- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.021
benimde demek istedigim sey aslinada bu videoda en basta ikiside ayni sonra kizlarda iceri cekiliyo erkeklerde uzuyo asagayi iniyo paralel veya dik diyozya. İkiside ayni bide bacak arasinda usgye bakarken yorum yapiyozya ordada gobeyin hemen asagisindaki noktaya yorum yapiyoz ona kafam takildiBenim ingizlice videodan anladigim 9 haftadan sonra sekillenme basladigi kiz olursa kisaliyor erkese uzuyor . Belki doktorlar o uzunluga gore yorum yapiyo 11.haftada
Nasıl ulaşabilirimmerhaba; size özelden mesaj atamıyorum bana ulaşmanız mümkün mü?
iliskiden 10 sonra kanda cikiyo 12.de idrarda cikiyo diye biliyom adetimin 21.gununde iliski olmustu adetimi 4gun gecti idrarda hafif cizgi belirdi 5.gunde kanda 90 cikmistiHayırlı akşamlar arkadaşlar
Aralık'ta klomen kullandim 14 aralıktaki kontrolumde solda 18 mm bir yumurtam oluşmuştu
Bat 29 Aralık'ti
Adet olmadım..6 gün gecti
Hiçbir hamilelik belirtisi de yok
Bugün kan verdim 0.100 çıkmış
Sonuç negatif
Ama yumurtlama oldu uzayan akıntı batmalar hepsi oldu yani
Neden adet olmadım
Geç döllenme olabilirmi
Anlayan bilen varsa yorum yapabilirmisiniz
Doktorum 2 gün sonra nöbetçi
Doktora gidene kadar zaman geçmiycek
İnşallah hamilesindir cnm. Aslında ultrasonda rahim duvarı kalınlaşmasından da anlıyor doktorlar.Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Aralık'ta klomen kullandim 14 aralıktaki kontrolumde solda 18 mm bir yumurtam oluşmuştu
Bat 29 Aralık'ti
Adet olmadım..6 gün gecti
Hiçbir hamilelik belirtisi de yok
Bugün kan verdim 0.100 çıkmış
Sonuç negatif
Ama yumurtlama oldu uzayan akıntı batmalar hepsi oldu yani
Neden adet olmadım
Geç döllenme olabilirmi
Anlayan bilen varsa yorum yapabilirmisiniz
Doktorum 2 gün sonra nöbetçi
Doktora gidene kadar zaman geçmiycek
Bende kesin yok onu anladimda adetim niye gecikti acabailiskiden 10 sonra kanda cikiyo 12.de idrarda cikiyo diye biliyom adetimin 21.gununde iliski olmustu adetimi 4gun gecti idrarda hafif cizgi belirdi 5.gunde kanda 90 cikmisti
İnşallah canım Allah'tan ümit kesilmezİnşallah hamilesindir cnm. Aslında ultrasonda rahim duvarı kalınlaşmasından da anlıyor doktorlar.
canim cinsiyet icin erken bence seninki erkek oyle doguyor icime insallah once sizlere sonrada bizlere nasip olurCanım haftada bir oluyordu genelde çocuklar var ya fırsat olmuyor.sor canım birbirimize yardımcı olmak için burası var
Cnm.klomen kullandigin icin igne olman lazimdi igne olmadan catlamiyi 2 ay bile surebiliyo adet gormen dr git sana ilac verir ilan bitince 5 gun icinde adetboluyon aynisi basima geldi cunku onceden.Bende kesin yok onu anladimda adetim niye gecikti acaba
2 yumurtam oluşmuştu bu ay
İlk gittiğimde sağda vardı bir tane
1 hafta sonra gittiğimde sağdaki yoktu muhtemelen catladi dedi Dr
Solda 18 mm var onu değerlendirip çatlatma iğnesi verecem dedi
Ama ben çatlatma iğnesi yaptırmadim
Çünkü sağdaki tuttuysa soldaki de tutarsa ikiz gebelik olur diye istemedim
Kendiliğinden catlarsa çatlasın dedim
Canim burda bikac kisi hamilece diye uyeninkinide kiz demislerdi sonra erkek bide prensesininbircikannesi ninkinede kiz demisti sonra erkek dendi gecmis sayfalarda bikac kisi daha varc canimSanmıyorum canım hastanelerde sperm tahlili bile isterken 3-7gun arası perhizle istiyorlar
Evet canım var öyle bakalım 2 hafta sonra net belli olur bilmiyorum ama içimede kız doğuyor.Canim burda bikac kisi hamilece diye uyeninkinide kiz demislerdi sonra erkek bide prensesininbircikannesi ninkinede kiz demisti sonra erkek dendi gecmis sayfalarda bikac kisi daha varc canim
Tmm canım çok sağolCnm.klomen kullandigin icin igne olman lazimdi igne olmadan catlamiyi 2 ay bile surebiliyo adet gormen dr git sana ilac verir ilan bitince 5 gun icinde adetboluyon aynisi basima geldi cunku onceden.
hayirlisi olsun canim insallahta tutmusturBende kesin yok onu anladimda adetim niye gecikti acaba
2 yumurtam oluşmuştu bu ay
İlk gittiğimde sağda vardı bir tane
1 hafta sonra gittiğimde sağdaki yoktu muhtemelen catladi dedi Dr
Solda 18 mm var onu değerlendirip çatlatma iğnesi verecem dedi
Ama ben çatlatma iğnesi yaptırmadim
Çünkü sağdaki tuttuysa soldaki de tutarsa ikiz gebelik olur diye istemedim
Kendiliğinden catlarsa çatlasın dedim
Amin canım inşallahhayirlisi olsun canim insallahta tutmustur
Evet canım elimden geleni yaptım o yüzden içimde gram üzüntü yok rabbim biliyor çok dua ettim.dualarinin mükafatını belki başka yerden alacağım ınş.Rabbim layıkıyla yetiştirmeyi nasip etsin.amin
Ayy canım benim Allah razı olsun duanda unutmadığın için .Çok mutlu oldum su anCanım ben de aklıma her geldiğinde sana dua ediyorum hayirlisiyla ve hayırlıysa erkek evlat nasip et Allahim nolur diye...
Canim dogurdum Ben allaha sukur cok guzel bi dogumum oldu.Rabbim sanada nasip eder insallahMerhaba canim arada giriyorum da aktif degilim 1 haftadir hic giremedim agirlastimda baya hala okuyorumda aman diyotum artik
Asil sen nasilsin dogum ne zaman allahim seni kus tuyu gibi hafifletsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?