- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.921
Yok canım 11+2 cikti olcumde bana da gösterdi kız gibiydi gerçektenYüzdelik vermedimi cnm inşallah cuma günü hayırlı haberle gelirsin
Teste göre var ama kanda çıkmamış bence bekle doktorun dediği gibi hayırlısı olsunHanmlar merhabalar birsey danismak istiyorum..benim iki kzm var biri 7 ysnda biri 7 aylk.dogum kontrol hapiyla korunuyordum.gecen ay bi hafta arayla iki kez adet olunca dr ilaci braktrdi.spiral taktracaktm bizde eski usul korunmaya calstk.adetlerm 19 20 gunde bire inmisti.bu ay adetim 20 gunu baz alrsak 5 gun gvkti.idrar tetlerim silik vkti.dun kan verdm 0.789 ckti.dr umla knustm bence gebelk yok ama bekle biraz cumartesi tekrar kanda gebelk baktr oyle gel dedi.sizce bu deger yukselr mi?
Bu da erken gebelk testi 3 gun once yapmstm ama dun kan 0.789 ckti kafam karsik
Adete dair en ufak bi belrtim yok.ilac gevkme yapiyor biliyorum ama silik testler de kafami kurcaliyor.ufak kzm daha 7 aylk rabbim benden once isteyenlere versn.ne bileyim bnm icin de hayrlisi olsun cnmTeste göre var ama kanda çıkmamış bence bekle doktorun dediği gibi hayırlısı olsun
Evet küçükmüş canım ama olduysada sağlıkla gelsin diyelimAdete dair en ufak bi belrtim yok.ilac gevkme yapiyor biliyorum ama silik testler de kafami kurcaliyor.ufak kzm daha 7 aylk rabbim benden once isteyenlere versn.ne bileyim bnm icin de hayrlisi olsun cnm
Tabi ki oldysa hayrlisi cok zorlanirim ama buyuk okula gdio ben ufakla gotrup getiriorm ne bleyimEvet küçükmüş canım ama olduysada sağlıkla gelsin diyelim
Aslında doktor sitesi var kemal hükmen diye açık soru cvp yapıyor incelerseniz orda o nedense 10 günlük perhiz yazıyorMantıklı canım taze sperm olur sürekli yenilenmiş olur.bana da önceki doktorum perhizde 3 günü geçirme ölüyorlar demişti
Sanmıyorum canım hastanelerde sperm tahlili bile isterken 3-7gun arası perhizle istiyorlarAslında doktor sitesi var kemal hükmen diye açık soru cvp yapıyor incelerseniz orda o nedense 10 günlük perhiz yazıyor
Canım hakkında hayırlısı olsun bende kız gibi hissediyorum kendi hamileligimi . ama burda 12 haftada kız deyipte 16 haftada erkek olduğunu öğrenen biri vardı . yanıltıcı olabiliyor sende biliyorsun. İnşallah erkektir bebeğin.Kızlar doktordan geldim. çok şükür ölçümleri iyi ikili test olcumlerinide yapalım dedi bir türlü pozisyon vermedi.doktor baya uğraştı inceledi.cinsiyeti içinde önce neyin var dedi 2 kızım var dedim baya inceledi sağolsun. kıza benziyor dedi.bana da gösterdi çıkıntı vardi ama kız cikintisi gibiydi.hiç uzulmedim valla napiyim ben elimden geleni yaptım rabbimin takdiri böyleymis napalim.Hayırlı evlat olur ınş.cuma bidaha gel yine bakalım dedi.
Kızlar doktordan geldim. çok şükür ölçümleri iyi ikili test olcumlerinide yapalım dedi bir türlü pozisyon vermedi.doktor baya uğraştı inceledi.cinsiyeti içinde önce neyin var dedi 2 kızım var dedim baya inceledi sağolsun. kıza benziyor dedi.bana da gösterdi çıkıntı vardi ama kız cikintisi gibiydi.hiç uzulmedim valla napiyim ben elimden geleni yaptım rabbimin takdiri böyleymis napalim.Hayırlı evlat olur ınş.cuma bidaha gel yine bakalım dedi.
Var tabiki yanilmalar canım ama ne biliyim aleti çok iyiydi çok inceledi doktor bana da hep anlattı gösterdi bende kıza benzettim.hayırlısı böyleymiş demek napalim.Rabbim sizlere göstersin ogunleri ınş.hayırlısıyla.Canım hakkında hayırlısı olsun bende kız gibi hissediyorum kendi hamileligimi . ama burda 12 haftada kız deyipte 16 haftada erkek olduğunu öğrenen biri vardı . yanıltıcı olabiliyor sende biliyorsun. İnşallah erkektir bebeğin.
Amin amin.Rabbim bilir en güzelini yine tevekkulu birakmiycam.Canım benim daha çok erken ven takipteyim ve en baştan beri hep erkek diye hissettim seni Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
Cnm ya massAllah gercekden Rabbim bu tevekkulun hurmetine sana ya bu yada bidahakinde erkek evlad nasip etsin isnAlallh cnm Rabbim genlondekini nasip etsin gene insAlaph daha cok erken bencede.Amin amin.Rabbim bilir en güzelini yine tevekkulu birakmiycam.
Bence hiç alakası Yok tamamen nasip rabbim ne derse o oluyo ötesi Yokkızlar birsey sorcam hamilelikte kadın ilişkide istekli olursa kız erkek isterse erkek olurmuş dogrumudur bu hamile olduktan sonra ama varmi boyle birsey ay merak ettim
Amin canım benim Allah razı olsun.büyük konuşmak gibi olmasın ama kızda olsa benim son ınş. :) bidahaki kontrolde netlesir artık.Cnm ya massAllah gercekden Rabbim bu tevekkulun hurmetine sana ya bu yada bidahakinde erkek evlad nasip etsin isnAlallh cnm Rabbim genlondekini nasip etsin gene insAlaph daha cok erken bencede.
Canım 1 öncesi ç.tesiydi doktora gittim bu daha catlamaz haftasonunu geçer dedi pazar günü sağ kasigimda sancı başladı dedim catliycak bu testlerimi yaptım gece 1 de açıldı agrimda geçmişti 1 saat sonrası birliktelik oldu ertesi gün yine doktora gittim öğlenden sonraydı doktor yumurta gözükmüyor çatlamış dedi.doktora da teyit ettirmiş oldum.Elifemm- yum gununu sen nasil ayarlamisdin cnm birde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?