Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim ingizlice videodan anladigim 9 haftadan sonra sekillenme basladigi kiz olursa kisaliyor erkese uzuyor . Belki doktorlar o uzunluga gore yorum yapiyo 11.haftada
benimde demek istedigim sey aslinada bu videoda en basta ikiside ayni sonra kizlarda iceri cekiliyo erkeklerde uzuyo asagayi iniyo paralel veya dik diyozya. İkiside ayni bide bacak arasinda usgye bakarken yorum yapiyozya ordada gobeyin hemen asagisindaki noktaya yorum yapiyoz ona kafam takildi

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Aralık'ta klomen kullandim 14 aralıktaki kontrolumde solda 18 mm bir yumurtam oluşmuştu
Bat 29 Aralık'ti
Adet olmadım..6 gün gecti
Hiçbir hamilelik belirtisi de yok
Bugün kan verdim 0.100 çıkmış
Sonuç negatif
Ama yumurtlama oldu uzayan akıntı batmalar hepsi oldu yani

Neden adet olmadım
Geç döllenme olabilirmi
Anlayan bilen varsa yorum yapabilirmisiniz

Doktorum 2 gün sonra nöbetçi
Doktora gidene kadar zaman geçmiycek

iliskiden 10 sonra kanda cikiyo 12.de idrarda cikiyo diye biliyom adetimin 21.gununde iliski olmustu adetimi 4gun gecti idrarda hafif cizgi belirdi 5.gunde kanda 90 cikmisti

İnşallah hamilesindir cnm. Aslında ultrasonda rahim duvarı kalınlaşmasından da anlıyor doktorlar.

iliskiden 10 sonra kanda cikiyo 12.de idrarda cikiyo diye biliyom adetimin 21.gununde iliski olmustu adetimi 4gun gecti idrarda hafif cizgi belirdi 5.gunde kanda 90 cikmisti
Bende kesin yok onu anladimda adetim niye gecikti acaba
2 yumurtam oluşmuştu bu ay
İlk gittiğimde sağda vardı bir tane
1 hafta sonra gittiğimde sağdaki yoktu muhtemelen catladi dedi Dr
Solda 18 mm var onu değerlendirip çatlatma iğnesi verecem dedi
Ama ben çatlatma iğnesi yaptırmadim
Çünkü sağdaki tuttuysa soldaki de tutarsa ikiz gebelik olur diye istemedim
Kendiliğinden catlarsa çatlasın dedim

Cnm.klomen kullandigin icin igne olman lazimdi igne olmadan catlamiyi 2 ay bile surebiliyo adet gormen dr git sana ilac verir ilan bitince 5 gun icinde adetboluyon aynisi basima geldi cunku onceden.

Sanmıyorum canım hastanelerde sperm tahlili bile isterken 3-7gun arası perhizle istiyorlar
Canim burda bikac kisi hamilece diye uyeninkinide kiz demislerdi sonra erkek bide prensesininbircikannesi ninkinede kiz demisti sonra erkek dendi gecmis sayfalarda bikac kisi daha varc canim

Canim burda bikac kisi hamilece diye uyeninkinide kiz demislerdi sonra erkek bide prensesininbircikannesi ninkinede kiz demisti sonra erkek dendi gecmis sayfalarda bikac kisi daha varc canim
Evet canım var öyle bakalım 2 hafta sonra net belli olur bilmiyorum ama içimede kız doğuyor.

hayirlisi olsun canim insallahta tutmustur

Canım ben de aklıma her geldiğinde sana dua ediyorum hayirlisiyla ve hayırlıysa erkek evlat nasip et Allahim nolur diye...

Canım ben de aklıma her geldiğinde sana dua ediyorum hayirlisiyla ve hayırlıysa erkek evlat nasip et Allahim nolur diye...
Ayy canım benim Allah razı olsun duanda unutmadığın için .Çok mutlu oldum su an Rabbim senin de ne sıkıntın varsa gidersin gönlünden ne geçiyorsa karşına çıkarsın ınş.hayırlısıyla sağlıkla evladini kavuşacağını günleride göstersin

Merhaba canim arada giriyorum da aktif degilim 1 haftadir hic giremedim agirlastimda baya hala okuyorumda aman diyotum artik

Asil sen nasilsin dogum ne zaman allahim seni kus tuyu gibi hafifletsin insallah
Canim dogurdum Ben allaha sukur cok guzel bi dogumum oldu.Rabbim sanada nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…