- 2 Ocak 2018
- 20
- 77
- 3
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.041
benim dogru cikmadiKizlar bu resimde rus takvimi. Yaklasik 10 kisi uzerinde denedim dogru cikiyo hepside. Rica etsem sizde cocugu olanlar bakabilirmi.. not ( д- kiz demek.. м - erkek .. annen yasi we hamile kalacagi yada kaldigi ay ..Eki Görüntüle 2088532
Tesekur ederim canim. Dilerim rabbim oglusunu sag salim kucagna almayi nasip eder. Rica etsem ne yontemler denedin. Yada ne dua etdin. Yazarmisin.. simdiden tesekur ederimbenim dogru cikmadi
amin canim Allah dileyen herkese versin insallah.diyet faıan uygulamadim.oyle tek iliski de olmadi 3kere iliski oldu.1tanede kizim var onda adet bitiminden birliktelik olmustu bu sefer adet bitiminden 6gun sonra oldu.saga yattim ve sag yumurtaliktan yumurtladim bide derin iliski olduTesekur ederim canim. Dilerim rabbim oglusunu sag salim kucagna almayi nasip eder. Rica etsem ne yontemler denedin. Yada ne dua etdin. Yazarmisin.. simdiden tesekur ederim
Öğrenince yaz canım sen ne zaman denemeyi düşünüyorsunKizlar iyi aksamlar hepinize. Baby choice yontemi hakkinda yazdiklarinizi okudum. Acikcasi nezamandan beri arastiryodim bende tuttu diyen cok azdi. Simdi dahada umidim kirildi. Simdi size bisey anlatmak istiyorum..( biraz uzun olucak affedin) benim esimin bir arkadasi var. Kendisi yabanci yani rus. Onunda 2 tane oglu bar. Simdi bunlar bir yontemle ozellikle erkek cocuk sevdikleri icin yapmislar. Sende bu yontemi dene we oglan cocugun olsun demis. Sonrada anlatmaya baslamis. Kan testi bide beslenmeyle alakiymis. Bu testi moskowoda yaptirmislar.. bende buni duyunca bi heyecan. Acik olarak ne testi ismi ne cismi ne onu sormamis benimki allah bilir onlari demis we konuyu kapatmis. Bende simdi ogren nasil oldu ne yaptilar diue adamin etini iyip duruyom.. 2 gune kadar her seyi sordurucam insl sizede hayirli haberler getiririm. Kizlar dilerim. Rabbim hevesimizi kursagimizda birakmaz. Cok istiyorumm. Bir erkek evladim olsun
Cnm iki adet aran kaç gün. Bir de kaçıncı günü ilişkiler olduamin canim Allah dileyen herkese versin insallah.diyet faıan uygulamadim.oyle tek iliski de olmadi 3kere iliski oldu.1tanede kizim var onda adet bitiminden birliktelik olmustu bu sefer adet bitiminden 6gun sonra oldu.saga yattim ve sag yumurtaliktan yumurtladim bide derin iliski oldu
Mutlaka yazarim canim.. yarin doktoruma gidicam her sey yolundaysa.Öğrenince yaz canım sen ne zaman denemeyi düşünüyorsun
İnsAllah canım herkesin gönlüne göre olur doktora bahsetmismiydin erkek çocuk istediginiMutlaka yazarim canim.. yarin doktoruma gidicam her sey yolundaysa.
Bu ay adet olduktan sonra evulasyon testini. Bide dieti uygulayarak. Oncelikle bolca dua ederek basliycam allah nasip ederse.
