Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
@Dil-Berk sen nasilsin varni bi gelisme cnm ya bu aksamda atesms basiyo yuzum yaniyi ay yarin sabah test yapsak cikarmiki hem olmasininistiyom hemde korkuyom bilmiyorum karisik duygular icindeyim
Ateş yükselmesi benimde oluyordu adet günü ne zaman

kızlar birsey sorcam hamilelikte kadın ilişkide istekli olursa kız erkek isterse erkek olurmuş dogrumudur bu hamile olduktan sonra ama varmi boyle birsey ay merak ettim
Alakasi yok bence ama yabanci bi sitede şoyle bisey okumustum: kadin istekli olunca asiditeyi arttirdigi icin salgilanan sivi, kiz olma ihtimalini arttirir diyordu
Allah hayirlisini nasip etsin.
Yumurtlama gunu olayi bende tutmustu ama

Elinden geleni yapmmissin cnm daha ne olsun

meraba canım bız bugun hastaneden cıktık cok sukur kızım ıyı sende doktora gıtmışsın ınşallah yanılıyordur sende hep erkek hıssettım haylada oyle gonlundekını nasıp eder ınsallah yuce mevlam ultason resmın yokmu canım arkadaslarda yorum yapsın
Ama senın cok kucuk daha ınternette baktım 12de bıle dusuk olunca sadece cıplak gozle gorulebılır obur turlu dogru cıkmıyo

Çok geçmiş olsun canım çok şükür.ameliyat mi oldu.
Canım doktorun aleti çok iyiydi kendini nde bir kızı bir oğlu var az çok iyi anliyordur diye geçti kalbimden.resim var ama öyle nub görünmüyor

Canım doktorun aleti çok iyiydi kendini nde bir kızı bir oğlu var az çok iyi anliyordur diye geçti kalbimden.resim var ama öyle nub görünmüyor
amelıyat degıl ama rota vırusu cıkmiştı kızmda onun tedavısını gordu ınşallah gonlundekıdır
Canım yanılır

ben ıcımde bır korku var sımdı kızım 6yasında 18kılo cumadan berı onu kaldırıp ındırıyom yataga tuvalete kusma ıshalden gunluk sayısını bıle bılmıyom acaba bebeyıme bısey olmusmu onun korkusundayım yatak yuksek ıldugu ıcın kucagıma koymak mecburıyetındeydım

Kizlar hepinize merhaba... bende yeni uye oldum.. 2 tane kizim var simdide bir erkek evlat istiyorum tabi rabbim nasip ederse.. nezamandan beri yazdiklarinizi okuyorum araniza katilmak bugune nasipmis..
Hoşgeldin canım bulmussun link aticaktim ben sana.Rabbim gönlüne göre versin ınş.

ogece amelıyata alacaktı doktor ultrasyon kagıdında oyle cıkmıstı cerah doktor geldı takıp edelım dedı sonra kaka tahlılınde rota cıkınca az daha yanlış teşıs kurbanı oluyordu
Ayy rabbim korumuş.çok çok geçmiş olsun.bebisin hareket etmiyor mu canım endişe ediyorsan en yakın zamanda gidip baktir Allah a emanet ler.

Aklınıza kötü şeyler gecirmeyin birsey olmaz inşallah ama agriniz varsa dra gidin mutlaka kiziniza geçmiş olsun

Ayy rabbim korumuş.çok çok geçmiş olsun.bebisin hareket etmiyor mu canım endişe ediyorsan en yakın zamanda gidip baktir Allah a emanet ler.[/QUOT
Ayy rabbim korumuş.çok çok geçmiş olsun.bebisin hareket etmiyor mu canım endişe ediyorsan en yakın zamanda gidip baktir Allah a emanet ler.
hıc sısetmiyom canım normalde persembeye randevu almıstımya ıkı lı test ıcın erken gıttım hayla randevum gecerlıyse gıdecem ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…