Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kızlar birsey sorcam hamilelikte kadın ilişkide istekli olursa kız erkek isterse erkek olurmuş dogrumudur bu hamile olduktan sonra ama varmi boyle birsey ay merak ettim
Yok bence benim ilişkiye istekliligim çok zayıftır çoğu zaman ikisinde de eşim istekliydi ve ikisi de kız
Senin cinsiyet nedir acaba

@naznaz16 canım nasılsın? Bebek işini ne yaptın?
@MRM01 deneme oldumu bu ay?
@SEVECENIM nerelerdesin?
sblkal canım yazmıyorsun artık?

Merhaba canim arada giriyorum da aktif degilim 1 haftadir hic giremedim agirlastimda baya hala okuyorumda aman diyotum artik

Asil sen nasilsin dogum ne zaman allahim seni kus tuyu gibi hafifletsin insallah

Kizlar hepinize merhaba... bende yeni uye oldum.. 2 tane kizim var simdide bir erkek evlat istiyorum tabi rabbim nasip ederse.. nezamandan beri yazdiklarinizi okuyorum araniza katilmak bugune nasipmis..
Baby choice materna yontemini duydunuzmu fikriniz ne hakkinda .. lutfen deneyen varsa cevaplayabilirmi
Hoşgeldin cnm aramıza Rabbim evlatlarını size bağışlasın. İnşallah burasıda vesile olur da gönlündekini nasip eder Rabbim.
Baby choice materna yöntemini ben denedim ikinci kızım oldu iyiki de olmuş çok sevecen maşallah. Yani o yöntem ben de tutmadı.

Nasıl yaptın takvimi ne kadar ödedin ankarada bi yer varmis ordan mi aldın takvimi acaba yüzde 98 basari oranı diyor

Ya arkadaşlar lütfen takvimdi bilmemneydi boşuna yormayin kendinizi nasip işi bu. Ya cidden moralim bozuldu şurdaki yöntemleri deneyip 1 arkadastan erkek bebek müjdesi duymadik elifemdem cok umitliydim halada öyle... onunki olmazsa bosuna yöntem filan denemeyin nasip deyip oluruna birakin.

@Elifemm- birde hanile arkadaslar bol bol yusuf suresi okuyun birde ciktisini alip ustunuzde tasiyim inanarak insAllah.

Merhaba arkadaşlar .ben de çok inanırım duaya.yusuf süresi bı ben de duymuştum.iliskiden önce 7 defa Yusuf süresini okumustum inanarak.o gece de hamile kaldığımı düşünüyorum.ve adet temizlendikten sonra hamile kalırsan erkek diye duymuştum .ben de hep erkek diye hissediyordum .belirtiler hep erkek .goguslerim büyümüştü özellikle sol gogsum biraz daha fazla büyümüştü.ve kızım oldu.cok tatlı nazardan saklasın herkesin evladını güzel rabbim.bize evlat sevgisini tattirdi aratmadı bin şükür.
Ben d bı oğlum olsun istemiştim.ama Rabbimiz bize hakkımızda hayırlısıni ver duası okadar güzel ki.sonsuz Güç e dayanıp ona teslim olmak.elhamdulillah.hayirlisini verdi kızım olduğu için de sukrettim.iki kız birbirlerine çok bağlılar.saglikli güzel evlatlar diliyorum buradaki arkadaşlarıma.allah gönlünüzdekini versin hayırlı sağlıklı erkek evlatlarıniz olsun .yuvaniza mutluluk getirsin.Rabbimiz çok cömert zengin.lutuf sahibi.biz isteriz .dua ederiz.gerisini Allah bilir.

Aynen canım bende yumurtlama gününe güveniyordum bende acaba yumurtlama günü kız çocuk mu tutuyor dedim kendi kendime

cok yakın ıkı arkadasım var ıkısınde erkek cocugu vardı 2.ye kız ıstıyorlardı ikısınınde erkek oldu kurban oldugum rabım agladıklarını bıle bılırım vermeyınce vermıyo ısteyene ımtıhan dunyası

Aynen canım bende yumurtlama gününe güveniyordum bende acaba yumurtlama günü kız çocuk mu tutuyor dedim kendi kendime
Y kromozomu daha hizli mantigiyla yumurtaya daha erken ulasarak onu dölleyebilecektir olasiligi mantikli geliyor insana evet.
Allahin takdiri tabiki

Y kromozomu daha hizli mantigiyla yumurtaya daha erken ulasarak onu dölleyebilecektir olasiligi mantikli geliyor insana evet.
Allahin takdiri tabiki
Banada mantıklı geliyordu ama kaç kişi doktor takibi yaptırdığı halde tutmadı bizim bilmediğimiz farklı detaylar var sanırım

Allahin takdiri tabiki
Y kromozomunun daha hizli olduğu kesin degilki sadece bir bilim adaminin ortaya attigi bir idda.ovulasyondan 3 gün önce ogluna hamile kalanlar var bilmiyorum ya nasip kismet...

Y kromozomunun daha hizli olduğu kesin degilki sadece bir bilim adaminin ortaya attigi bir idda.ovulasyondan 3 gün önce ogluna hamile kalanlar var bilmiyorum ya nasip kismet...
bencede kısmet ışi cunku oglu olan bır suru kadın yumurtlamanın bıle ne oldugunu bılmıyo o anı yakalamak okadar zorkı yok test acıldımı yok daha mı koyu bır suru stres okadar ettım testımın bıttıgı ay tuttu demek hersey kader kısmet

Baby choice de adamlar kişisel özellik elektron vs yöntemi ile biseyler yapıyorlarmış tam okuyamadım ama orda gördüğüm eğer 2 cinsiyet aynı olursa 3.çocukta muhtemelen aynı olur diyor bu döngüyü kurmak lazım diyor bi de para iade garantili imis bilmiyorum biraz araştırmak lazım ama bana daha mantıklı geldi

Nasıl yaptın takvimi ne kadar ödedin ankarada bi yer varmis ordan mi aldın takvimi acaba yüzde 98 basari oranı diyor
Evet ankarada var bayisi oradan aldım. 4 yıl önce 280tl gibi bir para ödedim. Ama keşke almasaydım zaten bir tutarlılığı yok ben de tutmadı. İyi ki de tutmamış şimdi iki kız kardeş maşallahları var. Başarı oranı falan yok ya örnekteki ben yani boşver. Rabbimin dediği olur gerisi boş. Duaya çok sarılmalıyız. Verecek olan Allahtır.

Bende adet bitiminin ertesi günü hamile kaldım iliskiden 15 gün sonra goguslerim şişti agrimaya başladı dokunamiyordum şu vakte kadar hep erkek hissettim erkek ruyalari gördüm hamileligin başlarında ama şimdi buradaki arkadaşları görünce ta kizsa demeye başladım iki kızım var kızlarım olduğu için çok mutluyum asla aksini dusunmedim ama bunda çok erkek hissettim istedim ama dualarım hep Rabbim hakkimizda hayırlı olanı nasip eyle Rabbimden gelene Amenna o herseyi bilir ..

bende erkek hissediyorum bakiyorum buraya acaba kizmi demeden edemiyorum aynen senin gibiyim bende ama basen kalcadan kilo hic almadim karnim cikti sol gogsum kucuk digerinden ne bilim unun gibi bir sürü şey sende ne gibi değişiklik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…