- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.901
Öyle canım en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olması canım inşallah gönlündekidır. çok soru soruyorum da hamile kalmadan önceki ilişkilerin düzenlimiydiEvet canım sadece eşime hiçbirşey uygulamadim ona hep saçma boş şeyler gibi geliyordu herşey nasip böyle şeylerle uğraşma diye hep kızıyordu ben içimde kalmasın diye uyguladimtakdir rabbimin napalim.
AminAllahim evlatlarimizla imtihan etme hasta olan tüm yavrulara şifa ver inşallahannelere babalara sabir ve sekinet ver Rabbim
Rabbim annesine babasına bağışlasın inşallah. Rabbim tez zamanda şifa versin. Rabbim korusun hepimizin evladını.Kızlar Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Kaan Bebeğimiz hayata tutunsun
Rabbim sizlere de sağlıklısını nasip etsin inşallah
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/54137586/
Günaydın kizlarinizda ve son hamileliginizde kesede bebeğin konumu değiştimi
Çok şükür sağlığı yerinde cnm. Ama cinsiyet için erken gibi sanki. Bir dahaki gittiğinde net belli olur. Banada senin ki erkek gibi geliyor. Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim gönlündekini nasip etsin cnm.Kızlar doktordan geldim. çok şükür ölçümleri iyi ikili test olcumlerinide yapalım dedi bir türlü pozisyon vermedi.doktor baya uğraştı inceledi.cinsiyeti içinde önce neyin var dedi 2 kızım var dedim baya inceledi sağolsun. kıza benziyor dedi.bana da gösterdi çıkıntı vardi ama kız cikintisi gibiydi.hiç uzulmedim valla napiyim ben elimden geleni yaptım rabbimin takdiri böyleymis napalim.Hayırlı evlat olur ınş.cuma bidaha gel yine bakalım dedi.
Rabbim annesine babasına bağışlasın inşallah. Rabbim tez zamanda şifa versin. Rabbim korusun hepimizin evladını.
Günaydın hanımlar kesenin konumu sizce doğrumu benim 8 haftalık ultrasonografide bebek sağda görünüyor sizce sağda olup erkek olan varmidir benim 3.gebeligim çok erken oynamaya başladı bebisim ama dunden beri çok kafam karıştı
Benim doktorumda ultrasona girince hep sağ tarafa tutuyordu
Allah gönlüne göre versin inşş
Ama benimle aynı belirtilerin
Bence oğlun olacak
Kızlarımı geç haftalarda hissettim
Oğluşum erken kımıldadı
Kızlar doktordan geldim. çok şükür ölçümleri iyi ikili test olcumlerinide yapalım dedi bir türlü pozisyon vermedi.doktor baya uğraştı inceledi.cinsiyeti içinde önce neyin var dedi 2 kızım var dedim baya inceledi sağolsun. kıza benziyor dedi.bana da gösterdi çıkıntı vardi ama kız cikintisi gibiydi.hiç uzulmedim valla napiyim ben elimden geleni yaptım rabbimin takdiri böyleymis napalim.Hayırlı evlat olur ınş.cuma bidaha gel yine bakalım dedi.
Kaçında haftada hissettin oğlunu ve ilk hareketi nerde hissettin
Tabi ilk duamiz sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı evlat olsun biz insanoğlu farklı olsun istiyoruz ama hakkimizda hayırlısı olan olsun inşallah bakalım bende ne çıkacak ama 11 hafta erken daha belki değişirKızlar doktordan geldim. çok şükür ölçümleri iyi ikili test olcumlerinide yapalım dedi bir türlü pozisyon vermedi.doktor baya uğraştı inceledi.cinsiyeti içinde önce neyin var dedi 2 kızım var dedim baya inceledi sağolsun. kıza benziyor dedi.bana da gösterdi çıkıntı vardi ama kız cikintisi gibiydi.hiç uzulmedim valla napiyim ben elimden geleni yaptım rabbimin takdiri böyleymis napalim.Hayırlı evlat olur ınş.cuma bidaha gel yine bakalım dedi.
Canım haftada bir oluyordu genelde çocuklar var ya fırsat olmuyor.sor canım birbirimize yardımcı olmak için burası varÖyle canım en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olması canım inşallah gönlündekidır. çok soru soruyorum da hamile kalmadan önceki ilişkilerin düzenlimiydi
Inşallah canımBenim doktorumda ultrasona girince hep sağ tarafa tutuyordu
Allah gönlüne göre versin inşş
Ama benimle aynı belirtilerin
Bence oğlun olacak
Kızlarımı geç haftalarda hissettim
Oğluşum erken kımıldadı
Canım inşallah hayırlısıyla pipidir o çıkıntı. Valla senden çok umutluydum inşallah oğlun olur hayırlısıylaKızlar doktordan geldim. çok şükür ölçümleri iyi ikili test olcumlerinide yapalım dedi bir türlü pozisyon vermedi.doktor baya uğraştı inceledi.cinsiyeti içinde önce neyin var dedi 2 kızım var dedim baya inceledi sağolsun. kıza benziyor dedi.bana da gösterdi çıkıntı vardi ama kız cikintisi gibiydi.hiç uzulmedim valla napiyim ben elimden geleni yaptım rabbimin takdiri böyleymis napalim.Hayırlı evlat olur ınş.cuma bidaha gel yine bakalım dedi.
Bizde hep denicez hep birşey çıkıyor. eşimde hep bahane buluyorsun diyor ona göre önemli degil ama ben duyduğum herşeyi uygulamaya çalışıyorum daha önce doktr 3 gunde 1 iliski olsun demişti bizde korunmali uygulamaya çalışıyoruzCanım haftada bir oluyordu genelde çocuklar var ya fırsat olmuyor.sor canım birbirimize yardımcı olmak için burası var
Amin ınş sağol canım benim hepimize nasip olur ınş.bakalım cuma yine çağırdı yine baktiriyim :)Canım inşallah hayırlısıyla pipidir o çıkıntı. Valla senden çok umutluydum inşallah oğlun olur hayırlısıyla
Mantıklı canım taze sperm olur sürekli yenilenmiş olur.bana da önceki doktorum perhizde 3 günü geçirme ölüyorlar demiştiBizde hep denicez hep birşey çıkıyor. eşimde hep bahane buluyorsun diyor ona göre önemli degil ama ben duyduğum herşeyi uygulamaya çalışıyorum daha önce doktr 3 gunde 1 iliski olsun demişti bizde korunmali uygulamaya çalışıyoruz
Bizde 3 aydir düzenli mecburi gibi yapiyoruz bakalım ne olur.bilmemMantıklı canım taze sperm olur sürekli yenilenmiş olur.bana da önceki doktorum perhizde 3 günü geçirme ölüyorlar demişti
Yüzdelik vermedimi cnm inşallah cuma günü hayırlı haberle gelirsinAmin ınş sağol canım benim hepimize nasip olur ınş.bakalım cuma yine çağırdı yine baktiriyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?