- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.981
Bende bulantı kusma olmadı yemek yiyiyorum tuzlu şeyler canım istiyor sadece karnim çıktı erken oynamalarini hissettim evet göğüslerim büyüdübende erkek hissediyorum bakiyorum buraya acaba kizmi demeden edemiyorum aynen senin gibiyim bende ama basen kalcadan kilo hic almadim karnim cikti sol gogsum kucuk digerinden ne bilim unun gibi bir sürü şey sende ne gibi değişiklik var
Dr kontrolün ne zaman 12.haftada öğrenen arkadaşım var erkekse bellidir diyor ama bende gitmeye de korkuyorum ya değilse diyebende erkek hissediyorum bakiyorum buraya acaba kizmi demeden edemiyorum aynen senin gibiyim bende ama basen kalcadan kilo hic almadim karnim cikti sol gogsum kucuk digerinden ne bilim unun gibi bir sürü şey sende ne gibi değişiklik var
selam elifemm beni tanimissindir bana da cikinti var demisti ama 12 yada 13. haftada ama bu erkek oldugunu gostermez kizlarda da boyle cikinti olabiliyor demisti 15. haftada netlesti ki bebegm kiz cunku cikinti uzamamis dedi uzamasi lazimdi sen daha 11. haftadasn cikinti var ve belki uzayacak cunku 15 ile 16. haftalar da cinsel bölgeleri net olusuyor.. nedense benim icime de erkek gibi doguyor senin ki ama seninde kiz sa bu teori tamamen şans işi ben 3. cocukta hic bisey denemeyecem Rabbim ne verirse artik.. hatta apacik bir ayet varken ne kadar cabalasak da bos gibi geliyor tam hatirlamamakla beraber kuranda diyor ki "diledigimize kiz cocuk diledigimize erkek cocuk diledigimize kizli erkekli cocuk veririz diledigimizi kısır yapariz bunda ki hayri biz biliriz siz bilemezsiniz cunku Allah herseye kadirdir" bu ayet uzerine hic bisey soylenmiyor Rabbim herseyin hayirlisini versin..Yok canım 11+2 cikti olcumde bana da gösterdi kız gibiydi gerçekten
Tabi başta dua zaten ne gelirse ondanEvet ankarada var bayisi oradan aldım. 4 yıl önce 280tl gibi bir para ödedim. Ama keşke almasaydım zaten bir tutarlılığı yok ben de tutmadı. İyi ki de tutmamış şimdi iki kız kardeş maşallahları var. Başarı oranı falan yok ya örnekteki ben yani boşver. Rabbimin dediği olur gerisi boş. Duaya çok sarılmalıyız. Verecek olan Allahtır.
Doktor bi tahminde bulunmadımıKızlar sizce ne cinsiyeti 13 haftalık halimiz
canım cok uzuldum baska doktora gıt bence ınşallah yanılıyorduryaBugün bişey beni itekleyip durdu doktora gittim. Yine bebeğimin kalbi durmuş yatış verdi çıktım geldim kafam allak bullak. Hiçbirsey yapasim yaptırasim yok yanılma payının olmadığınida biliyorum. Ufff ufff
Çok üzüldüm çokta vakit kaybetmeyin olurmu size tehlikesi olmasınBugün bişey beni itekleyip durdu doktora gittim. Yine bebeğimin kalbi durmuş yatış verdi çıktım geldim kafam allak bullak. Hiçbirsey yapasim yaptırasim yok yanılma payının olmadığınida biliyorum. Ufff ufff
Bulundu Cnm erkekge benzetiyorum dedi bi oğlum var kız geçmişti gönlümden ama nasip rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallahDoktor bi tahminde bulunmadımı
Çok üzüldüm allah yardımcın olsunBugün bişey beni itekleyip durdu doktora gittim. Yine bebeğimin kalbi durmuş yatış verdi çıktım geldim kafam allak bullak. Hiçbirsey yapasim yaptırasim yok yanılma payının olmadığınida biliyorum. Ufff ufff
Canım böyle bir durumda evde değil hestanede olman gerekmez mi aman dikkat et Allah yardımcın olsun çook üzüldümBugün bişey beni itekleyip durdu doktora gittim. Yine bebeğimin kalbi durmuş yatış verdi çıktım geldim kafam allak bullak. Hiçbirsey yapasim yaptırasim yok yanılma payının olmadığınida biliyorum. Ufff ufff
CNm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasınBugün bişey beni itekleyip durdu doktora gittim. Yine bebeğimin kalbi durmuş yatış verdi çıktım geldim kafam allak bullak. Hiçbirsey yapasim yaptırasim yok yanılma payının olmadığınida biliyorum. Ufff ufff
Haklısın canım herşeyin başı dua.selam elifemm beni tanimissindir bana da cikinti var demisti ama 12 yada 13. haftada ama bu erkek oldugunu gostermez kizlarda da boyle cikinti olabiliyor demisti 15. haftada netlesti ki bebegm kiz cunku cikinti uzamamis dedi uzamasi lazimdi sen daha 11. haftadasn cikinti var ve belki uzayacak cunku 15 ile 16. haftalar da cinsel bölgeleri net olusuyor.. nedense benim icime de erkek gibi doguyor senin ki ama seninde kiz sa bu teori tamamen şans işi ben 3. cocukta hic bisey denemeyecem Rabbim ne verirse artik.. hatta apacik bir ayet varken ne kadar cabalasak da bos gibi geliyor tam hatirlamamakla beraber kuranda diyor ki "diledigimize kiz cocuk diledigimize erkek cocuk diledigimize kizli erkekli cocuk veririz diledigimizi kısır yapariz bunda ki hayri biz biliriz siz bilemezsiniz cunku Allah herseye kadirdir" bu ayet uzerine hic bisey soylenmiyor Rabbim herseyin hayirlisini versin..
