Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Doktora gidersen kesin belli olur belirsizliginde son bulur gitsene canim

Aslında doktor sitesi var kemal hükmen diye açık soru cvp yapıyor incelerseniz orda o nedense 10 günlük perhiz yazıyor
Ben gecen sene cok iyi bir uzmana sormustum eger erkegin sperm sayisi iyiyse hergun iliski de olabilir .biz cinsel perhizi kiz erkek icin degil sayisi azsa perhizle biriksin de dölleme ihtimali artsin diye öneririz dedi.yoksa hergun iliski de erkek kiz sayisi esit gibidir dedi hamile kalindiginda kiz erkek yine yuzde elli ihtimal demisti

Canim sen napiyosun hayati tehlike var zehirlenebilirsin. Lütfen daha donanimli guzel bi hastaneye git tekrar kontrolden geç. Yine kalbi durdu derken daha öncede mi yaşadin. Allah sabir versin canim ya ama lütfen hastaneye git

Bende bir video da izlemiştim kızda da erkek de de çıkıntı oluyo kızların ki geri çekiliyor erkeklerin ki ise uzuyor ...Bence dokt.da çıkıntıyı görüyor ama takip edip gerimi çekilicek yoksa uzayacak mı onu takip ediyolar video yu tekrar bulursan eklerim.

Canim cokuzuldum .Rabbim sana guzel haber versin de gercek olmasin bu yazdığın

Evet canım elimden geleni yaptım o yüzden içimde gram üzüntü yok rabbim biliyor çok dua ettim.dualarinin mükafatını belki başka yerden alacağım ınş.Rabbim layıkıyla yetiştirmeyi nasip etsin.amin

merhaba; size özelden mesaj atamıyorum bana ulaşmanız mümkün mü?

anlamadıgım bısey var nub tahmını yaparken cıkıntıya gore yorum yapılıyo bu vıdeoda cıkıntı bacak arasında vıdeo orayı cekmıyene kadar gorunmuyo dısardan pekı bızım baktıgımız sey nedır

bende haftaya gitcem ya değilse kızda diyorum kendi kendime çarşamba günü devlete gitcem söylemezse cumada özele giderim artik söyler artik yani ya bilmiyorum bu hafta bitsin hele vatliycam yaa
14 -15 te kesin belli olur tabi hayırlısı olsun bende haftaya giderim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…