Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canım sadece eşime hiçbirşey uygulamadim ona hep saçma boş şeyler gibi geliyordu herşey nasip böyle şeylerle uğraşma diye hep kızıyordu ben içimde kalmasın diye uyguladim takdir rabbimin napalim.
Öyle canım en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olması canım inşallah gönlündekidır. çok soru soruyorum da hamile kalmadan önceki ilişkilerin düzenlimiydi

Çok şükür sağlığı yerinde cnm. Ama cinsiyet için erken gibi sanki. Bir dahaki gittiğinde net belli olur. Banada senin ki erkek gibi geliyor. Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim gönlündekini nasip etsin cnm.

Benim doktorumda ultrasona girince hep sağ tarafa tutuyordu

Allah gönlüne göre versin inşş

Ama benimle aynı belirtilerin
Bence oğlun olacak

Kızlarımı geç haftalarda hissettim
Oğluşum erken kımıldadı

Kaçında haftada hissettin oğlunu ve ilk hareketi nerde hissettin

Sağlıklılar çok şükür canım banada tarama testinde kıza benzettim ama kesin değil 16.haftadan önce kesin değildir.Bir daha ki kontrolde kesinleştiririz dedi Perşembe gitmeyi düşünüyorum bakalım ne der_?

Kaçında haftada hissettin oğlunu ve ilk hareketi nerde hissettin

11-12. Haftada sol kasığımda pıt pıt atmalar, ama seyrekdi

İlk başlarda çok erken daha dedim kendi kendime

Anneme babaanneme sordum, annem erkek kardeşimide erken hissetmiş. Babaannemde bebek erkekdir erken kımıldamış demişdi

Tabi ilk duamiz sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı evlat olsun biz insanoğlu farklı olsun istiyoruz ama hakkimizda hayırlısı olan olsun inşallah bakalım bende ne çıkacak ama 11 hafta erken daha belki değişir

Öyle canım en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olması canım inşallah gönlündekidır. çok soru soruyorum da hamile kalmadan önceki ilişkilerin düzenlimiydi
Canım haftada bir oluyordu genelde çocuklar var ya fırsat olmuyor.sor canım birbirimize yardımcı olmak için burası var

Inşallah canım
Kizlarimda solumdaydi buda solumda ultrason kagidinda sağda duruyor kizlarim geç kimildadi bu 10 haftada başladı hayırlısı olsun inşallah ogrenene kadar kendimi yiyip durucam sanırım araştırınca iyice kafam karıştı sana sorayım dedim teşekkür ederim

Canım inşallah hayırlısıyla pipidir o çıkıntı. Valla senden çok umutluydum inşallah oğlun olur hayırlısıyla

Canım haftada bir oluyordu genelde çocuklar var ya fırsat olmuyor.sor canım birbirimize yardımcı olmak için burası var
Bizde hep denicez hep birşey çıkıyor. eşimde hep bahane buluyorsun diyor ona göre önemli degil ama ben duyduğum herşeyi uygulamaya çalışıyorum daha önce doktr 3 gunde 1 iliski olsun demişti bizde korunmali uygulamaya çalışıyoruz

Mantıklı canım taze sperm olur sürekli yenilenmiş olur.bana da önceki doktorum perhizde 3 günü geçirme ölüyorlar demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…