Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gün aşırı birlikte oluyoruz canım..sabaha kadar kalkmiyorum yerimden

Kız erkek benim için farketmiyor artık sadece hayırlısıyla hamile kalıp kucağıma almak ,yeniden anne olmak istiyorum
Yaşım ve FSH yüzünden geciktirmek istemiyorum

Eşim olsa da olur olmasa da olur diyor
Napacan 3. Bebeği taktın kafaya
Ye iç gez keyfine bak diyor
Ben kendi başıma çabalıyorum
Lazım olunca onun etinden sütünden faydalanıp arkamı dönüp yatiyorum

Canım testle mi takip etmistin testin acilinca mi olmuştu iliski
Canim testin en koyu oldugu gunun uzerinde 12 sat gecdikten sonra yumurta catlamis oluyo. Ben evulasyon testiyle ayni anda yumurta takibi yaptirdim .2 nji kizimda.. testin en koyu oldugu gun dilde sonraki gun gitdim catlamisdi yumos.. ( ozamanlr kiz erkek fark etmiyodu oyuzden dikkat etmedim once sonra birlitkelik olmali olayina) ama hatirliyorum. Iliski olmustu testin en kirmizi oldugu gun .. yumurta catladi dediktek sonra birlikteluk olmadi.. We kizim oldu.. 12 hafatlukken 2 tane doktor erkek dedi. Sonra 16 hadtada kesin olarak kiz dedi.

Kızlar benim acayip kasıklarım ağrıyor 13.haftadaym.bu normal bişey mi korkmaya başladım bazen belime vuruyor yürümekte zorlanıyorum
Rahim büyüdüğü için normal canım.sıvı alımını arttir ağır is filan yaptiysan oda ağrı yapar.dinlen bol bol hafifleme olmazsa mutlaka doktora başvur.

Rahim büyüdüğü için normal canım.sıvı alımını arttir ağır is filan yaptiysan oda ağrı yapar.dinlen bol bol hafifleme olmazsa mutlaka doktora başvur.

Canım 11 cinsiyet tahmini için çok erken değilmi

13 de kız gibi

14 de erkek gibi dediler ama kesin değil diye de eklediler

Canım seninde hemen hemen yumurtlama na yakın ilişki olmuş ohalde ertesi gün yumurta olmadığına göre sendede tutmamış oluyor

Canım 11 cinsiyet tahmini için çok erken değilmi

13 de kız gibi

14 de erkek gibi dediler ama kesin değil diye de eklediler
Adam baya inceledi canım aletide çok iyiydi net gösteriyordu bana da gösterdi bak böyle diye.kendininde bir kızı bir oğlu var.bilmiyorum yinede karşısik duygularım ben kıza hazırladım kendimi hep ınş süpriz olur ne diyim rabbimin takdiri.

3.Inş canım 2 kızım var
Ya bu ara depresif takılıyorum çocukluğumdan beri bir kızım bi oğlum olsun istedim nasip olmadi. sürekli şu yöntem bu yöntem yok bilmem ne. offf diyorum yani kendimi aciz hissediyorum. kızlarıma haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum. çok mutsuzum ya .kendi kendime de kızıyorum ne bu oğlan tutkusu diye olmasa ne olur diyorum. Bi yandan yonteme kalmadan kazara bir erkeke oluverse diye dua ediyorum .cok karişigim bu aralar.gicigim kendime ayy

Aynı dertten muzdaribim ben de cnm

Yine dene içinde kalmasın ama en çok dualara tutun rabbim ol demedikten sonra yaprak kimildamaz.Inş.Rabbim gönlüne göre nasip etsin.kendi adıma ınan çevre baskısı olmasa belkide eksikliğini hissetmiyecegim.Rabbim evlatlarimiza cansagligi versin ikisinin de eksikliğini göstermesin.

Inan canim bende öyle isterdim ama olmadı 3 kızım var ilerde bende denemek istiyorum ama hadi olmazsa diyorum kend kendime bunalıma giriyorum çevre baskısı eşim istiyor olursa ismi bile hazır bazen diyor şansa bırakmayalım kıbrıs a gidelim diyor diyor benimde kafam allak bullak hayırlısı artık rabbim ol derse olur inşallah sürekli araştırma yoruldum vallahi

Bende herzaman cocuk ıkı turludur derdım hayırlı hayırsız....ama gercrkten bu cevre baskısı ınsanı bıseyı delı gıbı ısteddırene kadar konuşuyo...sonrada kendımızı boyle ozellıkle gecelerı delı gıbı araştırma yaparken buluyoz.....rabbım herkesın gonlunun muradını versınn...

Ben de ayni durum ucuncu kizim da olursa kabulum. Rabbim en tez zamanda sana hayirli haberler versin canim. Bir de bende şu oldu iki sene gebe kalma dusuncesiyle girdim. Ne zmaan ki unuttum kafadan cikti oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…