 2 kızım var dedim baya inceledi sağolsun. kıza benziyor dedi.bana da gösterdi çıkıntı vardi ama kız cikintisi gibiydi.hiç uzulmedim valla napiyim ben elimden geleni yaptım rabbimin takdiri böyleymis napalim.Hayırlı evlat olur ınş.cuma bidaha gel yine bakalım dedi.

Canim cok örnek görduk biliyorsun kiza benzetip sonradan erkek olan. Kesin gözüyle bakma cok şükür teslimiyetine maşallah. Ama bence cok erken

Canim cok örnek görduk biliyorsun kiza benzetip sonradan erkek olan. Kesin gözüyle bakma cok şükür teslimiyetine maşallah. Ama bence cok erken
Biliyorum canım bakalım ben zaten kıza hazırlamıştım kendimi o yüzden etkilenmedim.olursa güzel süpriz olur rabbimin izniyle

tabiki en başta hayırlısı olsun kısmetten öteye hiçbirşey olmaz ama bence cinsiyet için erken. tabi bel bağlamamak gerekir ama genede en iyisi 16-20 li haftaları beklemek diye düşünüyorum. ben hala kimseye cinsiyet hususunda bişey demedim. sonradan insanlara laf anlatmak daha zor oluyor

Canım hep içimden senin erkek tutmuştur diye geçiriyordum daha erken haftaya belli olur sen doktorda takip etdirmiştin sanırım diyetde uygulamıştın yanlış hatirlamiyorsam

Canım hep içimden senin erkek tutmuştur diye geçiriyordum daha erken haftaya belli olur sen doktorda takip etdirmiştin sanırım diyetde uygulamıştın yanlış hatirlamiyorsam
Evet canım sadece eşime hiçbirşey uygulamadim ona hep saçma boş şeyler gibi geliyordu herşey nasip böyle şeylerle uğraşma diye hep kızıyordu ben içimde kalmasın diye uyguladim takdir rabbimin napalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…