- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.001
Doktora gidersen kesin belli olur belirsizliginde son bulur gitsene canimBende adet bitiminin ertesi günü hamile kaldım iliskiden 15 gün sonra goguslerim şişti agrimaya başladı dokunamiyordum şu vakte kadar hep erkek hissettim erkek ruyalari gördüm hamileligin başlarında ama şimdi buradaki arkadaşları görünce ta kizsa demeye başladım iki kızım var kızlarım olduğu için çok mutluyum asla aksini dusunmedim ama bunda çok erkek hissettim istedim ama dualarım hep Rabbim hakkimizda hayırlı olanı nasip eyle Rabbimden gelene Amenna o herseyi bilir ..
Ben gecen sene cok iyi bir uzmana sormustum eger erkegin sperm sayisi iyiyse hergun iliski de olabilir .biz cinsel perhizi kiz erkek icin degil sayisi azsa perhizle biriksin de dölleme ihtimali artsin diye öneririz dedi.yoksa hergun iliski de erkek kiz sayisi esit gibidir dedi hamile kalindiginda kiz erkek yine yuzde elli ihtimal demistiAslında doktor sitesi var kemal hükmen diye açık soru cvp yapıyor incelerseniz orda o nedense 10 günlük perhiz yazıyor
Canim sen napiyosun hayati tehlike var zehirlenebilirsin. Lütfen daha donanimli guzel bi hastaneye git tekrar kontrolden geç. Yine kalbi durdu derken daha öncede mi yaşadin. Allah sabir versin canim ya ama lütfen hastaneye gitBugün bişey beni itekleyip durdu doktora gittim. Yine bebeğimin kalbi durmuş yatış verdi çıktım geldim kafam allak bullak. Hiçbirsey yapasim yaptırasim yok yanılma payının olmadığınida biliyorum. Ufff ufff
selam elifemm beni tanimissindir bana da cikinti var demisti ama 12 yada 13. haftada ama bu erkek oldugunu gostermez kizlarda da boyle cikinti olabiliyor demisti 15. haftada netlesti ki bebegm kiz cunku cikinti uzamamis dedi uzamasi lazimdi sen daha 11. haftadasn cikinti var ve belki uzayacak cunku 15 ile 16. haftalar da cinsel bölgeleri net olusuyor.. nedense benim icime de erkek gibi doguyor senin ki ama seninde kiz sa bu teori tamamen şans işi ben 3. cocukta hic bisey denemeyecem Rabbim ne verirse artik.. hatta apacik bir ayet varken ne kadar cabalasak da bos gibi geliyor tam hatirlamamakla beraber kuranda diyor ki "diledigimize kiz cocuk diledigimize erkek cocuk diledigimize kizli erkekli cocuk veririz diledigimizi kısır yapariz bunda ki hayri biz biliriz siz bilemezsiniz cunku Allah herseye kadirdir" bu ayet uzerine hic bisey soylenmiyor Rabbim herseyin hayirlisini versin..
Bugün bişey beni itekleyip durdu doktora gittim. Yine bebeğimin kalbi durmuş yatış verdi çıktım geldim kafam allak bullak. Hiçbirsey yapasim yaptırasim yok yanılma payının olmadığınida biliyorum. Ufff ufff
Acil sifalar diliyorum canimogece amelıyata alacaktı doktor ultrasyon kagıdında oyle cıkmıstı cerah doktor geldı takıp edelım dedı sonra kaka tahlılınde rota cıkınca az daha yanlış teşıs kurbanı oluyordu
Canim cokuzuldum .Rabbim sana guzel haber versin de gercek olmasin bu yazdığınBugün bişey beni itekleyip durdu doktora gittim. Yine bebeğimin kalbi durmuş yatış verdi çıktım geldim kafam allak bullak. Hiçbirsey yapasim yaptırasim yok yanılma payının olmadığınida biliyorum. Ufff ufff
Evet canım elimden geleni yaptım o yüzden içimde gram üzüntü yok rabbim biliyor çok dua ettim.dualarinin mükafatını belki başka yerden alacağım ınş.Rabbim layıkıyla yetiştirmeyi nasip etsin.aminCanim Rabbimiz en büýüktür. En hak karar inun sen elinden geleni yaptin sonucta ve daha bence cok erken o cikinti isi her an degisebilir. Ve anlamadigim kiz ve erkek cikintisi arasinda ne fark varmis ki . Uzunluk mu ya da eni mi. Ben hic anlamiyorum. Buarada ben henuz cimsiyet testini yapamadim. Sabahin koru kalkip okula yetismeye calismaktan
Nikin çok sempatik geldi
Buraya üye olunca ilk arkadaşımın nikide citos du
Beraber çok şey paylaştık şimdi telefondan görüşüyoruz
Daha senide unutmam
Rabbim kızlarımıza hayırlı ömürler versin inşallah
Hamileymissin .. ne güzel rabbim tamamına erdirsin
Bizlere de nasip etsin inşallah
Cinsiyeti ney bebeginin
anlamadıgım bısey var nub tahmını yaparken cıkıntıya gore yorum yapılıyo bu vıdeoda cıkıntı bacak arasında vıdeo orayı cekmıyene kadar gorunmuyo dısardan pekı bızım baktıgımız sey nedırBende bir video da izlemiştim kızda da erkek de de çıkıntı oluyo kızların ki geri çekiliyor erkeklerin ki ise uzuyor ...Bence dokt.da çıkıntıyı görüyor ama takip edip gerimi çekilicek yoksa uzayacak mı onu takip ediyolar video yu tekrar bulursan eklerim.
anlamadıgım bısey var nub tahmını yaparken cıkıntıya gore yorum yapılıyo bu vıdeoda cıkıntı bacak arasında vıdeo orayı cekmıyene kadar gorunmuyo dısardan pekı bızım baktıgımız sey nedır
14 -15 te kesin belli olur tabi hayırlısı olsun bende haftaya giderim inşallahbende haftaya gitcem ya değilse kızda diyorum kendi kendime çarşamba günü devlete gitcem söylemezse cumada özele giderim artik söyler artik yani ya bilmiyorum bu hafta bitsin hele vatliycam yaa
nuba gore yorum yapıyoruzya cıkıntı dıkse erkek paralelse kız dıye atıgın vıdeoya baktımda dıyomkı bacak arasına bakmıyana kadar nubu gorunmuyoNasıl anlamadım sorunu_?
Haftaya kadar sabredicemDoktora gidersen kesin belli olur belirsizliginde son bulur gitsene canim
nuba gore yorum yapıyoruzya cıkıntı dıkse erkek paralelse kız dıye atıgın vıdeoya baktımda dıyomkı bacak arasına bakmıyana kadar nubu gorunmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?