Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende bulantı kusma olmadı yemek yiyiyorum tuzlu şeyler canım istiyor sadece karnim çıktı erken oynamalarini hissettim evet göğüslerim büyüdü

Dr kontrolün ne zaman 12.haftada öğrenen arkadaşım var erkekse bellidir diyor ama bende gitmeye de korkuyorum ya değilse diye

Yok canım 11+2 cikti olcumde bana da gösterdi kız gibiydi gerçekten
selam elifemm beni tanimissindir bana da cikinti var demisti ama 12 yada 13. haftada ama bu erkek oldugunu gostermez kizlarda da boyle cikinti olabiliyor demisti 15. haftada netlesti ki bebegm kiz cunku cikinti uzamamis dedi uzamasi lazimdi sen daha 11. haftadasn cikinti var ve belki uzayacak cunku 15 ile 16. haftalar da cinsel bölgeleri net olusuyor.. nedense benim icime de erkek gibi doguyor senin ki ama seninde kiz sa bu teori tamamen şans işi ben 3. cocukta hic bisey denemeyecem Rabbim ne verirse artik.. hatta apacik bir ayet varken ne kadar cabalasak da bos gibi geliyor tam hatirlamamakla beraber kuranda diyor ki "diledigimize kiz cocuk diledigimize erkek cocuk diledigimize kizli erkekli cocuk veririz diledigimizi kısır yapariz bunda ki hayri biz biliriz siz bilemezsiniz cunku Allah herseye kadirdir" bu ayet uzerine hic bisey soylenmiyor Rabbim herseyin hayirlisini versin..

Tabi başta dua zaten ne gelirse ondan

canım cok uzuldum baska doktora gıt bence ınşallah yanılıyordurya

Çok üzüldüm çokta vakit kaybetmeyin olurmu size tehlikesi olmasın

Canım böyle bir durumda evde değil hestanede olman gerekmez mi aman dikkat et Allah yardımcın olsun çook üzüldüm

CNm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın

Haklısın canım herşeyin başı dua.

Ayy canım benim rabbim sana güç kuvvet dayanma gücü versin.ne desek boş veren de alanda o rabbim tez zamanda yerini doldursun ınş.sağlıkla. ama neden durdu acaba bu haftalarda durmaz genelde ya

Cnm ya rabbim sabir versin uzulme vardir bundada bir hikmet ama dr de git hemen sagligini ihmal etme

Bulundu Cnm erkekge benzetiyorum dedi bi oğlum var kız geçmişti gönlümden ama nasip rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Bende erkege benzettim cnm gous kafesi yukari dogru dedik icmden kizlarinko daha duz oluyo cunku.DUA ET BIZIMDE OLSUN INSAllah

Çok ama çok geçmiş olsun yine demişsin daha önce de mi oldu? ALLAH sabır versin inşallah kendini aileni düşün eğer gitmez isen seni zehirleyecek canım

Sen yine de başka bir doktora daha git cnm çok üzüldüm. Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah. Rabbim yardımcın olsun inşallah

Dr kontrolün ne zaman 12.haftada öğrenen arkadaşım var erkekse bellidir diyor ama bende gitmeye de korkuyorum ya değilse diye
bende haftaya gitcem ya değilse kızda diyorum kendi kendime çarşamba günü devlete gitcem söylemezse cumada özele giderim artik söyler artik yani ya bilmiyorum bu hafta bitsin hele vatliycam yaa

Canim Rabbimiz en büýüktür. En hak karar inun sen elinden geleni yaptin sonucta ve daha bence cok erken o cikinti isi her an degisebilir. Ve anlamadigim kiz ve erkek cikintisi arasinda ne fark varmis ki . Uzunluk mu ya da eni mi. Ben hic anlamiyorum. Buarada ben henuz cimsiyet testini yapamadim. Sabahin koru kalkip okula yetismeye calismaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…