Ayy canım benim rabbim sana güç kuvvet dayanma gücü versin.ne desek boş veren de alanda oBugün bişey beni itekleyip durdu doktora gittim. Yine bebeğimin kalbi durmuş yatış verdi çıktım geldim kafam allak bullak. Hiçbirsey yapasim yaptırasim yok yanılma payının olmadığınida biliyorum. Ufff ufff
Cnm ya rabbim sabir versin uzulme vardir bundada bir hikmet ama dr de git hemen sagligini ihmal etmeBugün bişey beni itekleyip durdu doktora gittim. Yine bebeğimin kalbi durmuş yatış verdi çıktım geldim kafam allak bullak. Hiçbirsey yapasim yaptırasim yok yanılma payının olmadığınida biliyorum. Ufff ufff
Bende erkege benzettim cnm gous kafesi yukari dogru dedik icmden kizlarinko daha duz oluyo cunku.DUA ET BIZIMDE OLSUN INSAllahBulundu Cnm erkekge benzetiyorum dedi bi oğlum var kız geçmişti gönlümden ama nasip rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Bugün bişey beni itekleyip durdu doktora gittim. Yine bebeğimin kalbi durmuş yatış verdi çıktım geldim kafam allak bullak. Hiçbirsey yapasim yaptırasim yok yanılma payının olmadığınida biliyorum. Ufff ufff
Sen yine de başka bir doktora daha git cnm çok üzüldüm. Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah. Rabbim yardımcın olsun inşallahBugün bişey beni itekleyip durdu doktora gittim. Yine bebeğimin kalbi durmuş yatış verdi çıktım geldim kafam allak bullak. Hiçbirsey yapasim yaptırasim yok yanılma payının olmadığınida biliyorum. Ufff ufff
bende haftaya gitcem ya değilse kızda diyorum kendi kendime çarşamba günü devlete gitcem söylemezse cumada özele giderim artik söyler artik yani ya bilmiyorum bu hafta bitsin hele vatliycam yaaDr kontrolün ne zaman 12.haftada öğrenen arkadaşım var erkekse bellidir diyor ama bende gitmeye de korkuyorum ya değilse diye
Canim Rabbimiz en büýüktür. En hak karar inun sen elinden geleni yaptin sonucta ve daha bence cok erken o cikinti isi her an degisebilir. Ve anlamadigim kiz ve erkek cikintisi arasinda ne fark varmis ki . Uzunluk mu ya da eni mi. Ben hic anlamiyorum. Buarada ben henuz cimsiyet testini yapamadim. Sabahin koru kalkip okula yetismeye calismaktanKızlar doktordan geldim. çok şükür ölçümleri iyi ikili test olcumlerinide yapalım dedi bir türlü pozisyon vermedi.doktor baya uğraştı inceledi.cinsiyeti içinde önce neyin var dedi 2 kızım var dedim baya inceledi sağolsun. kıza benziyor dedi.bana da gösterdi çıkıntı vardi ama kız cikintisi gibiydi.hiç uzulmedim valla napiyim ben elimden geleni yaptım rabbimin takdiri böyleymis napalim.Hayırlı evlat olur ınş.cuma bidaha gel yine bakalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?