Canim ben de bu sekilde iki sene gecirdim bosa ama bir ya da yarim gun one cekince tam seffaf baya bi akinti oldu ondan bi alti saat sonra iliski oldu ve tuttu. Belki de her bünye de farkli spermlerin yumurtaya gitme hızı belki gec kalıyorsundur. Ben de boyle oldu sanirsam biraz erkene cektim hamile kaldim şıp diyeHayırlı akşamlar arkadaşlar
Aralık'ta klomen kullandim 14 aralıktaki kontrolumde solda 18 mm bir yumurtam oluşmuştu
Bat 29 Aralık'ti
Adet olmadım..6 gün gecti
Hiçbir hamilelik belirtisi de yok
Bugün kan verdim 0.100 çıkmış
Sonuç negatif
Ama yumurtlama oldu uzayan akıntı batmalar hepsi oldu yani
Neden adet olmadım
Geç döllenme olabilirmi
Anlayan bilen varsa yorum yapabilirmisiniz
Doktorum 2 gün sonra nöbetçi
Doktora gidene kadar zaman geçmiycek
Ayy bende merak ettim.ogrende bizede yaz lutfen canim.Rabbim hepinize nasip eder insallah erkek ewlatKizlar iyi aksamlar hepinize. Baby choice yontemi hakkinda yazdiklarinizi okudum. Acikcasi nezamandan beri arastiryodim bende tuttu diyen cok azdi. Simdi dahada umidim kirildi. Simdi size bisey anlatmak istiyorum..( biraz uzun olucak affedin) benim esimin bir arkadasi var. Kendisi yabanci yani rus. Onunda 2 tane oglu bar. Simdi bunlar bir yontemle ozellikle erkek cocuk sevdikleri icin yapmislar. Sende bu yontemi dene we oglan cocugun olsun demis. Sonrada anlatmaya baslamis. Kan testi bide beslenmeyle alakiymis. Bu testi moskowoda yaptirmislar.. bende buni duyunca bi heyecan. Acik olarak ne testi ismi ne cismi ne onu sormamis benimki allah bilir onlari demis we konuyu kapatmis. Bende simdi ogren nasil oldu ne yaptilar diue adamin etini iyip duruyom.. 2 gune kadar her seyi sordurucam insl sizede hayirli haberler getiririm. Kizlar dilerim. Rabbim hevesimizi kursagimizda birakmaz. Cok istiyorumm. Bir erkek evladim olsun
Hayir canim bahsetmedim.. ama anlaticam. yardimci olur diye umuyorum..İnsAllah canım herkesin gönlüne göre olur doktora bahsetmismiydin erkek çocuk istedigini
Amin amin canım benim ınş.diyette yaptım .tek yapmadığım eşime takviye hiçbirşey vermedim.Elifemm- canim insallah oglundir doktor umarim yanilmistir.sen duani et canim rabbim hayirlisiyla saglikli erkek evlat nasip etsin sana.Diyette yapmismiydin?Yoksa tek yum gunumu
Benim ikiside doğru çıktı kizKizlar bu resimde rus takvimi. Yaklasik 10 kisi uzerinde denedim dogru cikiyo hepside. Rica etsem sizde cocugu olanlar bakabilirmi.. not ( д- kiz demek.. м - erkek .. annen yasi we hamile kalacagi yada kaldigi ay ..Eki Görüntüle 2088532
Canım testle mi takip etmistin testin acilinca mi olmuştu iliskiamin canim Allah dileyen herkese versin insallah.diyet faıan uygulamadim.oyle tek iliski de olmadi 3kere iliski oldu.1tanede kizim var onda adet bitiminden birliktelik olmustu bu sefer adet bitiminden 6gun sonra oldu.saga yattim ve sag yumurtaliktan yumurtladim bide derin iliski oldu
Inş.Canım benim cuma yine gel dedi hem ikili için ense kalinligina bakicak hemde cinsiyete bidaha bakarız dedi 11+5 olucam bakalım bi değişme olurmuki 3 günde.iyi akşamıar kizıarElifemm- canim doktora gitmissin ama cok erken cinsiyyet icin.aynisi başima grldi 11+2gunumde doktor 51%kiz dedi.cinsiyyet soylemede uzman hatta insanlar nerelerden geliyo yanina.nub paraleldi ama yukardan başliyodu ve buyuktu.12+4de net erkk dedi insaılah seninde oyledir.erken olmus seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?